Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueMary

Ciążą?

Polecane posty

Gość BlueMary

Hej. Mam 16 lat .Uprawiam seks z moim chłopakiem z którym jestem ponad rok.Podczas mojej ostatniej miesiączki dwa razy uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia (tak skączył we mnie). robiliśmyy to 6.kwietnia. teraz w poniedziałek miałam dostać nastepną miesiączkę ,ale jej nie dostałam. spóźnia mi się tylko 3 dni ale mój najdłuższy cykl w ciągu 4 lat to było 31 dni..czyli powinnam dzisiaj dostac. zrobiłam wczoraj w ciagu dnia test ciążowy ,był negatywny..dzisiaj rano zrobiłam drugi i tez jest negatywny. Czy mam odczkec jeszcze pare dni i zrobic kolejny jesli niedostane miesiączki ? Jestem tu pierwszy raz ..prosze o pomoc :)

Gość gość
skączył? dla dobra potencjalnego dziecka lepiej się dokształć a nie bierz się za robienie dzieci :D poza tym 6 kwietnia nie było jeszcze

Gość czarcie zebro
- Panie komendancie - zwracaja się posterunkowi - nie ma pracy, mozemy pograc w brydza? - Jak boisko jest wolne...

Gość gość
dziecko lekcje się skończyły to zaśmiecasz forum idź lepiej do biblioteki i poczytaj sobie słownik ortograficzny..dzisas

Gość gość
nie wiem czy wiesz ze 6 kwietnia dopiero przed nami :D

Gość BlueMary
Dobra pomyliłam się....6 marca..sorki..każdemu zdarza się pomyłka

Gość gość
dryyyyyń - to dzwonek, koniec przerwy, do sali na lekcje proszę ! :D

Gość BlueMary
nie musicie odpowiadać ,jak nie chcecie

Gość gość
6 marca to chyba powinnas byc na poczatku cyklu ? to raczej nie zaciazylas

Gość gość
i skoro testy negatywne to pewnie nie jestes :) nastepnym razem niech w Tobie nie konczy, zajdziesz w ciaze i co?

Gość gość
a gdzie Twoje ambicje! pomyśl co teraz byś mogła dać takiemu malcowi a co za pare lat on skończył w Tobie a ty skończysz z brzuchem i obowiązkami! i kto miał większą frajde!

Gość gość
możesz być w ciąży a nie musisz test powtarza się po tyg od spóżnionej @ albo idż na bete jeśli wiesz co to takiego :) wynik masz od razu i jest pewny nie to co testy!

Gość BlueMary
tak wiem,że nie powinniśmy tego robić, ale stało się. Myśleliśmy, że w czasie okresu nie mogę zajść w ciąże

Gość BlueMary
Tak wiem co to beta, moja mama miała taki test

Gość gość
jak wspolzylas w trakcie okresu a cykle masz około 30 dniowe to na pewno nie trafilas w dniu plodne. Ale na przyszlosc pamietaj zeby miec glowe na karku. Chwila przyjemnosci a potem roznie w zyciu moze byc - a jak by cie ojciec dziecka zostawil ?Zostaniesz sama z dzieckiem i kropka. Zycie to nie serial ze wszystko jest takie banalnie proste