Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE WIEM JAK ŻYĆ

POMÓŻCIE MI ODEJŚĆ ZAPOMNIEĆ NIE MYŚLEĆ ŻYĆ

Polecane posty

Gość NIE WIEM JAK ŻYĆ

facet traktuje mnie jak ostatnie ś****wo, szmatę, nawet zwierzęta czy obcych ludzi traktuje lepiej. Dla dobra naszego dziecka chciałabym odejść, ale nie potrafię, nie umiem się w sobie zaprzeć i po prostu zamknąć za sobą drzwi, zapomnieć i żyć w spokoju. Sama ze swoim kochanym dzieckiem, które przez to też cierpi. Nie wiem czym sobie w ogóle w życiu zasłużyłam na podłe traktowanie. K****, ś****wo, dupodaja, kłamliwa suka, z****** łeb, krzywy ryj. Kto na takie słowa zasługuje? Nikt! Znęca się psychicznie i ekonomicznie. Zrobił ze mnie kurę domową i nic nie mogę. A on biznesmen pęłną parą, żyje jak król. Najgorsze, że boje się odejść, bo zobaczę go z inną kobietą, wtedy pęknie mi serce. I tak siedzę z nim niczym kuchta wiecznie zestresowana i zdnenerwowana. Dajcie mi kopa w d**ę i pomóżcie, doradźcie! Błagam

Gość gość
perfidne prowo :(

Gość gość
Ocknij się babo!!! WŁAŚNIE DLA DOBRA TEGO DZIECKA

Gość gość
czy ty naprawdę chcesz byc tym ś****wem? jesli nie,to s********j od psychola,wynajmij mieszkanko oszczędz stres sobie i dziecku to nie jest Sredniowiecze,nagraj te epitety ,uciekaj bo zostanie z ciebie ruina

Gość NIE WIEM JAK ŻYĆ
To nie jest prowo, tak żyje. Taki podły człowiek mnie rujnuje.

Gość gość
faktycznie,za chwilę wyskoczę z tego ekranu i tak ci walne w ten głupi łeb,że będziesz spieprzać z dzieciątkiem ,tylko będzie kurz za tobą

Gość gość
Badź twarda. Musisz. Dla siebie i dla dziecka. Jesteś uzależniona psychicznie od tyrana, mimo wszystko go pewnie kochasz. Ale musisz odejść. Dla swojego zdrowia psychicznego, dla dziecka również. Wiesz, jak takie dzieciństwo może wpłynąć na psychikę dziecka. Ktoś mądrze napisał. Nagraj jego wyzwiska, złóż pozew z orzeczeniem o winie. Odzyskaj swoje życie i siebie.

Gość gość
autorko : dorosłe psycholożki z cafe zaraz ci coś doradzą :(

Gość NIE WIEM JAK ŻYĆ
Dlaczego mnie to spotkało? Dlaczego?;(;(

Gość gość
Chyba ci w tą głowę już tak natłukł że przestała chodzić. Co ty w ogóle piszesz, że co? Że nie chciałabyś go widzieć z inna? A dlaczego nie? Bo wolisz żeby ciebie poniewierał? Wiesz co? Sama się o to prosisz bo taka z ciebie galareta że na wszystko pozwalasz. Wstydziłabyś się.

Gość NIE WIEM JAK ŻYĆ
Wstydzę się i to tak bardzo, że nawet sobie nie wyobrażasz.

Gość gość
Chyba domorosłe .

Gość gość

Gość gość
spier****** od idiotyyyy

Gość gość
Bylam w takim toksycznym zwiazku, nie mielismy dzieci ale wiem jak coezko bylo mi odejsc. Trzymala mnie przy nim nadzieja ze bedzie dobrze bo potrafil byc tez mily i kochany poza tym pamietalam jaki byl na poczatku. Zajelo mi ponad rok zeby definitywnie odejsc. Powiem Ci z perspektywy lat ze to byla najlepsza decyzja jaka podjelam. Mam teraz meza ktory mnie szanuje i staje na rzesach zebym ja byla zadowolona. Daj sobie szanse na lepsze zycie! Poczatek bedzie ciezki. Ja tesknilam i nie raz prawie sie zlamalam i wrocilam. On blagal zebym wrocila, zapewnial ze sie zmienil. Tylko ze ja pamietalam ze jak sie schodzilismy wczesniej to tez obiecywal zmiany a po kilku dniach bylo tak jak wczesniej. Nie bedzie Ci latwo odejsc ale uwierz ze jest to mozliwe. A po jakims czasie to Cie nawet nie obejdzie jak zobaczysz go z inna :) moj byly mial kilka po mnie i szczerze to mnie to nawet nie obeszlo. Zycze mu szczescia i ciesze sie ze ja z nim nie jestem i ze ulozylam sobie zycie z kims normalnym. Glowa do gory, Ty tez mozesz zaczac nowe zycie. Musisz sobie tylko dac szanse

Gość NIE WIEM JAK ŻYĆ
no dobrze to prowo. chciałam zobaczyć czy któraś kobieta tak żyje

Gość gość
zawsze się wydaje,że to koniec świata i już nic lepszego nas w życiu nie spotka.Ale to nie prawda. Wiadomo człowiek na początku prawie że popada w depresje i płacze dniami i nocami. Ale czas leczy rany i zawsze wychodzi słońce. Będzie dobrze, tylko trzeba odejsc.nie masz innej opcji autorko,szczęścia Ci życxe i uwierz w siebie

To nie jest prowo, to ja autorka zarezerwowałam swój nick, bo zawsze znajdzie się jakaś beznadziejna osoba, która się podszyje, nie wiem po co? xxxx Dziękuję, że piszecie...Macie we wszystkim racje. I bardzo ciężko odejść, bo przez tyle wspólnych lat człowiek chociaż jest gnojony nie potrafi samodzielnie podjąć różnych decyzji, to głupie.

Gość gość
Odejdź póki możesz. Już zaczynasz się czuć winna. Skąd w ogóle pytanie "Czym sobie zasłużyłaś". Niczym nie zasłużyłaś, po prostu miałaś pecha. Jeszcze trochę, a zaczniesz mu przyznawać rację. Dlaczego zależy ci na facecie, który traktuje cię jak szmatę? Odejdz, niech znajdzie inną (choć lepiej nie), bo on ci i tak nic dobrego nie daje.

Gość NIE WIEM JAK ZYĆ
gośćiu powyżej, ale jak odejść, żeby już nigdy nie wrócić, żeby nie rozpaczać? Jak poczuć się znowu wartościową kobietą?

Gość gość
odejdz i tyle

Gość gość
boisz się, że zobaczysz go z inną kobietą?? ja też tak za jakiś czas będzie traktował... Bylam w podobnym związku, facet wyzywał mnie od k... i suk. Okazało się, że poprzednie też tak wyzywał, odeszłam po wielu latach. I co? To ja znalazłam super faceta a on dalej myśli o mnie :)Daj sobie szansę, ja teraz żałuję, że zmarnowałam tyle młodych lat

Gość gość
j/w lepiej uciec i nie mys,ec nawet, serio a ten niech ma nawet 100 LASEK i co? niech se tam ma czym ty sie przejmujesz ja cie nie moge.