Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice nie akceptuja przeszlosci pochodzenia Chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi z tego powodu, bo kocham zarowno Chlopaka jak i Rodzicow. Mialam Ich zawsze za taktownych i mądrych ludzi, którzy oceniają człowieka po poznaniu charakteru a nie pustych informacji nt czyjejś rodziny. Tak sie sklada, ze Tata mojego Chlopaka siedzial w więzieniu. Zostal skazany za przemoc w rodzinie. Myslalam, ze ukryje to przed Rodzicami ale oni niestety są prawnikami i wszystko odkryli na wlasna reke. Smutno mi bo widzę jacy mu są nieprzychylni mimo ze On sie ogromnie stara.

Gość gość
Moze jakiejs rady jak uzdrowić sytuacje albo chociaz slów zapewniajacych mnie ze kiedyś będą Go traktowali nie tylko uprzejmie ale tez szczerze życzliwie. Moi rodzice są ludźmi z klasa wiec nie robią scen ani awantur ale widać, ze są do niego wrogo nastawieni. Przecież to nie jego wina, ze ma taką rodzine. Niestety, szczególnie Tata tego nie rozumie.

Gość gość
J***** alkusu.tez cię będzie n*******lal po mordzie

Gość gość
Haha

Gość gość
Ae bedzies chodzila z siniakami sulo Sloro lubisz

Gość gość
a jaki wpływ miał mieć twój chłopak na to, że go ojciec lał? Twoi rodzice powinni mu współczuć

Gość heniek heniek
niestety, rodzice maja rację chłopak pochodzi z toksycznego związku i będzie te toksyny rozsiewał na ciebie uciekaj od niego!!! nigdy nie stworzycie zgodnego timu jedynie sex ze zbokiem może na początku omamić, ale prawda jest tka, że każdy wariat ma spore przywodzenie i to kobietę pociąga niestety po ostrym sexie przychodzi szara, nudna rzeczywistość

Gość gość
Pewnie mądrzy rodzice boka sie ze gowniarz będzie n*******lal ich córkę rowno, tak jak to robil jego ojciec

Gość gość
Dziwne ze prawnicy i tego nie rozumieją ze Twoj chlopak był ofiara a nie katem .

Gość gość
chyba jestes za mloda na chlopaka ( sadzac z postu)

Gość gość
no coz, maja troche racji. nawet jesli twoj chlopak nie bedzie ciebie bic itd, to uwierz mi, ze dziecinstwo polozylo sie cieniem na jego psychice i bedzie to zawsze wychodzic, w rozny sposob. a to jakies zaburzenia emocjonalne, osobowosciowe, nerwice itd. jak chcesz sie bawic w to, to twoja sprawa. pamietaj, ze rodzice cie kochaja i chca najlepiej dla swojego dziecka, chca cie ochronic przed przykrymi niespodziankami.

Gość gość
Powinniśmy wobec tego nienawidzieć wszystkich Niemców. W końcu starsze pokolenie to sami Naziści którzy młodszemu pokoleniu "polozylo sie cieniem na ich psychice i bedzie to zawsze wychodzic, w rozny sposob. a to jakies zaburzenia emocjonalne, osobowosciowe, nerwice itd. " Ręce i cyce opadają. Daję słowo że PL mentalność to jest jednak najbardziej poperniczona na świecie. Mamy 21-wszy wiek a tu takimi stereotypami ktoś jedzie. Ciemnogród. Potrzeba będzie chyba z tysiąc lat żeby te głupoty wykorzenić.

Gość gość
Dziekuje Wam za odpowiedzi. Nie jestem dzieckiem ale nadal jestem w dużym stopniu zalezna od moich rodzicow. Mam 20 lat. Moj Chlopak jest rok starszy. Moi rodzice bardzo mnie kochają i wiem, zechcieliby dla mnie jak najlepiej ale w tym przypadku czynia wiecej szkody niż pozytku. Jeśli chodzi o mojego Chlopaka to jest najcudowniejszy pod każdym względem i ufam mu w100%. Watpie żeby powielal schematy swoich rodzicow, bo od takiej przeszlosci kazdy chcialby sie odciąć. Wspolczuje mu takiego życia i podziwiam go zdrugiej strony, ze daje sobi rade pomimo to. Moi rodzice także mu wspolczuja ale jednak są przekonani ze to nie jest dobry kandydat na Chlopaka i ze predzej czy pozniej przez jego przeszlosc będą problemy. Nie zgadzam sie z tym! Chcialabym żeby oni tez to zrozumieli i sie do niego przekonali.

Gość gość
Debilko zrozum on Ciebie będzie tez n*******lal