Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet facet facet

Psychiczne dziewczyny i faceci

Polecane posty

Gość Facet facet facet

Cześć, zakładam ten temat, żebyście mogli podzielić się historiami o psychicznych dziewczynach/facetach, których mieliście nieszczęście spotkać. Zacznę. :D Mam 24 lata, jestem facetem powiedzmy że nawet atrakcyjnym, na brak powodzenia nie narzekam, ale nigdy nie zdarzyła mi się taka laska, jak ona. Poznałem ją na imprezach, potem wspólni znajomi, nieważne; pewnego dnia o coś ją zapytałem, powiedziała że odpowie mi na osobności. Ale zamiast odpowiedzieć, pocałowała mnie. Od tamtego czasu często pojawiała się przy mnie, traktowała mnie jak faceta, uprawialiśmy parę razy seks, super. Nawet ją lubiłem, podarowałem jej naszyjnik, który do dziś nosi, ale potem jej powiedziałem, że nie chcę związku. To się oddaliła na parę miesięcy - nawet myslałem, że jest obrażona, bo mnie traktowała bardzo neutralnie. Ale ostatnio nie miałem co ze sobą po imprezie zrobić, powiedziała, że mnie przenocuje. Że pijany byłem, to się zgodziłem. Leżeliśmy w łóżku, dała mi swoją dużą koszulkę do spania. Przytutaliśmy się, nagle patrzę, ona zapala światło i chowa coś czego nie widzę do przezroczystej torebki jak na narkotyki. Pytam, co robi, a ona, że chowa mój włos na pamiątkę :D Dobra to było dziwne, ale później była rzecz dziwniejsza. Poszedłem rano do łazienki, wracam, staję w drzwiach a ona... wącha koszulkę, w której spałem. xD Bardzo się zmieszała, gdy mnie zobaczyła i stwierdziła, że ładnie pachnę. No i ten naszyjnik, nadal nosi naszyjnik, który jej dałem przed pół roku. Boję się kobiety :D

Gość gość
Nic psychicznego w tym nie widzę, co najwyżej w pobieraniu włosa, ale może myślała o ciąży i uznała że przyda się jako próbka DNA. Koszulkę też bym mogła powąchać, ale po to aby stwierdzić czy nawalony koleś mi jej za mocno nie zaśmierdził, bo jak koszulka mocno wali to i pościel lepiej wyprać.

Gość Facet facet facet
Ale nawet nie uprawialiśmy seksu tym razem, więc po co jej ten włos, nie wiem :P

Gość gość
Choroby psychiczne leczą raz dobrze, a raz źle!

Gość Facet facet facet
Nie zdziwiłbym się jakby była czarownicą xD Ale myślałem że do preparatów potrzeba też krwi :D

Gość gość
Z włosem może zażartowała :) A naszyjnik nosi, bo ty i on wciąż się jej podobacie.

Gość gość
a ja mysle,ze ten wlos to na potrzeby magiczne, do rytualu na urok milosny

Gość Facet facet facet
Nie wierzę w eliksiry miłosne. Nic nie sprawi, że się zakocham w psychicznej kobiecie :P

Gość Facet facet facet
A jak się robi takie rytuały czy tam eliksiry? Bierze się włos i co, dodaje się go do jajecznicy? xD

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
zrobi lalkę voodo i już nigdy nie p*****asz nie pobrykasz za karę że nie chciałeś związku, cóż, powodzenia na nowej drodze życia !!!

Gość gość
jajecznica to dobry pomysł, w końcu jajko to symbol nowego życia, może z włosem i odpowiednim zaklęciem staję się posiłkiem miłości

Gość Facet facet facet
Nie no, teraz już zupełnie uważam, że to kretynka, jeśli po to jej był mój włos xD

Gość gość
jeszcze zobaczysz jak ci nie stanie i zostaniesz impotentem w dodatku zaczniesz interesować się orgazmem analnym i seksem z facetami, to ja sie bede smial i ona HA HA HA