Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mogła być owu?

Polecane posty

Gość gość

Mam dlugie cykle i zazwyczaj krotka faze lutealna. W tym cyklu jakos wszystko sie przeciaga, okres nie przyszedl - cos za dlugo. I zaczynam sie zastanawiac czy nie trafilam z sexem w dzien owu. W skrocie wyglada to tak: 12,13,14,15 dc dużo śluzu, tempka niska 16 dc szczyt śluzu, tempka niska 17,18 dc śluź bardzo gęsty, tempka wciaz niska 19 dc skok tempki w którym dniu mogła być owu?? Bo myslalam, ze 16-17dc.miedzy szczytem a zgestnieniem sluzu (ale teraz widze, ze skok byl pozniej...usmiech.gif I 18 dc cyklu sie kochalismy bez zabezp. i 14-15 też. Co myślicie?

Gość gość
myślę, że to już było

Gość czarcie zebro
- Dlaczego milicjanci nie jedza ogorkow konserwowych ? - Bo im się glowy w sloikach nie mieszcza!

Gość gość
up up

Gość gość
up up

Gość gość
myślę że stosowanie takich metod zamiast gumek, pigułek, plastrów itp jest wysoce niewygodne i nieodpowiedzialne i wiesz co - nie żal mi cię nawet, bo masz co chciałaś. Tyle myślę.

Gość gość
Chciałabym być w ciazy wiec po co te glupoty piszesz. Nie o to pytam

kiedy owu? owu? to może pisz tak: "Mam dlugie cyk i zazwyczaj krotka fa lutealna. W tym cyk jakos wszystko sie przec, okr nie przysz - cos za dlu. I zaczynam sie zastan czy nie traf z sex w dzi owu."