Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce dziecka

Polecane posty

Gość gość

witajcie. mam 20 lat. nie wiem dlaczego ale mam instynkt macierzyński. gdy kuzynka przyjezdża do mnie z dzieckiem 8 miesięcznym to mam wrażenie że to moje. szkołe skonczyłam i jestem fryzjerką.jestem z chłopakiem 8 miesięcy doradzcie mi co mam zrobić??

Gość gość
ja moge ci zrobic

Gość gość
powoli powoli:) a jestes samodzielna finansowo? masz gdzie mieszkac? facet ma wobec ciebie powazne plany? odpowiedz sobie na te pytania :)

Gość gość
i pewnie nazwiesz je Dzesika albo Nikola? Powodzenia, tylko slubu nie bierz, bo jednak rozwod to duzo chodzenia po sadach 🖐️

Gość gość
daj spokoj. jak mialam 20 lat to tez mi sie chcialo a swoje pierwsze urodzilam w wieku 30 lat i uwazam ze to najlepsze co mnie w zyciu spotkalo.

Gość gość
mój chlopak ma poważne plany wobec mnie. a ślub planujemy za dwa lata. mamy razem zamieszkać u niego. finansowo może byśmy dali sobie bo tez planujemy coś założyć jakiś biznes. uwielbiam dzieci, i czuje że bym dała dużo miłości dziecku :)

Gość gość
moim zdaniem mając 20 lat to jest dobry wiek, bo jak mam pozniej urodzić to moje dziecko jak bedzie miało 20 lat to ja bliżej 60

Gość gość
masz z kim zostawic.babcia,tesciowa...

Gość gość
Ja mam 21 lat urodziłam 18 marca tego roku oczywiście, czyli córcia ma 3-ci tydzień :) mam to szczęście, że mam cudownego męża, który mi bardzo pomaga, czasami jak mała płacze jest mi trochę ciężko, ale to nasz największy skarb :) i moje (nasze) uczucia do niej nie dają się z niczym innym porównać :) bardzo ją kochamy, jest naszym wielkim Skarbem, chociaż nie da się ukryć dziecko to duże wyzwanie finansowe, gdy się w szczegóły zagłębisz..jeśli nie macie nikogo kto Wam pomoże, da chociażby ubranka dla dziecka może być ciężko.. :)