Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam51649

czemu dziewczyny są takie opore nieraz

Polecane posty

Gość adam51649

kazda kobieta ma nieraz straszna ochote na sex czemu nie moze umowic sie z mezczyzna na chwile rozkoszy wlasnie tutaj

Gość czarcie zebro
- Z czego zyjecie? - pyta policjant jakiegos podejrzanego typka. - Z zakladow! - Co to znaczy "z zakladow"? - Normalnie. Zakladam się z kims o wygrywam. - Zawsze? - Zawsze! - No to zalozmy się. Chcialbym się przekonac, czy mowicie prawde. - Moge się zalozyc, ze mam na d***e swastyke. - Nie wierze - stwierdza policjant. - Zalozmy się o dyche! - W porzadku. Poszli do jakiegos kata. Mezczyzna sciagnal spodnie, wypial tylek, a policjant nachylil się nad nim i uwaznie go oglada. Wreszcie z triumfem wola. - Wygralem! Nie masz zadnej swastyki! Nalezy mi się dycha! Mezczyzna placi, a policjant zadowolony zauwaza: - No i co się tak chwaliliscie, ze wygrywacie kazdy zaklad? - Bo wygralem! - Jak to? - Widzi pan wladza tych pieciu kolesiow po drugiej stronie ulicy? - Widze! - Wlasnie się z nimi zalozylem o trzysta tysiecy, ze mi pan wladza do d**y zajrzy...

Gość adam51649
ja pragne tylko blskości z kobietą

Gość ŁaciataŻabka
Fakt autentyczny. -Mam na dupię hixtlexra! -Nie wierze , pokaż Koleś ściąga majty, inny mu w d**ę patrzy, poszły fotki, smiech na całego. -Nie ma! -A to uj, w bunkier się schował!