Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja, on i ktoś jeszcze..

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu jestem w związku, jednak ostatnio między mną a moim partnerem zaczęło się coś psuć.. przeszkadza mi jego lenistwo, brak pomocy w obowiązkach domowych.. jego codzienne picie piwa, codzienne kłamstwa na temat palenia.. A teraz o.. widuję go bardzo często pod moim blokiem, wpadł mi w oko.. wysoki, przystojny.. wiem jak się nazywa.. Chciałabym go poznać, chciałabym troszkę poflirtować.. Ale nie mogę do niego napisać, bo wiem że się spale.. Kocham mojego faceta, ale przez te ostatnie wszystkie kłopoty czuje że potrzebuje odskoczni.. takiego bodźca który może skieruje mnie na właściwy tor..

Kocham mojego faceta x przeszkadza mi jego lenistwo, brak pomocy w obowiązkach domowych.. jego codzienne picie piwa, codzienne kłamstwa na temat palenia.. x :-)

Gość gość
nic nie rozumiesz ;)

Gość gość
No i wysoki no i przystojny.. . Dojrzeć musisz nalpierw bo zalozysz nastepny temat pt moj facet to len i wpadł mi drugi w oko .

Gość gość
no czasami swiat taki jest ale potem sie moze wszystko ulozyc :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gościówa 29
Jak facet nie spełnia twoich oczekiwań,flejtuch myśli,że jest panem i władcą a ty jego niewolnicą i nałożnicą, to zmień dziada na inny model.

Kocham mojego faceta, ale przez te ostatnie wszystkie kłopoty czuje że potrzebuje odskoczni.. takiego bodźca który może skieruje mnie na właściwy tor.. ooo po co ci nowy facet, kup sobie odskocznie (pochyło ustawiona sprężynująca deska służąca do odbijania się przy skokach gimnastycznych) bo przy takim facecie bedziesz jej potrzebowac przez cale zycie (sic!)

Kocham mojego faceta, ale przez te ostatnie wszystkie kłopoty czuje że potrzebuje odskoczni.. takiego bodźca który może skieruje mnie na właściwy tor.. ooo po co ci nowy facet, kup sobie odskocznie (pochyło ustawiona sprężynująca deska służąca do odbijania się przy skokach gimnastycznych) bo przy takim facecie bedziesz jej potrzebowac przez cale zycie (sic!)

Gość gościówa 29
Jedź sama na jakąś imprezę,poderwij kogoś na fajny seks, odreaguj i zastanów się.

Gość gość
Fajna impreza.. tak?Problem polega na tym ,że w domu muszę być przed północą.

Gość gość
Ależ ona dopiero teraz odczuwa dyskomfort. Bo nowy men na horyzoncie. Każdy pretekst jest dobry.

Gość gość
To idz do sąsiada piętro wyżej to kawaler.