Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka880

pomóżcie

Polecane posty

Gość anka880

Zostawił mnie bo jak to ujął chce się wyszaleć nie chce mnie ranić a wrócił do swojej kochanki która jest duzo od niego starsza, jestem zalamana, zła, wsciekła najbardziej na nią. Co o tym myslicie ? stworza udany zwiazek?

Gość gość
misio okazal sie skurczysynkiem bez klasy a ty winisz ja zenua

Gość gość
No i dobrze ze wrócił do niej i niech zostanie na wieki wieków amen . Po Ci taki duuupek ? No po co ? Zeby był ?

Gość anka880
bo mi mówił co innego o niej, ze to były tylko flirciki ze on do niej nic nie czuje, ze spotykal sie z nią tylko dla seksu, jakis czas temu zostawil mnie a teraz się dowiaduje od znajomych ze on się z nia spotyka, przykro mi k***a ze taki d**ek z niego :( na samych palantów trafiam! ciagle tylko mowil ze mnie nie zostawi klamal w zywe oczy :(

Gość anka880
naprawde dobrze się dogadywalismy, czułam się z nim jak z nikim innym a on okazał się takim s*********m ... :(

Gość gość
Anka to gnoj ,dobrze ze poszedl w diably teraz a niee za 10 lat . Spotkasz normalnego jeszcze tylko oczy dobrze otwieraj ,seks potem ,najpierw obiekt poznaj ,daj ,niech Cb zdobywa .

Gość anka880
macie racje tez sobie tak to tłumacze ale mimo wszystko trudno mi zapomnieć, wkurza mnie to ze tak się zachował, niby nie chce mnie skrzywdzic a krzywdzi faceci to tacy palanci ( niektórzy) Panowie wybaczcie ale na normalnych nie trafiam

Gość anka880
chciałam zeby do mnie wrócił, łudziłam się jak taka głupia naiwna, a teraz tak jakby klapki spadły mi z oczu, stało się, on mnie zostawił dla niej, dla starej lampucery która jest po 30 (w dodatku pracuje w nocnym klubie )a on nawet 24 nie ma...

Gość gość
nie zastanawiaj sie nad nim Skoro poszedl do lampucery To swoj do swego ciagnie Wybacz zapomnij i godnie zyj

Gość anka880
Postaram sie o nim zapomniec, choc to nie łatwe :( zostawił mnie z dnia na dzien tak po prostu bez zandego wytłumaczenia, jak zabawke wyrzucił do kosza, ciezko zaufac komukolwiek :(

Gość gość
Bron Boże nie przyjmuj go z powrotem ! Anka ,pamietaj ,faceci sie nie zmieniają ,miej honor i pogon jak zechce wrocic bo historia sie powtorzy ...

Gość anka880
a to on moze zechciec wrócic jeszcze ?

Gość anka880
no na portalu spolecznosciowym mi zdjecia "lajkuje" jeszcze ma czelnosc...

Gość gość
Przejdzie ci. Samo zycie - nie ty pierwsza i nie ostatnia. Historii takich jak twoja sa tysiace. Ogarniesz sie w koncu i tylko wzruszysz ramionami - bylo minelo i juz. Za bardzo idealizujesz te tzw milosc. Ta milosc wielka, idealna, silna i wspaniala nie istnieje. To tylko potrzeba ludzka, podsycana iluzjami umyslu i ego. Identyfikacja z jakims ciaglym poczuciem niepelnosci i potrzeba dopelnienia. Widzisz jesli facet sobie poszedl to swiadczy o tym, ze mozna sobie ot tak po prostu odejsc i odpuscic.

Gość gość
A niech lajkuje sobie ...a Ty miej gdzieś .Nie spieprz sobie zycia z kolesiem bo widocznie Cb nie jest wart . Moze chciec wrócic jak wie ze go przyjmiesz .Ale to brak hinoru byloby z Twojej strony .Potem zrobilby to samo ..to taki szalejacy typ .Z jedna nis wytrzyma . Po co Ci takie złudne zycie w ciagłym stresie ...

Gość anka880
masz racje, fajne masz podejscie do tych spraw, nie wierze juz w zadne miłosci, zwłaszcza ze w relacjach damsko meskich nigdy sie nie ukladalo

Gość anka880
wiecie co jest najgorsze? ze ja od momentu naszego rozstania wierzyłam, tzn miałam nadzieje ze on sobie przemysli wszystko, bo mineły dwa tygodnie jak mnie zostawił a tu prosze Pan kłamca szaleje z kochanka...slów mi brak, teraz wiem ze to juz koniec

Gość anka880
chciałabym zeby kiedys zatęsknił wtedy pokazałabym mu drzwi i by mi ulżyło

Gość gość
zateskni