Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to można znieść

Niepiękny facet zniesie, że jego kobieta sypiała wcześniej z przystojniakami?

Polecane posty

Gość Czy to można znieść

I do tego robiła to z nim szybko, bez większego zaangażowania, czasem przygodnie, a on na seks musiał sobie trochę poczekać i kobieta nie jest z nim z powodu seksu oraz jego fizyczności? Jego psychika to zniesie?

Gość gość
Wcześniej to mnie choooi obchodzi za to teraz ma sypiać tylko ze mną .

Gość Czy to można znieść
A jak Ty byś musiał na seks sobie poczekać, a ona wcześniej z innymi by uprawiała anal na pierwszym spotkaniu?

Gość Czy to można znieść
Panowie, kobiety dzisiaj są naprawdę wymagające.

Gość gość
Co było to było. Moim zdaniem kobiety, mają taki dziwny mechanizm, że jak spotykają się "niezobowiązująco" to często stosują inne zasady niż kiedy zaczynają wiązać się z kimś na poważnie. Także głowa do góry. Albo to proces brania Cię pod pantofel.

Gość Czy to można znieść
Więc nie chcę być gorzej traktowany od tych, z którymi kobieta spotykała się niezobowiązująca - bo oni są pewnie bardziej postrzegani w kategorii gorącego ciacha, a przeciętny stały partner bardziej jako przyjaciel i oparcie.

Gość gość
Ale koniec konców to Ty jesteś z nią nie oni. Więc to Ty jesteś na wygranej pozycji..

Gość Czy to można znieść
Ale mogę być dla niej zwykłym brzydalem, a seks w związku dla niej może być na dalszym planie, a z innymi było tak gorąco że uprawiała z nimi anal na pierwszej randce.

Gość gość
Jeśli wybrała Ciebie to znaczy, że koniec końców jesteś lepszy od wszystkich pozostałych. I poradzę Ci z doświadczenia, że nie ma co się zadręczać przeszłością bo nic dobrego z tego przychodzi.

Gość Czy to można znieść
Można kogoś wybrać, jednocześnie godząc się z gorszym życiem seksualnym i mniejszą obecnością pożądania...

Gość gość
To nie tak. Jeśli zdecydowała się na poważnie, to nie może się zachowywać jak "latawica". Przecież musi zachowywać się jak "dama". To jest niestety ta specyfika myślenia u kobiet co wypada, a co nie. Spotykać się i sypiać z jakimiś kolesiami, kiedy wiadomo, że to nie na poważnie, jasne. Ale jeśli wiąże się już długofalowo to przecież nie pójdzie od razu do łóżka. Najpierw musicie pobyć razem... Sam to przeżyłem.

Gość Czy to można znieść
Ale sam też miałeś przygody bez zobowiązań?

Gość gość
Byłem potraktowany tak jak Ty ale i miałem przygodne spotkania. schemat naprawdę się powtarza.

Gość gościówa 29
G***o powinno cię obchodzić z kim i jak robiła to wcześniej, teraz jest z tobą,ciesz się tym,rooochaj ją porządnie a wszystko będzie ok.

Gość gość
Chłopie miałem kolesia co jego szmula dawała ze sobą robić wszystko, bicie, spust na twarz, zlizywała spermę mu ze stóp, kręcili sobie z tym filmiki, ogólnie hardcore maksymalny. A koleś raz wziął się na odwagę i spuścił się jej na twarz to usłyszał, że ona nie jest d****** Nie rozumiem tego mechanizmu, jest to chore moim zdaniem. Możesz być pewien jednego, miło wspomina to bzykanie a Ty służysz czemu innemu, może kasa, może stabilizacja, może przytulanie jest ok :D.... Zrozum tu laski....

Gość Wiktor Azjata
Laski to d****** tylko nie tam gdzie trzeba. Pół miasta może taką walić w kacze oko, a przyszły małżonek i wybranek serca usłyszy, że seks nie jest najważniejszy tylko miłość. Tylko pajac bierze ślub i godzi się na te chore spojrzenie kobiet. Z czasem i tak będziesz tylko bankomatem i pomocą w domu a jej fantazja będzie uciekać gdzie indziej. Przeżyłem parę związków to wiem. Najlepsze były te laski z którymi nie wchodziły w grę uczucia albo zobowiązania. Do góry nogami myślenia bab jest poprzewracane. Faceci też mają niezłe walnięcie w garnku, nie powiem, że nie.... ale takich idiotyzmów jak laska z Twojego opisu to nikt z samców się nie dopuszcza.... taaaa 10 laskom kakao wylizałem, ale Tobie nie wyliże, może po ślubie. Niech mi któraś z Pań na forum powie, że nie poczuła by się tym dotknięta, nie uwierzę. Więc tu nie chodzi o myślenie z cyklu "nie patrz jej w przeszłość" tylko o to, że chcesz być kimś wyjątkowym dla swojej partnerki i owszem jesteś - tylko Tobie nie da w kakao. Hehe Absurd.

Gość fazax
Co wy piszecie, że on jest na wygranej pozycji skoro z nią jest. Gdyby ci kolesie co ją pchali w trójkąt bermudzki wiedzieli mijając ich na mieście, że ta mu anala nie daje od 2 lat to by mu w twarz się śmiali. Przygodny bzykacz mieszał w tyłku Twojej lasce po kwadransie, ale Ty masz lepiej, bo ona przecież jest z Tobą buahahaha co prawda sam może nigdy nie stukniesz w anala, a może po ślubie, ale i tak jesteś szczęściarz, chyba dlatego, że inni to mieli

Gość gość
po pierwsze jak Ci przeszkadza to wiej od niej, znajdziesz taka dla ktorej bedziesz wyjatkowy a po drugie wez sie tak nad laska nie rozczulaj.Pozwolisz aby byle baba tak wplywala na Ciebie? doprowadzala do tego,ze sie gnebisz? Z laskami trzeba jak one z Nami,rznij i sie nie przejmuj,jak trzeba to roochaj,rzucaj i wymieniaj. Czego Ty w nich szukasz aniolkow? Kobiety to wieksze dajki niz faceci dymacze, w ogole sie pod tym wzgledem nie roznimy.

Gość ale badziew
A co? Kobieta ma portoflio tych gości, że facet wie z kim, gdzie, kiedy i jak i że byli przystojni?

Gość gość
no dobra roznimy sie ale pozorami.My mowimy wprost one udaja,sie czaja a i tak calego lykna:-D Seks to rzecz ludzka i nie warto go wywyzszac.Sa domniemania,ze nie pociagasz jej jak inni ale jak pisalem nie mozesz jej wymienic? Poza tym chcesz tak jak chcesz i ma byc. Jest z Toba ma Ci dawac tak dobrze na ile ja stac a,ze stac ja na wiele o czym wiesz to i z Toba musi sie wykazac a jak nie to...tam sa drzwi. Gosciu zmadrzej!

Gość the nat
Wiej od k***y co grzeczna w stałym związku chce być. Z autopsji wiem - nie do zniesienia dla zdrowego samca.

Gość ołjeeee
'gościówa 29 G***o powinno cię obchodzić z kim i jak robiła to wcześniej, teraz jest z tobą,ciesz się tym,rooochaj ją porządnie a wszystko będzie ok. ' hehe taaaaaaaaaa porządnie tylko nie tak szybko jak tamci, nie tak mocno jak tamci, nie w pupcię jak tamci i w ogóle to po ślubie, bo ona dzifką nie jest, nie przy Tobie. hehe Nie dasz rady stary. Przykro mi.

Gość gość
the nat byl bardziej dobitny:-D Jest jeszcze jedna strona medalu, moze nie potrafisz wzbudzic w niej pozadania? Nie dzialasz na nia ale ze swojej winy.Nie masz takiego sposobu bycia, nie masz gadki,szmatki, nie potrafisz rozpalic jej zmyslow(jak blyskotliwie powiedziane):-D Albo dlatego,ze jestes zwyklym,spokojnym typkiem albo moze jestes wodzirej ktory zadziala na kazda ale nie na nia? Kto to wie?

Gość anal III waza
Wybzykała się, wypróbowała tego i tamtego, wyszalała. Ty chłopie pewnie usłyszysz, że chce dziecko za pół roku. Zrobisz i będziesz głową rodziny, wszystko będzie pięknie, zobaczysz. :) Anala dostaniesz jak się wkurzysz i pójdziesz do burdelu. A że jesteś mało atrakcyjny to taki jej świadomy wybór, żeby Ci inne po kątach nie dawały w dupkę tak jak ona dawała przystojniakom. Wiej. :D

Gość gość
W ogole to daj jej do zrozumienia,ze taki seks lubisz jakiego Ci nie daje i bez niego Ci ciezko,bardzo brakuje itp.Cos napomnij o rozstaniu jak tak dalej pojdzie,itp.Bo przeciez Ty bardziej wyuzdany jestes;-) A jak sie otworzy i pokaze co potrafi to powiedz a wiec to taka Ku.obieta jestes:-D Tylko co to ma dac? Aha,ze Ty podymasz bez kompleksow a Ona ujawni prawdziwe ja. A pozniej juz zadecydujesz.

Gość gość
w ogole to slabo umiesz grac z laskami, jeszcze musisz potrenowac wiec ta ostatnia nie moze byc:-P

Gość gość
Trzeba tez zrozumiec,ze baby sa tak glupie troche przez kulture i przez Nas facetow. Lubia seks to dzifki w uproszczeniu. Nie mozna sie seksic przed slubem bo to zlo, i nie mozna jeszcze wielu. A seks mozna po prostu lubic i ktos kto ma fantazje nie bedzie sie hamowal. Tylko pozniej boi sie taka wyjsc przed lubym na szmate to klamie.Nie szkodzi,ze ten luby tez lubi w ucho jak ona,wazne sa chore pozory. A w twoim przypadku? hmm a moze Ty za delikatny jakis jestes i jakby Ci wyskoczyla z kamasutra full wypas to bys oszalal?:-D

Gość kobiety na anala razu
pozwalaja tylko przystojniakom