Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielki wstyd to robienie zakupów w Bidronce!

Polecane posty

Gość gość

Nie wstydzicie się tam kupować

Gość gość
Wstyd to krasc i z d**y spasc,kazdy normalny czlowiek jesli ma wybor to kupuje tam gdzie taniej proste i logiczne.

Gość gość
Wstyd to śmieci wyrzucać w lesie.W Lidlu wychodzi drożej niż w przeciętnym dyskoncie :)

Gość red Bull doda ci skrzyyydel
ja kupuje tylko u Lafayetta prestiz przede wszystkim 🖐️

Gość gość
U mnie nie ma biedronek,ale jest Lidl i Aldi i to sa moje ulubione sklepy i nie wstydze sie tego!!!

Gość gość
Napisałem o bidronce, szczęściara, że w okolicy nie masz bidry! Lidl i Aldi jest OK

Gość gość
A dlaczego wstyd?Pytam serio:O

Gość gość
Wstyd to miec taki ograniczony mózg jak ty masz :)

Gość kleodont
ja kupuję w biedronce i tesco bo tylko to mam koło siebie, ewentualnie mogłabym robić zakupy w osiedlowych spożywczakach ale to wychodzi 2 x drożej, idę tam tylko po drobiazgi i to jeszcze w ostateczności. Nie wstyd mi kupować w biedronce, zaopatrują się tam wszyscy okoliczni mieszkańcy niezależnie od statusu materialnego więc dlaczego ja miałabym się tego wstydzić.

Gość gość
Ograniczony mózg mają ci, co kupują w bidrze. Tam są mniejsze opakowania za cenę tą samą co gdzie indziej. Trzeba patrzeć co się kupuje!

Gość gość
10:57 p********z.wczoraj kupiłam w biedrze wodę żywiec zdrój 1,75 l za taką samą cenę jak 1,5 l w innych sklepach.

Gość gość
w innych sklepach woda Żywiec jest w butlach 2 litrowych! łyso Ci teraz?

Gość gość
a jaki to wstyd? nie wszystko w Biedronce jest 'biedronkowe' i po 0,99 za sztuke.... Pzreciez sa normalne firmy jak w innych sklepach!

Gość gość
Wstyd to krasc i byc nierobem. Ja kupuje w biedronce. Mam swoje ulubione produkty z biedronki. Np podpaski femina. Wszystkie inne w tym markowe bella always itp mnie odparzaja a te z biedronki nie.

Gość gość
żywiec jest w butelkach 1,5 :D

Gość gość
Powiedz gdzie jest dwulitrowa to chętnie kupię,bo szczerze mówiąc nigdy nie widziałam tej wody w takiej pojemności

Gość gość
Czekolada milka w biedronce 2,69 w innych marketach ponad 3 zl.

Gość gość
Lubię tampony z biedry:) serio

Gość gość
nie no wstyd wstyd, idz do ALdika czy innego sklepu, kup reklamówke jeszcze i noś ja do zdarcia, zeby wszyscy wiezieli ze nei robisz zakupów byle gdzie :D:D:D:D :P

Gość gość
gość w innych sklepach woda Żywiec jest w butlach 2 litrowych! łyso Ci teraz? Za to kubuś play ma pojemność 500ml, nie jak w innych sklepach 400 i kosztuje 1,99 zł, a nie 2,20-2,30 zł. :) "Łysa pało."

Gość gość
Wielki wstyd to za was jest :) Buraczki p********e. Idę do biedronki po mleko :) Bye bye zjebki :*

Gość gość
w zadnym sklepie nie jest tak ze wszystko bez wyjatku maja taniej ja kupuje w mbiedronce bo wiele rzeczy maja sporo taniej ale trzeba orientowac sie w cenach by wiedziec ze sa niektore rzeczy taniej w innym miejscu; jedno jest pewne - kupuje w biedronce od 2 lat i kazdorazowo jestem zaskoczona nizszym rachunkiem, niz sie spodziewam

Gość gość
Co za biedaki ja kupuję w polo market !

Gość gość
ja akurat wody nie kupuje w biedrze bo za ciężka i nie poręczna wolę jednak 1,5 litrową .

Gość moje drzewko pomarańczowe
ja uwielbiam rurki z kremem tasso tylko w biedrze są :D mam się wstydzić, że je lubię i są dostępne tylko tam? dziwne :P ale widzę, że gimbaza umysłowa zakłada nadal tematy na kafe :D

Gość gość
A ja odkupuję od ludzi :( Nie stać mnie ze sklepów a tak zawsze spuszczą z ceny za rozpoczęte a dobre.

Gość gość
Ja chodzę do parku na słonecznik, nawet nie wiecie ile gołębie tego dostają ! :classic_cool:

Gość gość
Ja dużo rzeczy kupuję w Biedrze, i bywam w niej średnio 1-2 x w tygodniu, nie wstydzę się tego, no bo czego? Ja dużo rzeczy kupiłam do domu jak się wprowadzałam do domu po ślubie m.in. sztućce, talerze, garnki, patelnie, świeczniki i wiele innych d**ereli i jakoś wszystko mi służy do dzisiaj. A żyję na ponadprzeciętnym poziomie finansowym. W ciągu miesiąca też odwiedzę duże Tesco, Carrefour czy Auchan, a i do Aldi jeżdżę po wodę mineralną :). Dodam że mam bardzo bogatą kuzynkę i też kupuje w Biednej Bronce :D. Dajcie sobie spokój z zakładaniem durnych tematów :D. Bo widzę że komuś się nudzi :P

Gość JA MAM PYTANIE
Czy wy k***a jesteście kretynki dorosłe? Zajmujecie się takimi pierdołami? I wy dzieci macie? K***a wstyd wstyd to Wy. Ja p*****le....

Gość gość
jak mam kupic chemie typu lakier do włosow, plyn do jamy ustnej, paste itd o jakies 10% drozsza w innych sklepach niz w biedronce, to zaopatruje sie w biedronce, lubie kupowac taniej. na kazdym tego typu produkcie ok 2-3 zl i zbierze sie przy jednym rachunku ladna sumka. nawet jak bym zarabiala 6 cyfrowa sumke, to i tak bede kupowac takie rzeczy jak owoce, chemia, makarony, ryze itp w biedronce, bo wole szastac kasa na inne przyjemnosci a nie na konieczne do zycia bzdety czy przewalac przez jelita drobniaki. a te rzeczy, ktore w biedronce sa slabej jakosci albo ich nie ma, kupuje w innych marketach, logiczne. swoja droga sok jablkowy rivava biedronkowy ma lepszy sklad niz znanch marek a kosztuje niewiele ponad 2 zl, jak jest promocja to ponizej 2 zl, gdzie w marketach i sklepach prawie 4 zl. swoja droga zawsze obczajam promocje i kupuje tam gdzie taniej, jesli chodzi o kosmetyki to jak jest promocja kupuje na zapas. to samo w kwestii produktow z dluga data waznosci np kasze, ryz.