Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia slubna, hiszpanka

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy suknie ślubne w stylu "hiszpanka" są nadal modne w 2014 ? Chciałabym kupić suknię właśnie w takim stylu (dodam że używaną) ale nie jestem do końca pewna.

Gość gość
a jeśli tak, to jakie dodatki, fryzura itd. pasuje do takiej sukni?

Gość gość
Suknie z falbanami chyba nigdy nie przestaną być modne :) ja sama też taką zamówiłam :) Panie w salonie w którym dokonałam zakupu bardzo starannie dobrały mi dodatki i powiedziały że najważniejsze jest żeby nie przesadzić. Te suknie same w sobie są piękne i bogate i ważne żeby się nie przebrać ale ubrać :) Delikatne kolczyki, w moim przypadku nic na szyję, delikatna bransoletka i mocnym akcentem są buty :) Na głowę oczywiście welon, Panie dobrały mi idealny surowy bez zbędnych ozdób i co za tym idzie włosy upięte na bok z delikatnym kwiatem :) Polecam przy okazji salony Evity bo mimo pięknych sukni, fajnej atmosfery i fachowej pomocy można tam znaleźć wszystko i dostać spore rabaty :)

Gość gość
Długo nie przymierzałam sukien ślubnych, ale kiedy natrafiłam właśnie na tą z falbanami, to od razu przypadła mi do gustu. Miałam tylko obawy, że takie suknie wyszły już z mody, ponieważ ja kupuję już używaną (znalazłam suknie na tablicy). Ale teraz już wiem że nie. Moja będzie w kolorze delikatne ecru. Włosy raczej upnę w kok, na jedną stronę. Zastanawiam się również jaki bukiet będzie pasował.

Gość gość
Długo nie przymierzałam sukien ślubnych, ale kiedy natrafiłam właśnie na tą z falbanami, to od razu przypadła mi do gustu. Miałam tylko obawy, że takie suknie wyszły już z mody, ponieważ ja kupuję już używaną (znalazłam suknie na tablicy). Ale teraz już wiem że nie. Moja będzie w kolorze delikatne ecru. Włosy raczej upnę w kok, na jedną stronę. Zastanawiam się również jaki bukiet będzie pasował.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak modna suknia, ubiera się w to co komu pasuje np. ja jestem gruszka i zawsze będę nosić spódnica rozkloszowane, rozszerzane, a teraz akurat jest moda na to i co z tego ? Suknia ma ci się podobać i dobrze leżeć

Gość gość
chyba coś Ci się pomyliło: ostatnia boooooska!

Gość gość
mi dwie pierwsze się nie podobają w ogóle, ale piąta jest piękna

Gość gość
zgadzam się ostatnia jest taka dziewczęca,a przez to piękna, ale suknie reem acra? Cudo

Gość gość
ta ostatnia to przecież zwykla firanka:( a jaki tani koszt:)