Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiecie, że z wiekiem cipka wygląda inaczej, coraz gorzej, też się starzeje ?

Polecane posty

Gość gość

Jedyny ratunek to operacja plastyczna podobnie po ciązy, kazda cipka sie ''niszczy'' dla organizmu ciaza to katastrofa i nieodwracalne zniszczenia czy to sie wam podoba czy nie

Gość gość
No to normalne jak i penis czarny się robi i zwiotczały nie nowość

Gość No i Chuuuuj
odkrycie Ameryki naprawdę. Od zarania dziejów tak się dzieje i jakoś świat idzie do przodu. Zaraz wszystkie polecą plastykę sobie robić hehe żeby chłopom się podobać., zejdź na ziemię fantasto

Gość gość
nie czarny, ale taki ciemnoróżowy jakby gnijące mieso :O

Gość gość
bo z wiekiem penis gnije i jest coraz brzydszy.

Gość No i Chuuuuj
od chwili narodzin zaczynamy się starzeć. Z czego tu robić sensacje. A niektóre stare chłopy jak otworzą pysk to można stracić przytomność ze smrodu. Oni chyba od paszczy zaczynają się rozkładać.

Gość gość
to pomysl jak musza smierdziec jak zdejma gacie

Gość gość
nie umiem sobie tego wyobrazić, ale warto spytać jakiegoś lekarza, zwłaszcza z sor-u :D

Gość gość
ja tam na swoja cip/eczke nie narzekam, a moj mąż tym bardziej. wiec co mnie to obchodzi że po ciąży sie zmienia. póki co jest ok i bynajmniej twoja opinia nie powstrzymuje mnie o decyzji o kolejnym dziecku. a tak na marginesie to dobrze ze chociaz fiuty sa zawsze jędrne i gotowe do użytku bez względu na wiek... tylko komu bedą wkładac jak ci/py sa juz stare. chyba drugiemu facetowi. hi hi.

Gość gość
dlatego k....y ida w wieku 4o lat n emeryturkie :)

Gość gość
oj nieprawda na starsze też jest popyt :)

Gość gość
podobnie po ciązy, kazda c*pka sie ''niszczy'' xxx Nie po ciąży, tylko po porodzie naturalnym, niedojdo :D

Gość kuuuń
zawsze można zrobić lifting ;)

Gość gość
ta jasne ;) a facetowi można wstrzyknąć botoks żeby mu stał :D

Gość gość
xxx Nie po ciąży, tylko po porodzie naturalnym, niedojdo -------------------- jak c*a przed ciaza jest rozjechana, to porod naturalny jeszcze ja poszerzy-niedojdo:-D Normalna c*a po normalnym porodzie wraca do stanu pierwotnego. Co innego jest 8 porodow albo 300 partnerow.

Gość gość
To tez roznie bywa..:-) Po porodzie i w wieku (...) i tak mam lepsze niż niejedna 20-tka:-p

Gość gość
martwisz się stara lampucero... myślisz tylko o jednym,czy czasami nie kopnie cię w stare doopsko

Gość gość 55
Widać ,ze większość na tym forum to niedoświadczone gówniarze.g****o wiedzą a zabierają głos .narządy rodne -raczej najwolniej się starzeją.Skóra się marszczy, piersi robią się obwisłe a cipka dalej smaczna i pięknie wygląda.A operacje -nie plastyczne tylko mózgu-polecam zrobić nie wtajemniczonym.

Gość gość
300 partnerow poszerza pochwe? Wiekszej bzdury nie slyszalam... jest roznica czy sypiasz z jednym 300 razy czy z 300 roznymi? Np. Ten jeden moze miec wieksza pale niz kazdy z tych 300

Gość zapladniacz
Kocham wszystkie cipki bez wyjatku.Zj****e gowniarze pisza huji wie co szanujmy sie nawzajem bo czas z********a I pozera nas I mnie nie obchodzi czy c****o jest ladne czy brzydkie.jestem facetem ktory kocha wszystmie cipk I jak macie pisac bzdury to s***********e z portalu gownojebcy.

Gość korniszon k*******n
Jestem ****awica ****aja mnie wszyscy mam r*******a pochwe I jakos zadnemu facetowi to nie przeszkadza man 56 lat ****** sie odkad pamietam bo to k***a lubie jestem zadbana.man dziure jak wiadro a chlopy mowia za man cipke jak smerfetka.

Gość konina Martyna
Rucham sie koniami o******* im paly zadeni faceci mnie nie zaspokajaja niech s******laja a konie maja piekne I wielkie k***sy.Taki kon jak spusci sie wemnie to przynajmniej jest konkretnie.kon tak p******i że mnie wszystko boli i k***a czuje że to prawdziwe chujeeeee.Podajcie adresy stadnin z ogierami a będę trzepotac jak kon kopytami.

Gość Milosz mazej
Lubię walić konia co mam wkładać mojego pięknego ptaszka w śmierdzącą i obleśną dziurę to nie.Bociany mają zajoba biorą swe chuje do dzioba.Przestroga nie bij konia w lesie bo cie Kon poniesie.

Gość Monika szarapeta
W wczoraj dalam z dobrej woli dzisiaj krzycze ze mnie boli jak mi włożył to wrzeszczalam jak wyciągnął jeszcze chciałam.Pozdro.Moniczka

Gość Anetka minetka
Ja z facetami postępuje na ostro bo mnie wk****aja przy stosunku chcą ekstremalnego seksu szarpania ciągania za włosy duszenia.W takich momentach nie wyrabiam więc sciskam mocno za torbę tak że on aż sinieje oczy mu wychodzą jak u żaby po przejechaniu kopie go w jaja 3 mocne kopy w o***t żeby dobrze czul i każę mu w********ac.Lubie sex ale nie taki p******y. Aneta