Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIlllla

Odchudzenie brzucha talia biodra

Polecane posty

Gość ewwi
kochane polecam lasery w CH, krótko bo tylko 20 minut. a efekty piorunujące. Sama 2 zrobiłam. Mam jeszcze 4 zabiegi. Mordeczka mnie się cieszy, w letnie sukienki wejdę. Ale ...Czekanie, że samo urządzenie odchudzi bez żadnych wyrzeczeń to pomyłka. Trzeba dopomóc, zmienić nastawienie, dietę, Pić napoje niesłodzone najlepiej wodę, ograniczyć słodkośc*****eczywo "nadmuchane" z wielkich dyskontów, tłuszcze i sól. Zwiększyć zielone toż mamy wiosnę :) i ruszać się ... Trzymam kciuki :) Poczytajcie sobie na stronie www.slim-express.pl.

Gość gosiak89
ewwi napisz proszę ile taka przyjemność kosztuje. Słyszałam,że za 4 zabiegi laserowego odchudzania trzeba wydać do 2 tysięcy. Niestety, :( mnie na to nie stać. Czy to ten sam zabieg. W Szczecinie koleżanka była i zachwalała. Ale ten koszt ...

Gość ewwi
gosiak89 za 1 zabieg trzeba zapłacić 117 zł. Wykupiłam karnet na 6 zabiegów, otrzymałam kartę slim teamu upoważniającą do zniżki 15% na wszystkie usługi i produkty. A mają jeszcze suplementy diety, bardzo tanie, zapoznaj się na podanej wcześniej stronie. Pozdrawiam

Gość gość
ostatnio natrafiłam na coś ciekawego na chudzianka.pl/drenafast-dzialanie-cena-opinie-z-forum to płyn, który się rozpuszcza w wodzie i popija cały dzień. do tego jest też żel, który ma pomóc w walce z cellulitem. Wygląda naprawdę ciekawie bo jeszcze czegoś takiego nie było. Ktoś stosował?

Witaj Milllla - trochę mnie nie było na tym wątku, także przepraszam za opieszałość. Dokładnie tak jak piszesz pracuje w klinice (od 5 lat) więc jako takie doświadczenie merytoryczne mam - ale i nie tylko. Sama robiłam u siebie lipolizę laserową z liposukcją - wczoraj tak jak kiedyś obiecałam - lipolizę ramion i okropnych worków tłuszczu pomiędzy pachą a stannikiem. Póki co - boli, ale jak widać mogę pisać :-) Co do liposukcji - wiesz.. wszystko zależy od tego jaki jest stan tej tkanki tłuszczowej. Jeżeli nie jest to dla Ciebie problem prześlij mi proszę zdjęcia problematycznego obszaru na promocje@biogenica.pl a postaram się Ci powiedzieć - jaką metodą ewentualnie będziesz mogła osiągnąć zadowalające efekty. Co do diety to ciężko jest powiedzieć... ja też testowałam na sobie różne i jedyna metoda to jeść często, ale ograniczać ilości. Od 3 kostek czekolady nie przytyjesz podobnie jak od 1 kefiru nie schudniesz. Staraj się jeść wolniej i pić przed posiłkiem szklankę wody, aby się trochę zapchać i szybciej mieć uczucie sytości. Musisz znaleźć taką aktywność fizyczną, która będzie sprawiała Ci przyjemność. Mnie osobiście nie pasują wogóle ćwiczenia z Chodakowską, natomiast Mel B ma fajną charyzmę i niezbyt męczące treningi. Pamiętaj by się nie poddawać jak Ci coś nie wyjdzie za pierwszym razem. Uwierz mi, że nie każdemu wychodzi, a często nawet rezygnują w połowie. Porozmawiaj z rodziną - niech Cię wspierają. Musisz mieć jakiegoś coacha, który będzie Cię pozytywnie nastawiał.

Gość Klinika Urody
Masz problem z uporczywym cellulitem? Próbowałaś walczyć z nim na różne sposoby, ale i tak nie możesz się go pozbyć? A może schudłaś i na Twoim ciele pozostały nieestetyczne bryczesy, boczki i obwisła skóra na ramionach, czyli tzw. pelikany? Pozwól sobie pomóc! Już teraz wyślij zgłoszenie, w którym przekonasz nas do siebie swoją ciekawą historią oraz kilka zdjęć na adres: uroda@tvn.pl Być może nasi specjaliści z „Kliniki urody” pomogą właśnie Tobie!

Gość gość
Moja koleżanka bardzo wyszczupliła brzuch dzięki liposukcji ultradźwiękowej. Ale podobno nie każdy sprzęt tak samo działa. Trzeba uważać, najlepsze są zabiegi gdzie na początku robi się masaż głowicą z podczerwienią, a dopiero potem rozbija się tłuszcz ultradźwiękami.

Gość MIlllla
Halo Sandrin, dzieki za odzew ! Lepiej pozniej jak wcale :) Liczylam jeszcze na te kriolipolize a tu jak widac tez pudlo. Kilogramy u nie stoja nadal,pracuje wysilku mi nie brak,jem jak jadlam jedyne co ,to juz mniej macham nogami odechcialo mi sie :O Zdjecie podesle ,tylko wpierw musze je zrobic :) Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
nie przebrnęłam co prawda przez cały wątek, bo się tego trochę uzbierało:) miałąm kiedyś podobny problem tyle że z udami, groadził się tłuszcz i nie mogłam się zpobyć cellulitu żadnym sposobem, dieta ćwiczenia, po prostu nic. Zapisałam się na zabiegi icoone do piękności dnia, zrobiłam ich 5. efekt był bardzo dobry, cellulit wyraźnie zniknął. po jakimś czasie zrobiłam jeszcze 3 zabiegi i straciłam kilka cm w udach. zabieg na prawdę warty polecenia

Gość gość
zabiegi są zupełnie nieinwazyjne, masują ci wbraną partię ciała specjalnymi głowicami. Ceny w zależności od długości trwania zabiegu zaczynają się od 200 kilkudziesęciu złotych.

Gość gość
Mi udało się ostatnio kupić w promocji 3 zabiegi liposukcji ultradzwiękowej i dostałam gratis krem wyszczuplający pas i talię o wartości 175cm. Wg tego co piszą na opakowaniu, w ciągu miesiąca -4cm, do tego dojdzie ta liposukcja i powinnam mieć 8-10 cm mniej. Jestem po pierwszym zabiegu, jeszcze tylko dwa. Już nie mogę się doczekac efektów.

Gość gość
kriolipoliza jest dobra ! polecam po jednym zabiegu 5 cm w pasie mniej ! :D teraz chce zrobic na uda :)

Gość gość znaffca
moge zrozumiec, ze chcecie odchudzic talie, ale biodra i uda???? bedziecie miec figure jak slup, zero kobiecosci. niestety figura slupa jest tak charakterystyczna dla Polek.... :-o szerokie biodra, duza pupa i tluste udka z poduszeczkami to KOBIECOSC. chyba ze chcecie, zeby sie geje i pedofile za wami ogladali.

Gość gość
Mi bardzo pomogła liposukcja ultradźwiękowa i dermomasaż podciśnieniowy. Mam kilka cm mniej i dodatkowo pozbyłam się cellulitu.

Gość gość
Ja miałam robioną lipokawitację, to chyba to samo co liposukcja ultradźwiękowa :)

Gość gość
Cavilipo to chyba też liposukcja

Gość gość
Jeżeli to tylko otyłość miejscowa to cooltech. Super efekty. Ja miałam brzuch i pozbyłam się go po 1 wizycie. Wprawdzie początkowo wątpiłam, że coś pomoże - na efekt czekałam aż 2 miesiące po zabiegu (obumarłe komórki 2-3 miesiące uwalniają się z organizmu). Ale było warto. I metoda ta na zawsze usuwa komórki tłuszczowe.

Gość gość
rany, teraz to mam mętlik w głowie. Nie wiem, jaki zabieg byłby najbardziej skuteczny. Chciałabym wyszczuplić trochę biodra i uda, co polecacie?