Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielki wstyd to robienie zakupów w Bidronce!

Polecane posty

Gość gość
"Co za biedaki ja kupuję w polo market" "Ja chodzę do parku na słonecznik" mieliscie (badz mialas - jesli te 2 komentarze napisala jedna osoba) moze w podstawowce odmiane rzeczownikow przez przypadki?

Gość gość
rozwalaja mnie te maniaczki poprawnej polszczyzny,kobieto wiekszośc ludzi ma dzis w du/pie jak się co pisze

Gość gość
biedronka to nawet fajny sklep przeciez no na spoko :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
11:25 a co jest złego w odmianie "Ja chodzę do parku na słonecznik"? przecież chodzi o ziarenka rzucane ptakom i nie mówi się "na słoneczniki" bo to są kwiaty, a "słonecznik" jako nasiona owszem już nie bądź taka hiperpoprawna, bo ci nie wychodzi hahahaha :P

Gość gość
"hahahaha" wychodzi mi jak najbardziej, powinna napisac "na slonecznika". tu nie chodzi o poprawianie literowek, pisania polskich znakow, duzych liter, interpunkcji czy nawet tych durnych bledow ortograficznych, ktore sie zdarzają kazdemu jak sie pisze z klawiatury. bledow ortograficznych nie slychac w mowie, ale jak sie wypowiadacie, to gramatyczne jak najbardziej slychac i od razu mozna poznac kto jest z plebsu a kto umie sklecic zdanie i poprawnie uzywac slow. ps. przeczytalam inny temat, a tam napisane: "Zakupy nie zrobią w biedronce czy w tesco, bo wstyd". tragedia, kto was przepuszczal do kolejnej klasy z polskiego w podstawowce?

Gość gość
Obciach, bidra to jeden wielki obciach. Co z tego, że ten sam producent, jak daje dużo gorsze skladniki. Wszystko musi kosztować kmioty!

Gość gość
tak bo te wasze warzywka typu Bonduelle kupione w mega markowym sklepie są cudne. Widziałam, byłam na magazynach-podjezdza kontener.. i bach całe wasze śliczniusie warzywka na ziemię w błotko. a potem z ziemi do wielkich wanien z wodą. A że połowa zepsuta? co tam.. do gotowców się dorzuci-super d**er bogaty klient się nie pozna

Gość gość
u mnie w osiedlowym spozywczaku kubus play 400ml kosztuje 2 60 :/ a w biedronce 1,99 i jest go 500ml :P kupuje w lidlu i tesco w realu jest za drogoa z biedry lubie najbardziej jogurty i smaku banana kiwi panna cotty mniam

Gość BellaBell
Zarabiasz pewnie ze trzy tysiące i się puszysz, bo Cię stać na droższe żarcie? Dyrektor kasyna w którym pracuję kupuje w Biedrze, czy w Tesco, bo woli swój hajs lepiej zainwestować, a Ty sobie go przejadasz. Proszę bardzo, ale czym tu się chwalić, że pół pensji wydajesz po to, żeby rodzinę wykarmić? POZDRO XD

Gość gość
Do tych ktorzy jada specjalnie do jakiegos sklepu po np. wode, nie wychodzi Wam drozej z paliwem do samochodu badz bilet?

Gość gość
Zrozumcie w końcu Zakute Łby, że mozna taniej kupić to samo, np w Auchan, a na promocjach często w Almie jest taniej niż w bidrze!

Gość gość
Ale o co koman? ,ze co w biedronce to dają za darmo? i wstyd zabierac komuś ,jak można zakupy robić w almie!

Gość gość
Wstyd to ulec owczemu pędowi, że w bidronce jest najtaniej!

Gość gość
Dalej nie rozumiem o co chodzi z tym czepianiem sie zdania "chodzę na słonecznik". Chodzę na kogo? co? - na słonecznik a nie kogo? czego? - słonecznika, jak to ktos sugeruje. Biernik jest poprawny.

Gość gość
Wsyd to krasc i z doopy spasc. Wiele z nas ma gust szampanski,a niestety mamy piwna kieszen i czesto robie zakupy tam gdzie taniej,patrze na oferty i wcale nie wstydze sie tego.

Gość gość
I wcale opakowania nie są mniejsze, bo piwo ma 550 ml lub nawet 660 ml. :p

Gość gość
no ale dojazd do tych sklepow wychodzi drozej jak jedzie sie po 1 p*****le

Gość gość
przecież w biedronce jest mnóstwo markowych produktów- chyba niektórzy, to ostatni raz byli w tym sklepie w roku 2000.. a co do wstydu, to trzeba mieć chyba jakieś kompleksy i silną potrzebę uchodzenia za bogatszego niż się jest w rzeczywistości. moi rodzice są dentystami i jakoś się nie wstydzą robić zakupów gdziekolwiek. a co do dojazdów, to biedronkę mam po drugiej stronie ulicy, inne markety w odległości 2-3 km od domu, zresztą jak ktoś ma dalej, to można np po drodze z pracy zajechać i to przecież nie kosztuje

Gość gość
człowiek większość zakupów robi w sklepie, do którego ma blisko- teraz mieszkam koło biedronki, to robię tam zakupy i jestem zadowolona z takiej lokalizacji. jak nie miałam w okolicy biedry i samochodu, to praktycznie w ogóle tam nie bywałam. tak samo jak mieszkałam koło carreffoura express[mniejszy niż zwykły i wyższe ceny], to robiłam tam zakupy, mimo że trochę mnie to trzepało po kieszeni, zwłaszcza że byłam studentką

Gość gość
11:53 kobieto jaka ty ciemna jetses! wszedzie widzisz teorie spiskowa? wlascicieli stac na to, zeby sprzedawac (przykladowo) plyn po plokania jakmy ustnej listerine za 15.99 a nie za 18.99, bo maja ogromny budzet, mnostwo sklepow pelnycgh klientow! myslisz, ze producent listerine do tego plyny nasikal czy co, ze biedronka moze sprzedawac go w tak niskiej regularnej cenie? przykladow teo typu jest mnostwo! wiadomo, nie wszytsko jest extra na 100% ale po to mamy mozg, zeby kupic dobre produkty w niskich cenach, a reszte kupowac gdzie indziej. mnie smieszy to, jak ktos pseudobogaty i "nieplebs" z gory wyzywa kogos ze kupuje w biedronce. od razu widac, ze nie mysli samodzielnie, tylko posluguje si estereotypami i kieruje si eopinia innych, jak baranek w stadzie.

Gość gość
12:15 dzwon do Miodka, bo ja nie dam rady ci tego wytlumaczyc. sorry, dzwon do Miodek

Gość gość
Ja też nie rozumiem tego z tym słonecznikiem. To co, powiesz "lubię słonecznika"? Czy "lubię słonecznik"?

Gość gość
Wstyd to być idiotą i publicznie się tym chwalić!

Gość gość
c***j ci do tego gdzie ide robic zakupy, jak bede chciala tu pojde nawet na bazar kupowac a tobie goowno do tego :D :D nie chcesz, nie kupuj, na sile cie do tej biedronki nie ciagna

Gość gość
Spadam, ciemnota i zabobon. Tępe baby wiedzą lepiej!

Gość gość
nie ma nic złego w kupowaniu na bazarze, 100 razy lepiej niż w bidrze!

Gość gość
zabobon? hmm ciekawe

Gość gość
11:42 to się teraz popisałaś "na słonecznika" hahahaha jesteś głupsza niż myślałam :D poprawiasz błędy ale wychodzisz na debila. Jesteś chyba krewną Ferdka Kiepskiego on też tak odmienia jak ty np. "MAM POMYSŁA" hahahaha

Gość gość
naprawde uwazasz, ze forma wyjsc na slonecznik jest bardziej poprawna niez wyjsc na slonecznika? rozumiem, ze wszytkie rzeczwoniki ktore sie odmieniaja z koncowka "a" sa rodem z domu kiepskich i zeby nie byc posadzona o patologie, mowisz ze idziesz na drink, na 'kuń', na nalesnik, na 'pieróg' :D to jest dopiero wiocha, nie odmieniac rzeczownikow. jak tego nie rozumiesz to jest mi cie zal kochana

Gość gość
13:37 nie kompromituj się już bardziej, zajrzyj do słownika oślico! idę na KOGO? CO? - SŁONECZNIK jako ziarna w liczbie mnogiej, a nie idę na kogo? czego? (nie ma) SŁONECZNIKA. SŁOWNIK powtarzam idiotko Ferdynando hahaha :P