Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle ostatnio ciągle budzi się w nocy co robić bo zwariuję

Polecane posty

Gość gość

moja 7 miesięczna córka od 2 tygodni budzi sie w nocy. Wcześniej ( od 3 miesięcy ) przesypiała całe noce po 9-11 godzin. Wcześniej budziła się 1 raz na mleko. A od 2 tyg najpierw budziła się raz z placzem, jak zasnęła to spała do rana. Teraz budzi się bardzo często. Biorę ją nawet do nas do łóżka -choć boję się aby się nie przyzwyczaila- ale i tak kręci się wierci, marudzi, nie może sobie miejsca znaleźć. 1, 5 miesiąca temu wyszły jej 2 zęby. Czy to może byc od bólu dziąseł? Ale tak całe noce? Wcześniej marudzila też ale w dzień, w nocy spała....poprzestawiało jej się? Co oprócz smarowania zelem moge zrobić? Z tym żelem tez róznie bywa bo nie chce otwierac buzi, a jak na siłę chce posmarować to i tak większość zostaje jej na ustach

Gość gość
obstawiam zęby, u nas było podobnie

Gość gość
Co z Ciebie za matka??niemowlę sie budzi bo widocznie ma taką potrzebę!trzeba to przetrwać a nie żalić się na forum!!!!!jakie matki teraz są wygodne, bo co?wyspać się nie możesz?

Gość gość
autorka to ja - no własnie też tak myślę...w dzien raczej nie marudzi, tylko czasem podczas jedzenia. smaruję jej wtedy dziąsła i za chwi.e znowu karmie. Ale to budzenie się ciągłe w nocy...no nigdy tak nie miała nawet wcześniej gdy miałą 3 miesiące i dziąsła ja bolały. Marudziła tylko w dzien i wieczorem dosyć mocno....a teraz? najgorsze jest to, że ja jestem strasznym śpiochem. Potrzebuję przynajmniej te 8 godzin snu żeby jako tako funkcjonowac, a teraz rano ledwo zyje i chwilami sama nie wiem co robię

Gość gość
ty wyzej: jestes denna, dziewczyna normalnie pyta a ty od razu musisz jej pojechac :O

Gość gość
trzeba było sobie bachora nie robić jak chcesz sobie pospać

Gość gość
autorka to ja - 02.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość no na pewno lepsza matka od ciebie bo nikogo nie wyzywam na forum i w realu. dla mojego dziecka mam zawsze czas i cierpliwosc. a wyżalić sie nie moge? od tego jest forum aby zadac pytania i się skonsultowac. Poza tym nie dusze w sobie nigdy uczuć jak jakis robot.

Gość gość
gość z 21.49 to forum publiczne i każdy może sobie jechac ile chce:P

Gość gość
co tu za ludzie siedzą? Nastolatki czy sfrustrowane mamusie. Żeby dziecko nazywac bachorem? Ojjj zobaczycie jak los sie wam odpłaci

Gość gość
skonsultować to się możesz ale z lekarzem

Gość gość
oj autorko na takim forum to Ty zrozumienia i wsparcia niestety nie znajdziesz

Gość gość
daj jej na próbę syrop przeciw bólowy przed snem, jesli pomoże to znajdziesz przyczynę(zęby) jesli nie to trzeba bedzie szukac innej przyczyny, mój tez tak mial - szły mu 4zęby na raz, dopiero syrop pomógł

Gość gość
a jaki syrop podałas??

Gość gość
ibum dla niemowląt, mały po nim spał, jest jeszcze jeden od 3miesiaca, ale teraz nazwa wyleciała mi

Gość gość
dzieki

Gość gość
autorko : my mamy to samo od 2 miesięcy , teraz dziecko ma prawie 10 m-cy , obstawiamy zęby