Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna klasa ;OO . xDD

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem jakaś brzydka (bez hejtów proszę , nikt nie wie kim jestem wiec po co miałabym sie chwalić . ? Chce po prostu abyście umieli ocenić sytuacje) . Nam w klasie ladne dziewczyny nawet , ale zazwyczaj wszyscy mówią , ze te najlepsze to ja i jeszcze dwie koleżanki . . Ale takich ładnych jest jeszcze kilka . Mniejsza z tym .. według innych to my we trzy jesteśmy najładniejsze . (mowie jak jest , żebyście umieli mi odpowiedzieć) . Starsi chłopcy zazwyczaj o nas zabiegają , ale ostatnio zauważyłam ze ci młodsi i z mojego wieku , niezbyt dojrzało wyglądają xDD no to oni nic . Tacy brzydcy ze strach . jak mowimy do nich dla jaj , ze są ponetni i tak dalej to oni dziwnie reagują , i są w stanie powiedzieć nawet ze jestesmy brzydkie , nie wiem czy to serio czy jakiś sarkazm ale chłopaki z mojej klasy serio są dziwni . Dlaczego oni są tacy niemili dla mnie , o co tu chodzi , bo sie gubie ? Są nawet w stanie takie przykre rzeczy mówić chociaż sami jak maja dziewczynę to taka brzydka jak oni to czemu oni mnie tak nazywają ? To przykre . sa bezczelni kłamią nie chcą pogadać i wogole . Ja sie chce zakolegowac z nimi Ale sie nie da . Dlaczego tak jest i co zrobic żeby mnie polubili tylko bez przesady . ? xDDD

Gość gość
sram mordom ;OO . xDD

Gość gość
ej wiem , ze to dziwnie brzmi i ze pisze jak pokemon jakiś ale to celowe . Ma być dziwnie . To tez dziwne wiem

Gość gość
Bo robisz sobie z nich zarty i nie podoba im sie to .

Gość gość
No wiem ale to nie jest tak. Jednego bardzo lubie. Jeden mnie w*****a taki cwaniaczek, czy dwóch, ale skad oni moga wiedzieć ze zartuje?

Gość gość
To jak mam to teraz naprawić?