Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja musze być posłuszny rodzicom bo juz nie wiem

Polecane posty

Gość gość

kiedys ksiadz mówił zę ma sie słuchać rodziców az do czasu kiedy kobietę sie znajdzie . a jak np jade do Częstochowy to tez musze powiedzieć mamie bo mam grzech ciezki na wszystkie pytania musze odpowiadać ? 20 lat porypane życie nigdy niebęde szczęśliwy . pijesz piwo to już złe wyjdziesz z domu tez było złe mam dość tego zrypałem sobie dziecinstwo czy dalej mam byc posłuszny

Gość gość
jesli przez to nie jestes szczesliwy to nie :)

Gość gość
jak nie bede m,iał wyrzuty sumienia dod**y stym wszystkim g******e życie . tak nic stego niemam niejestem szcześliwy ani troche jestem wściekły wcześnij na ojca tertaz na mame bo musi sie dopytowac gdzie ide nieufam jej , chce sie narabac i uczyc sie na własnych błedach a nie chory system zmusza mnie do mieszkania z rodzicami bo nigdy niebedzie mnie stac na chałupe . niewiem może sie martwia al;e ja niecierpie pytania gdzie idziesz!

Gość gość
jeśli kobiety niemam to musze sluchac rodziców i tyle czyli mam sobie zrypac życie widocznie yakie mam przeznaczenie byc posłusznym, .

Gość AaliyahHaughtonnnnn
usamodzielnij sie, wyprowadz i nikomu sie nie bedziesz musiał tłumaczyc

Gość gość
piszesz ze masz 20 lat. Zachowujesz się jak dzieciak, piszesz jak analfabeta, pewnie na garnuszku rodziców, mamusia karmi, pierze sprząta i na piwo daje - to oczywiście musisz się słuchać. Cieszę się, że cię nie znam

Gość gość
bo co byś mi zrobiła takie dozywki to sobie pisz swoim dzieciom . coza durne gadanie wyprowadx sie zesrej sie a nie wyprowadz

Gość gość
spoko jak mi odrypie to mnie już możecie niedac rady wyleczyć , zgrzeszyłem i tyle . bejsensu mogłem powiedziec gdzie jade i miec to gdzieś , niezakocham sie i tyle

Gość gość
niwewarto miec dzieci bejsensu to jest niema co dac zeżrac a potem opuszczaja dom bejsensu , moze lepiej że niebede kobiety miał przynajmniej niebede musiał dziecmi sie opiekowac

Gość gość
dobranoc