Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ogląda się w mojej obecności za innymi

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie na temat oglądania się waszego męża za innymi kobietami w waszej obecności lub gdy głowe tylko odwrócicie? Dodam jesteśmy 1, 5roku po ślubie czy może to być powodem rozstania?

Gość gość
Mógłby ktoś się wypowiedzieć? Bardzo prosze

Gość gość
Cham nie umiacy sie skupic na swej zonie. Kop w d i w niebiosa na poprawe.

Gość gość
Poczekaj do rana. Teraz tu malo ludzi.

Gość gość
Dzięki za odp.wiem że jest późno ale nie śpie przez to bo myśle o tym wszystkim

Gość gość
Wiesz co widać że robisz pewnie to samo jak bronisz takich zachowań poza tym nie widziałeś mnie nawet czemu tak piszesz?

Gość gość
Zdziwił byś się Rycerz

Gość gość
debil, no co

Gość gość
trakcyjność, czyli można ją śledzić...?? pff tyś widzioł atrakcyjność rycerzyku jakeś ty mordy dawno na sun nie wywaloł bo mosz zakuty łeb

Gość gość
Idioto mroczny rycerzu morda w kubel. A ty autorko zwroc uwage dosadnie i asertywnie jesli nie przyniesie skutku to zostaw go. Lojalnosc, uczciwosc, szczerosc: czy on wie co tzn.?

Gość gość
Dzięki za wsparcie

Gość gość
ni, un je gupi

Gość gość
ale dupne porównanie do tyj ryjówki... zdychłej

Gość gość
Kilkakrotnie zawiód moje zaufanie myśle że niewie co to szczerość i lojalność wobec żony.Zwracałam mu uwage obiecywał że przestanie ale to nadal trwa ostatnio patrze na niego a on od góry do dołu mierzy moją koleżanke mówie mu co ty robisz? A on nic tak tylko spojrzałem

Gość gość
To daj mu w morde jesli rozmowa nie poskutkowala. Jesli spyta za co powiedz,ze jesli rozmowa nie skutkuje to moze lisc przywroci mu mozg. Idiota.

Gość gość
Jak mówie mu o tym to mówi jesteś przewrażliwiona? Masakra

Gość gość
popieram. trzeba mu sprzedać liścia-wtedy zrozumie.

Gość gość
Przecież to nienormalne i żadna kobieta tego nie zaakceptuje no chyba że niewidoma

Gość gość
nie po dżentelmeńsku to to... ale podniecające

Gość gość
olej go, tez zacznij filtrowac i sie ogladac za facetami, to sie opamieta

Bzdury, nic takiego a ty się jeszcze pytasz czy to powód do rozstania, kto ci tak przeprał mózg, gdyby społecznie było to akceptowane przez większość kobiet to pewnie nie było by problemu. Poza tym posty 1:56 - 02:04 wyglądają jakbyś sama je pisała :classic_cool:

Gość raz a wymowniej
2.00 i 2.01 to ja więc już tak nie przesadzaj, że sama ze sobą pisze.

Gość raz a wymowniej
ja też piszę i dopiszę, że mnie złości to, że to podniecające, bo to k***a jest obrzydliwe.

Gość raz a wymowniej
no niby spoko eeeekstra widok zlukać szybko a potem ukradkiem. ok-rozumiem. ale chamowi cza z liścia jak nie kuma, że przy damie się ja p******ę nie wprowadza partnerki w zakłopotanie i niepotrzebne pytania odnośnie jakości związki jak i samooceny. więc nie pitul mi tu. prohibicja jest i tego się trzymamy, dziewczynki! Za Nasze Zdrowie! Dobry Zen Woohoo * znam takich no.. bałwanów. faceci część (sporą) zużywają na p********ie (dosłownie)więc zgrzyta gdyż my jesteśmy bardzo spirytualne-jak mnisi z Tybetu. oh, mężczyźni. normalnie jest fun, ale gdzie się k***a pytam dobre chłopy hm? ja wiem że wy som fspaniali, ale heloł? czas wyzysku kobiet powoli dobiega końca a przypominam, że prawnie jest już od dawna ustawa, że nie! nie panowie! macie się przyjrzeć sobie a potem czepiać się kobiet. co za miękkie pałeczki :P pewnie śmieci też nie wynosicie świnki :P ja mom jakiego mom więc nie proponujcie mi tu jakby co * wiem ino, że te chopy to som po prostu zblazowani, jak sprite, myślą po części ciupagą i to brzydko okazują. chociaż jest w tym coś takiego mrrrrauu... ti ti ti tigrisku! na szybko na pół dnia... ehem ehem... ciao wyginam smiao

Gość gość
A przedtem nigdy się nie oglądał? Może po 1.5 roku przejrzał na oczy i teraz widzi że go coś ominęło? A tak poważniej, kilkakrotnie zawiódł Twoje zaufanie itd...itd.. Czujesz że facet nie sprawdza się w roli męża, nie daje Ci odczuć że jesteś tą jedyną to dlaczego za niego wyszłaś?

Gość gość
raz a wymowniej....chłopy są ok. Ino babska szukają dziury w całym. Im więcej trują na temat, tym bardziej chłop uparty. Baby są jak kropla wody. Kropla wody drąży skałę, kto by to wytrzymał? Wroga bije się jego własną bronią. On się łoglondo, dyć i ona powwinak sie łoglondać. Zdrówko :-)

Gość gość
Ręce opadają po stwierdzeniu że sama ze sobą pisze.chce znać opinie innych ludzi w tym temacie.

Gość gość
Zacznij Ty zwracać uwagę w jego obecności na innych facetów.Oglądając z nim telewizję komentuj gdy zobaczysz jakiegoś fajnego faceta ,haha to działa!!!

Gość gość
Co robi facet gdy zobaczy piekna kobiete -sprawdza czy nie ma w poblizu zony