Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy istnieją tacy?

Polecane posty

Gość gość

Istnieją faceci stabilni emocjonalnie, ale czuli i kochający? Męscy i zdecydowani, ale uczciwi i delikatni, kiedy trzeba? Potrafiący się opiekować i bronić kobiety, słuchać, co mówi, szanować ją?

Gość gość
Istnieją ale nie mają powodzenia w polsce

Gość gość
Wierze że są tacy i pewnie jest ich wielu

Gość gość
2.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Istnieją faceci stabilni emocjonalnie, ale czuli i kochający? Męscy i zdecydowani, ale uczciwi i delikatni, kiedy trzeba? Potrafiący się opiekować i bronić kobiety, słuchać, co mówi, szanować ją? 02.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Istnieją ale nie mają powodzenia w polsce 02.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość Wierze że są tacy i pewnie jest ich wielu Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
wypisz wymaluj toż przecież JA :D

Gość gość
A jesteś wolny?:D

Gość gość
I jest tylko jeden Taki ,jeden .......:)

Gość gość
nom w harlekinach :classic_cool:

Gość gość
jestem wolny :D I uprzedzając waszą dociekliwość, jestem wolny dlatego, że szukam prawdziwej miłości :P

Gość gość
Jak Cię można znaleźć? :D

Gość gość
mam nadzieję że taki jest On 😘 chociaż przyznam - patrzę przez różowe okulary i cóż mam zrobić :P

Gość gość
przesiaduję tu i tam :D czasami chodzę i jeżdżę :P ALE trzymam fason, zarówno emocjonalny jak i fizyczny, i jak to tutaj się mówi (rzadko tu zaglądam) jestem CIACHO :)

Gość gość
ciacho z puszka harnasia wdoloni :classic_cool:

Gość gość
lubię szuberka, jest taki ... śliyny :classic_cool:

Gość CałyJa
Jestem czuły i kochający, męski i zdecydowany, uczciwy i delikatny też bywam, kobiete szanuje, związek traktuje jako ważne zobowiązanie wiec wiadomo że i bronie i słucham a poza tym zespajam swoje funkcjonowanie z drugą osobą (pewnie dlatego jestem singlem - jest to dla mnie tak duze poświecenie że jestem na nie gotowy tylko dla NAPRAWDE wyjątkowej kobiety) Natomiast z tą stabilnością emocjonalną bywa różnie, łatwo sie denerwuje czesto o pierdoły i miewam takie dziwne melancholijne okresy które pojawiają sie nagle. Tak więc tak, istnieją tacy faceci ale skłonny jestem powiedzieć, że mają właśnie ogromne powodzenie zwłaszcza gdy są przystojni i niezależni materialnie więc pewnie nie tak łatwo ich skłonić do podrywu.

Gość gość
tak istnieja ale juz sie ozenili

Gość gość
i rozwiedli

Gość gość
nie rozwiedli tylko maja dosc udane zycie. Ludzie o takich cechach,nie tylko mezczyzni o jakich pisala autorka to wlasnie tacy ktorym sie uklada. Zreszta sadze,ze 60-70% ludzi tak ma. Reszta siedzi w necie i rozkminia takie dziwy jak na kafe:-D

Gość gość
bla bla bla... NIE ISTNIEJĄ K*******A

Gość gość
Chciałabyś ideał, a czy zasługujesz na niego? ;]

Gość gość
sa tacy - ale tylko przez chwile - potem sie to szybko zmienia :P

Gość raz a wymowniej
tak. ma mieć koniecznie rumiankowo-białego rumaka. innych odcieni nie przyjmuję. ah, powinien być czarny i pachnieć Old Spice'm. inaczej nie chcę. ma być perfekt. OF COURSE MUST BE FERPECT, MUSN'T HE? ale oczywiście, że on się zmieni ale po latach tułaczki. chcesz tej tułaczki? wybierz po prostu najlepszego z najlepszych :D mnie nie pytajcie, ja poszłam spać.. jak biały to się opali, zgoli gniazdo i ten kuń-lepiej żeby się fachowca radził. no i będzie pachnieć Old Spice'm, czy tego chce czy k***a nie! zjem cię! hem! hem! będziesz idealny!!! Jakiś chętny? Bo ja w sumie jestem zajęta. No to pa :** Pewnie , że istnieją! A jak!!! W naszej wyobraźni ^^ Lepiej żeby były żeby ich nie było. Bo jak som to się czasem nadarzą. No pamięciówka jest festówka z takim pantałykiem, wiecie... oh szarpałabym takich ;) tssss ;)

Gość gość
nie wiem ale mam nadzieje że są :)

Gość gość
są ale sie wstydzą