Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia211

Lakier hybrydowy polecacie, czy nie?

Polecane posty

Gość Kasia211

Za 2 miesiące mam swój ślub i zastanawiam się, jaki manikiur jest teraz "w modzie", co powinna mieć panna młoda na paznokciach? Kosmetyczka namawia mnie na hybrydy, a ja pojęcia nie mam, o co z nimi chodzi, jak to się zakłada i ile się trzyma na paznokciach? Marzą mi się paznokcie ciemne, np. śliwkowe, bo takie będę mieć dodatki - fioletowe kwiaty we włosach, pasek do sukni i buty :) Doradźcie coś!

Gość gość
hybrydowy, to prawie normalny manikiur po prostu bardzo trwały- używa się specjalnego lakieru , który utrwala się lampą. ja robiłam sobie shellac kolor ostra czerwień- w tym czasie sprzątałam, wyprałam ręcznie pół szafy- z normalnym lakierem w takim kolorze nie biorę się za takie zajęcia- nie trzeba w ogóle uważać na paznokcie, więc w dniu ślubu będziesz mieć komfort, że nic się nie zepsuje. shellac trzyma się bez odprysków 2 tygodnie. minusy? -mi bardzo szybko rosną paznokcie, więc co z tego, że nie odpryskuje skoro po tygodniu mam taki odrost, że i tak trzeba usunąć, a na tydzień to dobry lakier i top i mi się bardzo dobrze trzyma; -usuwanie: nie usuniesz zwykłym zmywaczem, musisz iść do kosmetyczki albo kupić sobie aceton lub specjalne "wrapsy" i nie jest to zdrowe dla paznokci, kosmetyczka usuwa resztki radełkiem- miałam mocno porysowane paznokcie po fakcie UWAGA- hybrydy nie trzymają się na cienkich miękkich paznokciach- jak takie masz szkoda kasy

Gość MarijankaK
ja polecam jak najbardziej lakier hybrydowy - daje ładny i delikatny efekt, a przy tym jest naprawdę trwały. zobacz sobie tutaj odcienie pastelowe: http://lakieryhybrydowe.pl/pl/p/Lakier-hybrydowy-KOLOR-15-ml/19, ja miałam na swoje wesele kolor PST 1 + brokat na serdecznym palcu i byłam b.zadowolona z efektu.

Gość MagdaPagda
ooo proszę, też miałam lakier Cosmetics Zone na paznokciach w dniu ślubu :) Tylko, że ja nie taki spokojny odcień, jak Ty, tylko bardziej różowy, zdecydowany kolor. Myślę, że hybryda to dobry pomysł na wesele - jest trwała i można zrobić ją 1-2 dni przed slubem, żeby w ten wyjątkowy dzień już nie tracić czasu na dodatkowe zabiegi kosmetyczne.

Gość gość
Ja używam lakierów hybrydowych z Makear i właściwie mogę je polecić. Długo trzymają, bez odprysków nawet do 6 tygodni mi się zdarzyło mieć :) Barwy mają bardzo ładne i duży wybór ;)

Gość gość
Lakiery hybrydowe to bardzo fajna sprawa. Sama używam ich od dawna i nie wyobrażam sobie już z nich zrezygnować. Teraz testuję sobie lakiery z Pierre Rene. I muszę przyznać, że bardzo dobrze sie sprawują. Trzymają się na paznokciach bardzo mocno i trzymam je zazwyczaj dwa, trzy tygodnie. Cały czas wyglądają pięknie i nie odpryskują.

Gość malwinakolska

Obecnie to używam tylko hybryd i nie wyobrażam sobie innego rozwiązania. Mam sporo lakierów od eveline, bardzo je lubię, mają dobra pigmentację i trwałość też w porządku. Poza tym łatwo można je dostać, w Rossmannie na przykład.