Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi czy zwariowałam czy to mogla byc prawda

Polecane posty

Gość gość

Tamat jak najbardziej poważny. W nocy zrobiło mi się gorąco postanowiłam zdjąć z grubej sztucznej kołdry poszewkę i spać tylko pod poszewka. Zdejmowałam w ciemnosci poszewkę i wtedy zobaczyłam na mojej kołdrze ISKRY przestraszyłam się myslalam ze to może komorka się gdzies zaplątała ale to nie to. Zdejmowałam poszewkę dalej i wtedy znowu 2 wyładowania. Gdy ją dotnęłam palcami to znowu. Krótkie jasne błyski. Co to do cholery mogło być. Dzis wstałam poszlam w kołdrą do kibla gdzie ciemno i zaczelam ja pocierać znowu te blyski myslicie ze cos moze sie az tak elektrzować? O co tu kuzwa chodzi bo sie az boje

Gość gość
Moze .Zmien kołdrę .

Gość gość
niektore materialy sie po prostu elektryzuja, przez tarcie na przyklad. moj kolega magik robil sztuczke z iskrzacym sie swetrem - zdejmujac sweter i mocno ocierajac przy tym o wlosy i juz iksry :P

Gość gość
Hahaha. Ile masz lat? To jest całkiem normalne.

Gość gość
wiem ze matriały sie elektryzuja ale az tak żeby były ISKRY w ciemnosci?? Z czego jest ta koldra w takim razie zrobiona przecież to sie moze zapalić!

Gość gość
ufff dzięki podnioslyscie mnie na duc***juz myslalam ze mam jakies zwidy nei chce juz spać pod tą kołdrą jeszcze sie spale juz wole pod kocem

Gość gość
to znaczy że masz kołdrę ze sztucznego materiału. Jak go ocierasz o inny mat. to występują jakby wyładowania elektryczne. Jak miałam tak pierwszy raz, zapytałam chłopaka czy kołdra mi się nie zapali. To śmieszny efekt.

Gość gość
zwykla fizyka, materiał się elektryzuje i robia się mikrowyładowania. nie szukaj w tym magii czy sil nadprzyrodzonych bo to nic szczególnego :o

Gość gość
Dzięki że to opisaleś bo też już myślałem że mam zwidy. Fakt w pokoju musi być bardzo ciemno żeby to zobaczyć i to nawet nie jest jeden błysk tylko cała seria.

Gość gość
To duchy ;):classic_cool:

Gość gość
Zwariowałaś. To nie mogła być prawda. Nie ma czegoś takiego jak oddziaływania elektrostatyczne :D:D Do szkoły chodziłaś, fizyke miałaś?

Gość Jow

Ale wyladowanie mialem ja ... aż jasno się zrobiło sprobójcie pole za... wtedy jest komedia iskra i wodor 

Gość Anonim

Mi się tak właśnie teraz tak dzieje i ez mam pytanie co to jest do cholery 

Gość Anonim

Mi się tak właśnie teraz tak dzieje i ez mam pytanie co to jest do cholery 

Gość prąd

miałam tak wczoraj, bardzo zabawne to bylo