Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leanat

pogubilam sie ....

Polecane posty

Gość leanat

sama nie wiem od czego zaczac ?.... chyba od tego , ze potrzebuje obiektywnego spojrzenia na cala sytuacje kilka miesiecy temu poznalam faceta on znalazl mnie na jednym z portali ... nie mam w zwyczaju odpowiedac i tak tez zrobilam nie odpowiedzialam przez jakis czas , ale pisal dalej w koncu rozbawil mnie jakims tekstem i odpisalam i tak to sie zaczelo godziny spedzone na pisaniu , smsy , telefony za kilka tyg , pierwsze spotkanie ... zamiast rozczarowania zaciekawnienie i bardzo duza chemia z oby stron spotkania w miare mozliwosci byly regularne ( nie mieszkamy w tym samym miescie ) , az skonczylo sie w lozku i tutaj znowu eksplozja i brak rozczarowania na poczatku myslalam raczej , ze to mila odskocznia i dobra zabawa ciekawilo mnie czemu tak mu zalezy i tyle km jedzi , bo przeciez dla samego seksu by sie tak nie staral i wlasnie to slyszalam , ze jest cos wiecej niz super sex , swietnie spedza nam sie czas razem i cala mase innych milych slow ... byl wspolny wypad zagranice na weekend i jakos wtedy tak w nim zobaczylam , ze sa uczucia wieksze , ale nie powiedzial tego wprost ( ja nie czekalam ...) , za to ja bylam troche oziebla :/

Gość leanat
nie raz poruszal temat co on dla mnie znaczy , jak ja to widze ? nie wiem moze nie byl to moj czas , ale mowilam pokretnie i nic konkretnego , a on jakby probowal ze mnie najpierw cos wyciagnac , a sam nie mowil wiecej nigdy ... nigdy nie padly slowa kocham czy zakochalam sie zakochalem ciezko to opisac ... w kazdym razie mnie zaczelo to po jakims czasie meczyc nie chce tutaj slow deklaracji poprosty jasno postawionej sprawy ... takze byla rozmowa a n,awet kilka i jest mi jeszcze gorzej w zasadzie nie dowiedzialam sie nic i tylko sama sie pogubilam nie wiedzac co robic i co ja tak naprawde chce ale nie chodzi o mnie ... ja chyba dojrzalam zeby pojsc dalej i moze sprobowac jakiegos zwiazku i tak jak wczesniej czyulam i wiedzialam , ze on tego chcial tak teraz cos sie zmienilo i po tych rozmowach uslyszalam mniej wiecej " nie wiem czego chce " nie pozbieral sie niby po poprzednim zwiazku , zalezy mu na mnie i nie chce sie bawic , ale nie wie co dalej w sensie czy bedzie cos z tego wiecej chcialam wyjsc , odejsc zakonczyc , na drugi dzien juz pisal , ze nie spal , mysli ciagle , teskni , jest mu bardzo zle i mam pieprznik w glowie :/ kolejne spotkanie kolejna rozmowa i znowu to samo od razu mowie ja sama nie wiem czy to to , ale chcialam wiedziec chyba tylko czy on mysli , ze mozemy byc razem na normalnych zasadach i probowac cos stworzyc , a nie wiem nic i teraz mecze sie sama ze soba co robic ? nie chce sie angazowac i dostac kopa w tylek.... nie chce sie zakochac i uslyszec to pa pa fajnie bylo , ale to nie to :( no i tak sobie mysle , ze moze klamie i mu nie zalezy wcale , bo jednak jak facet mowi nie wiem czego chce to na ogol nie chce nic oprocz bzykania tylko po co sie tak staral i stara ? tyle jezdzi wydaje tyle kasy ? przeciez znalazl by blizej siebie laske do zabawy... nie wiem ja juz nic nie wiem walczyc ? pokazac , ze mi zalezy bo moze przez ta moja ozieblasc wczesniejsza to co w nim zaczelo kielkowac sie zblokowalo przezemnie ? a moze olac ? odsunac sie ? zeby zawalczyl ? a moze odejsc teraz poki mniej bedzie bolalo , chociaz bolec bedzie bardzo :(

Gość gość
ktoś to streści?

Gość gość
Ciężko będzie :P Doczytałam do połowy i się pogubiłam :P Ale może znajdzie się inny odważny co się w tym połapie ;)

Gość gość
Mówi, że nie chce by jej ktoś zasadził od tylca.

Możesz przestać uprzykrzać życie sobie i jemu ciągłym dociekaniem, czy to na pewno to? jest Wam dobrze ze sobą, korzystaj z tego nie da się ocenić wagi i trwałości związku bez zaangażowania oczekujesz od niego deklaracji, a sama zachowujesz się podobnie chciałabym i boję się gdzie tu sens i logika

Gość pierwsza zona czarusia
tak? masz pecha ale zakladajac ze nie masz pecha to moze odnajdziesz sie w roli niani 🖐️

Gość leanat
dziewczyna ratownika dzieki !! dalas mi do myslenia ... tak wlasnie sadzilam , ze we mnie moze byc problem :/ za bardzo chce kontrolowac bojac sie , ze dostane po d***e , ze przestalam cieszyc sie z tego co mam ....