Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romimi

Czy pozycja na jeźdźca jest odpowiednia na mój pierwszy raz?

Polecane posty

Gość romimi

doradźcie prosze !!

Gość gość
Razcej nie .Klasyczna najlepsza,.

Gość gość
oj nie nie

Gość Laila89
Na pierwszy raz najlepiej klasycznie :) Na taką pozycję przyjdzie jeszcze czas...

Gość gość
słyszałam ze na jeźdzca samej mozna kontrolować głębokość itp, podobno ta pozycja jest spoko jak na 1 raz

Gość gość
to się przekonaj

Gość gość
Najlepiej samemu się przekonać, w tej pozycji przynajmniej dziewczyna wszystko kontroluje... jeśli będzie odczuwać dyskomfort, to w każdej chwili może się wycofać.

Gość gość
Facet rozdziewicza kobiete, powinien byc przewodnikiem, opiekunem, przejac kontrole nad sytuacja podczas tego pierwszego razu, dlatego pozycja klasyczna jest najlepsza bo on dominuje nad nia, kontroluje co bedzie sie dzialo, uwaznie obserwuje jej reakcje, jest bardziej romantycznie i kobieta jest bardziej w jego rekach a nie jak jakas chinka na polu ryzowym w kuckach na facecie jakby klocki dopasowywali, na pierwszy raz odpada. w czasie pierwszego razu i tak najwazniejsza jest gra wstepna i odpowiednie dopieszczenie jej dlatego lepiej pozwolic mu dominowac nad soba i odegrac swoja role jak nalezy

Gość gość
do tego potrzebny jest facet z doswiadczeniem.

Gość gość
Nawet jak go nie ma to i tak powinien temu stawic czola. Tym bardziej jak facet nie ma i ona nie ma, to ma zalatwiac wszystko za niego a on leży jak kloda? Dziwaczne i smieszne, niemeskie i nieromantyczne. Chyba ze facet inwalida albo ma nogi w gipsach, ew tors lub jest niewidomy ale chyba nawet niewidomy dałby rade

Gość romimi
mój chłopak ma 25 lat ja 23. pytam o tą pozycje ponieważ, często jak jesteśmy sami siedzę mu na kolanach, namiętnie się całujemy i tak własnie o tej pozie pomyslałam

Gość gość
Nie polecam bo gdy odczujesz pierwszy ból to sie wycofasz... a chlopak przy klasycznej raz i zdecydowanie...