Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc122

dziewczyny czy wilekosc penisa

Polecane posty

Gość gosc122

jest dla was istotnym elementem przy stosuku.Wiem ze technika jest tez wazna ale oczekuje waszych opinie tylko odnosnie wacka.Gruby i dlugi sprawia wam szybciej orgazm i czy fakt takiego grubaska jest dla was przyjemniejze od palcowki czy innej formy..

Gość gość
Moj partner ma nie duzego,normalnego penisa.I to mi pasuje.Bo jak sie kochamy to nie czuje dyskonfortu z tym ze sie boje ze cos mnie zaboli.Jezeli chce wiekszych wrazen:-) sa inne techniki zebym mogla byc wypelniona.Seks jest w glowie a nie w majtkach:-).

Gość gosc122
to dlaczego duzo kobet chce sprobowac z murzynem? dla koloru?

Gość gość
Dyskomfortu analfabetko wtorna! Penis ponizej 16 cm to nic no i srednica fajnie jak co najmniej 13cm. :-) Chodzi o uczucie wypelnienia, satysfakcji.

Gość 997 komunista emeryt 666
Ludzie z wielkimi penisami też chorują psychicznie jak i są robolami oraz ich kobiety porzucają! Penis jest od zapładniania, a nie do zabawy!

Gość gość
Oczywiście. Penisy liczą się dopiero od 23 cm w górę. Jeśli chodzi o obwód to najlepsze są takie w kształcie sześcianu. Szerokość równa szerokości... No i nie zapominajmy o jądrach. Prawidłowe 1 męskie jądro waży 2kg i ma rozmiary piłki do kosza.

Gość gość
moja mama mi zdradzila ze sie z murzynem rznela ktory mial 26 cm i juz wiecej by nie chciala pomimo ze duze doswiadczenie miala,bo w zyciu by troche ich sie znalazlo

Gość 997 komunista emeryt 666
Wielkie penisy ma klasa robotnicza! Robole muszą się rozmnażać! Tyrają oni bez celu i przyszłości na swoje potomstwa! Małe penisy zawsze żerują na tych większych! Duże prącie jest od pracy! Penis służy do orgazmu! Mały penis jest lepszy do stosunku analnego, bo wygodniej jest z kremem Nivea białym!

Gość gość
ale wy wszyscy jesteście mądrzy ale tylko wówczas jak wszyscy głupcy ze wsi wyjadą

Gość gość
gosc z 19:38 chciał być mądry ale mu nie wyszlo :) radze wrocic do podstawowki i zrozumiec roznice pomiedzy obwodem a srednica pajacu :)

Gość gość
hehe gość 19:38 średnica 13 cm to niezłe polano w gaciach nosisz prawie pół metra obwodu :-D

Gość stary dresiarz 666
Penis musi mieć 56 cm wzrostu!

Gość gość
Idealny penis to 15-16 cm długosci, 13-14 obwodu i lekko wygiety w dol....zgodzicie sie kobietki?