Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie chcą dobrego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest, że każdy dobry jest pogardzany przez kobiety, a każdy zły obiektem pożądania, niech mi ktoś wytłumaczy. I dlaczego kobiety mówią, że chcą dobrego, a zawsze wybierają tego złego i marudzą ? Paranoja. :-D

Gość gość
kazdy chlopak na poczatku jest mily, kochany, czuly a po paru latach ma juz to gdzies i potrafi byc naprawde chamski

Gość gość
to jest tzw przewrotność kobieca, niestety my mężczyźni nigdy tego nie zrozumiemy.

Gość gość
kazda dziewczyna chce chlopaka ktory szanuje i okazuje a jezeli nie okazuje uczuc to jest ten zly

Gość gość
Mam dobrego faceta, jestem z nim 8 lat i nie marudze. Z tego co widze jedyni dobrzy faceci ktorzy nie maja powodzenia to ci, ktorzy zarywaja wylacznie do zlych i wyrachowanych kobiet

Gość gość
wystarczy nie okazywac uczuc i bedziesz materialem pozadanym przez kobiete, nawet jezeli ona twierdzi, ze chcialaby dobrego. Kolejna rzecz, jesli kobieta twierdzi, iz chcialaby aby ja facet szanowal, to wystarczy ja nie szanowac i nie odejdzie. Jak mi ktos nie wierzy, to b.latwo mozna to sprawdzic stosujac sie do moich wskazowek. W ten sposob mozna tez doprowadzic kobiete do skrajnego zalamania nerwowego.

Gość gość
P.S. aha, jak facet jest zly, to kobieta bedzie wmawiala otoczeniu, ze jest dobry. To jest staly schemat.

Gość gość
to prawda z tym nie okazywaniem uczuć, działa na każdą i już taki nie jest ciotą w oczach kobiet

Gość gość
Ale dlaczego o tym nie mówią wprost padliny zakłamane.

Gość gość
kobiety juz tak maja przewrotna i tchorzliwa nature, ciagnie je do s*******i, a pozniej placz. Ale nie ma czego zalowac.

Gość gość
to samo jest z facetami. ja jestem dobrą dziewczyną, miłą, wierną, wykształconą. jestem atrakacyjna- zawsze szpilki, sukienka, blond włosy, szczupła. i co? ciągle słyszę- jesteś atrakcyjna, fajna- ale ja szukam tego "pazura". a potem jest gadanie, że baby to suki i są cwane i wredne;/

Gość gość
A to facec itez nie wolą kobiet suczek sprytnych i pewnych siebie? jasne że też

Gość gość
też byłam dobrą dziewczyną- kiedyś. teraz coż, patrzę na to czy mnie jest dobrze;p przestałam być super cnotliwa, zaczęłam imprezować, ubierać się wyzywająco. wszystkiemu winien pewien związekz przeszłości, który mnie zniszczył.dosłownie- zostałam tak potraktowana i oszukana, że to mi w głowie przestawiło.dziś nie mam oporów przed sypianiem z facetami, wykorzystałabym wiele okazji dla swojego interesu. coż- ideały popłynęły daleko;/

Gość gość
"dobry" chłopak na kafe oznacza brzydkiego prawiczka z kompleksem małego członka, z niskimi zarobkami[lub wcale] i fobią społeczną:D przestańcie się ośmieszać, bo nie dlatego nie macie powodzenia. chcemy dobrych facetów, ale żeby mieć powodzenie potrzebne jest wiele innych rzeczy oprócz rzekomo, i tylko we własnym mniemaniu, dobrego serduszka..

Gość gość
a te rzeczy to kasa I wyglad na co lecicie jak cmy do swiatla. tez kiedys bylem dobry dla kobiet, to d**e mialem cala w siniakach. dzisiaj gardze wami I wykorzystuje, rozkoch**e w sobie I porzucam. no nie oszukujmy sie, wy tak naprawde macie w d***e dobre serce I patrzycie na cos zupelnie innego. tylko pod publiczke p*********e o wnetrzu I innych bzdurach, dlatego nie warto sie was litowac. :-D

Gość gość
zaradny, pracowity -czytaj prawiczku jeden z drugim -KASA. przystojny -czytaj idz na silownie, jesli natura poskapila ci genow. inteligentny -czytaj IQ finansowe I smykalka do zdobywania zasobow potrzebnych do przetrwania. mily -czytaj, nie okazuj kobiecie szacunku, uczuc I emocji, a uzna cie za silnego, twardego. :-D

Gość gość
mlody dobry chlopak jak odkryje, za co tak naprawde pokochala go kobieta, ile razy zdradzila I ze kobieta jest zbudowana z klamstwa, to szoku dozna. :-D

Gość gość
a co się kryje autorze pod pojęciem "dobry chłopak"? Bo sama "dobroć" to trochę mało, żeby sobą dziewczynę zainteresować. Albo po prostu sam wyszukujesz takie dziewczyny, którym nie pasujesz :)

Gość gość
prawda, prawda, milego odbieracie jako slabego I ciote, a w zaciszu sypialni lubicie byc ponizane, tu akurat sie zgodze. :-D

Gość gość
ja nie jestem autorem, I odp.na pytanie w temacie doskonale znam.

Gość gość
Bo to d**y wołowe i każdy takiego wykorzysta. Ostatni sort faceta blee :-P

Gość gość
nie prawda ja bym chciala dobrego a mam wrazenie ze to gatunek wymarły...a jesli" " kazdy chlopak na poczatku jest mily, kochany, czuly a po paru latach ma juz to gdzies i potrafi byc naprawde chamski"...bo baby do tego niektore potrafia doprowadzic ze facet staje sie CHAMEM!:/ taka prawda bolesna bo bolesna ale prawda!

Gość gość
prawda, prawda naiwniaczko jest taka, ze gardzicie wszelkimi formami dobra, bo uznajecie je za slabosc.

Gość gość
kazdy s******l ktory krzywdzi, nie szanuje kobiet nie narzeka na brak powodzenia. o czyms to swiadczy. zreszta wystarczy przejrzec wasze tematy I wypowiedzi, to lapy opadaja. rozwiazlosc, moralnosc lezy I kto by was szanowal w takich sytuacjach jezeli same robicie z siebie zywe gowna. :-D