Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosna tworczoce

Czy też czułybyście się niekomfortowo w towarzystwie bratowej która

Polecane posty

Gość radosna tworczoce

Wtóruje waszemy mężowi, gdy on sie na mnie skarżył przy nich na coś to ona bratowa odpowiadała "no rozumiem się X jest taki sam w końcu to rodzeństwo".(no sorry dla mnie chamówa, bo akurat ja tej cechy nie mam, ale niewazne). Ona jakby chciała sie z moim mężem łaczyc w bólu . Smieszna. Pozniej ona ciągle chce sie z nami spotykac, chociaz za mną nie przepada, czyli co chce sie widywac bo lubi mojego męża? Bywało, ze dzwonili co dwa dni i chcieli sie spotykac, choc my odmawialismy Kiedys zoorganizowałam babski wieczór i zaprosiłam ją i nasza wspólna znajomą. Moj mąż podawał nam kawę i placek, bo go ładnie poprosiłam, bo w końcu to był damski wieczór. CO ONA ZROBIŁA, LASKA mojego brata ..dodam, na drugi dzień. Peany na czesc mojego męza na facebooku napisała ".fajnie mieć babski poranek, gdzie facet zrobi kawkę, poda placuszek i nie przeszkadza" jakas znajoma jej napisałą komentarz nie wiedziałam,ze tacy faceci jeszcze istnieja ? inna znajoma skomentowała ona moja bratowa jej odpisała napisała" Istnieją istnieją....mogłabym tu więcej napisać" inna napisała jej " powiedz chociaz gdzie ich szukac" a bratowa napisałą" no własnie są już zajęci"\ Nie musze, mówic, ze mojego męza kokietuje, gdy do nas przychodza, wywala na siebie litry perfum, widze, ze jest ładnie zrobiona zawsze i czuje sie w jej towarzystwie niekomfortowo, bo mam wrażenie, ze lubi go za bardzo.

Gość perełkowa ja
juz to pisałas. nudna jestes

Gość gość
ladnie to tak plotkowac i to w taki nieudolny sposob

Gość gość
Czesta dosyc sytuacja .Kobiecie sie nudzi w małzenstwie i ucina sobie flircik z twoim mezem . Wazniejsze zeby on z nia sobie nie ucinał ...

Gość radosna tworczoce
jak nie zrozumiałaś to znaczy, że jesteś mało domyślna, to rusz makówą, to , że ktoś napisał nieskładnie nie znaczy, ze nie można sie domyslac o co chodzi;) martwie sie bo kocham mojego męża, a czuję, że ona nastawia na niego sidła, mojego brata poderwała jak był szcześliwym mężusiem i tatusiem z małym dzieckiem...

Gość gość
to po co sie z nimi spotykasz?

Gość radosna tworczoce
Nie mój mąż tego nie ucina, mój maż jest młody jurny, a mój brat jest 18 lat starszy od niej

Gość radosna tworczoce
no włąsnie odciełam sie od nich, teraz nie spotykam sie z nimi prawie, ale wiesz to mój brat i chce sie czasem ze mna zobaczyc, on zawsze jakies zołzy na kobiety wybierał, z poprzednią żoną żle zyła moja siostra, ja sie z niej smiałam, bo byłam jeszcze dzieckiem i nie rozumiałam, ale takie szczwane lalunie, co to się czują u mnie jak u siebie w domu i jeszcze flircik urzadzaja, za przyzwoleniem męża, bo mój brat zamiast byc o nią zazdrosny, to się chwali, ze ona ma po prostu powodzenie, a to nie tak, bo ona lubi zaczepiac facetow, sama widziałam, jak byłam z nia na imprezie, podchodziła do facetow :)sama

Gość radosna tworczoce
mój mąż nieraz nie ucina, bo jesteśmy mamy takie towarzystwe, że lubimy sobie zartowac nieraz i jaja robimy rozne, ale to ze starymi znajomymi, ale ona akurat to bierze to do siebie, bo widze jak rosnie w oczach jak probuje byc do niej miły, nie znamy jej dobrze, wiec on i ja raczej jestesmy do niej mili, choc irytuje nas jej zachowanie, to typ słodkiej idiotki co w towarzxystwie mysli,ze błyszczy jak błyszczyk nałozy na buzie

Gość gość
wspolczuje ci, dlatego ja mam tylko corke by nie uzerala sie potem z bratowymi, oszczedze jej tego,

Gość gość
musialabys sie nauczyc uzywac cietej riposty, widze ze jestes delikatna i skromna i nie mialas sie komu wyzalic, takim jak ona trzeba umiec zagrac na nosie

Gość radosna tworczoce
chętnie nauczę sie jej zagrac na nosie?są jakieś zołzy co mnei tego nauczą, ona leci na mojego męża, dodam, ze zawsze jest słodka i milutka i pierwsza go zagada, mój mąż ani jej nie kokietuje, ale też ani jej nie odpowiem niczego chamskiego typu, nie wiem spadaj mam żone

Gość gość
dziwne ze jeszcze nic jej nie pwiiedzieliscie

Gość gość
musisz nauczyc sie jej odpowiadac, zapytaj kolezanek albo na necie

Gość gość
typowa kokietka, musisz rozmawiac tez z mezem, moj maz jest powazny i nie pozwala sobie na takie teksty szwagierki, ona lubi gadac o seksie, i wiesz dam ci rade a raczej mezowi, jak ona bedzie zaczynala cos gadac niech on jej przerwie, a to boli, zareczam ci

Gość gość
najbardziej kokietke boli zlewka, zawsze jak zacznie gadac cos gupiego, przerywajcie jej, zmieniajcie temat, pomoze, poczuje sie taka malutka

Gość gość
moj maz tak robi i zadzialalo, teraz podobno go nie lubi, dowiedzialam sie od kogos i jest spokoj

Gość gość
na bank stroi sie i maluje dla twojego meza

Gość radosna tworczoce
ale mój mąż z natury nikomu nie przerywa

Gość radosna tworczoce
pozwalam sobie na takie zachowanie bo jest za dobra, chciałabym byc zołza i jej dowalac

Gość gość
Facet nawet spokojny predzej czy pozniej i tak ulegnie jak mu sie suka kolo nogi kreci.Ja bym zaraz z ryjem wyjechala ale do brata ze nie potrafi suki upilnowac.A jak nie potrafisz to potem nie jecz ze Cie zdradzil

Gość gość
e tam olej idiotke

Gość gość
i co? piszemy dalej?