Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia_90019

czy da się sprawdzić, kto dzwoni z zastrzeżonego numeru pytajnik

Polecane posty

Gość asia_90019

Słuchajcie, szlag mnie trafia. Średnio kilka - kilkanaście razy w ciągu dnia dzwoni do mnie ktoś z numeru prywatnego, przeważnie nie mam czasu odebrać, widzę tylko ilość nieodebranych połączeń. Na początku myślałam, że to coś ważnego, ktoś dzwonił, ale no nie mam jak oddzwonic, bo numer zablokowany. Któregoś dnia, odebrałam, ale połączenie trwało 8-10 senund i delikwent się rozłącza. W słuchawce głucha cisza. Kiedyś nie odbierałam, obserwowałam tylko te przychodzące połaczenia, nagle zobaczyłam sms z poczty głosowej, ze jest wiadomość - i pomyślałam, że NARESZCIE! Ale jakaś kobietka powiedziała "dzień dobry, dzieeeeń dobry" i tyle. Sytuacja powtarza się ciągle. Kiedyś słyszałam jakieś szumy przy słuchawce, ale no nikt się nie odezwał. Nie wiem co mam o tym sądzić. Chciałabym wiedzieć, czy to głupi żart albo kogo mam zwyczajnie mówiąc ochrzanić! Pomóżcie, da się w jakiś sposób sprawdzić kto dzwonił, albo jakoś zablokować, żeby to nie dzwoniło (chociaż nie bardzo chce blokować zastrzeżone numery, bo nieraz ktoś ma, a dzwoni bo chce się dodzwonić...), bo średnio się orientuje co w takich sytuacjach należy zrobic.

Gość gość
tylko przez policję

Gość gość
tak jak wyzej

Gość gość
asia ile masz lat? ładna jesteś? może jakiś twój wielbiciel :)

Gość gość
Chyba to jakiś stalker,bo normalnie to ten ktoś się nie zachowuję.

Gość asia_90019
ale wiecie co, nie bardzo mogę napisać wiadomosć na ten numer - wyświetla się "Nieznany" i tylko tyle. Czyli ta opcja odpada. Nie robiłabym afery, ale musze mieć ciągle tel na wyciszonym, bo to dzwoni i dzwoni... i nieraz naprawdę wydaje mi się, że to coś ważnego, czy czekam na jakiś telefon wiec lecę do tego telefonu jak głupia, a to znowu ten NIeznany....

Gość asia_90019
haha, no ok, jakby wielbiciel to już dzwonił tyle razy, że zdążyłby się z milion razy umówić. nie no, ale tak serio, to przypuszczam Was też by szlag trafił po którymś razie :)

Gość asia_90019
czyli co? tylko przez policję można to wyjaśnić?

Gość gość
SMS działa

Gość diogenesssssss
Wszystko mozna sprawdzic

Gość odezwij się
Diogenesss w takim razie odezwij się do mnie na mail a dużo zarobisz :) kajmaann małpa gazeta.pl

Gość diogenesssssss
jedyne 20 baniek i wiesz kto dzwonił.

Gość odezwij się
20 baniek czyli ?

Gość BarbaraRycz
Kurde szkoda, że ten ktoś dzwonił z numeru zastrzeżonego bo gdyby wyświetlał sie numer to mogłabyś zrobić tak jak ja i sprawdzic na infonumer pl kto tak wydzwania...