Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1K z 2M

Polecane posty

Gość gość

Czy jest jakaś para ?

Gość gość
Jestem facetem i chciał bym poznać jakąś parę co potrzebują kogoś do wspólnych zabaw.

Gość gość
a ile masz lat i co masz w gaciach

Gość gość
trochę już mam :) 21/15 do dyspozycji :)

Gość gość
z tymi rozmiarami to do lasu i szukaj sarny na cztrech nogach

Gość gość
Nie koniecznie muszę szukać w lesie. Wiem, że nie wszyscy lubią mini peniski.

Gość gość
Mam nadzieję, że jeszcze ktoś się odezwie :)

Gość gość
Często sobie tak myślę aby mnie rżnęło dwóch :) No ale jeszcze mi brak odwagi. Mój mąż jest ... i się boję mu powiedzieć o tych moich fantazjach.

Gość gość
Może i się ucieszy bo nie zadowala mnie do końca. Potrzebuję więcej jak on. No i ta adrenalinka :)

Nic tak faceta nie cieszy jak wiadomość od żony że nie zadowala jej do końca. I jeszcze inicjatywa żony że może drugi facet by pomógł, no pysznie! Ech te nowoczesne związki, zawsze żałuję że taki stary jestem.

Gość gość
Starych nie ma tylko są mniej *****iwi :) Mi też by pasował taki układ jak w temacie. Mam coś niecoś i działa, a nawet za często.

Gość gość
popieram :)

Gość gość
Jest to wielkie przeżycie dla małżonków.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.

Gość gość
wow, super :)

Gość gość
Na pewno taka odmiana dla chcących wniesie coś nowego. Sam bym chciał być w takim układzie.

Gość gość
U mnie jest tak, że żona namawia mnie na taką zabawę. Konkretnie marzy jej się sex na dwa baty. Od jakiegoś czasu wspomina o tym przy każdej okazji. Nie bardzo wiem co robić.

Gość mokos
zacznij od dilda ...

Gość gość
to już mamy za sobą i własnie w związku z tym, że jej się bardzo spodobało, chce teraz więcej.

Gość gość
Weź pod uwagę, zanim się zgodzisz taka ewentualność, że ten koleś co bedzie przy tobie posówał twoją zonkę tak jej się spodoba, że potem może się z nim pukać bez twojej już wiedzy i udziału

Gość gość
właśnie chodzi o to, że może to robić za moją wiedzą i akceptacją :) nic nie zrozumiałeś

Gość gość
Ciekawy jestem jak to wygląda z punktu widzenia kobiety? Czy to naprawdę jest tak przyjemne doświadczenie?

Gość gość
Zależy kto tego chce, partner czy jego partnerka. Jeśli kobieta ma takie fantazje powinno się dać możliwość realizacji. Para i facet :) Mam też takie fantazje i chętnie bym się do takiej parki wybrał :)

Gość gość
Taki seks nie jest dla wszystkich małżeństw może skończyc się rozpadem! Powinno sie brac meża do ginekologa by widział jak grzebie ginekolog w pochwie potem dopiero decydowac o trójkacie.Ma zwiazek badanie u ginekologa bo to obcy facet!Mam meża przy badaniach i widzi grzebanie w pochwie porody widział i oswaja to naszego faceta do obecnosci obcych naszej intymności!

Gość gość
Witam Wszystkich.Chciała bym opisać swoje przeżycia mąż ja i obcy facet.Mąż zaproponował ja chętnie się zgodziłam na trójkąt.Ja miałam sobie wybrać przebieg oczywiscie w obecności i udziale męża.Wybrałam dwa razy rżnięcie w obie dziurki.Mężowi zlecilam cały przebieg i kontrolę nad tym seksem.Pomijam wstep przejdę do tego że maż bardzo dba o mnie zwsze robi tak że ja muszę mieć orgazm potem on podczas seksu.Zwłaszcza że dbał o nas przy porodzie masował plecy podczas skurczów nie leżałam jak inne rodzące mogłam chodzić do samego porodu bo miałam męża.To samo przy badaniach gdy ginekolog często pcha palce głęboko ja się skrzywię mówi delikatniej Proszę itd...Obcy stał i patrzył mąż mnie rozebrał i on w między czasie poprosił obcego by sie też rozebrał.Zaczął od minetki mąż jak byłam mokra.Mąż się położył na plecach ja nabiłam się na jego członka i przytuliłam się do niego wypinając obcemu drugą dziurkę.Wtedy mąż miał gel i nabral na palce w dużej ilości zaczął mnie penetrować delikatnie palcem potem weszły dwa.Gdy się częściowo zluzowałam w drugiej dziurce zaprosił obcego do zaczęcia rżniecia mnie ja mocno wtulona.Mąż ściskając pośladki i je rozchylił by mógł swobodnie wejść członek.Jak zaczął wpychać doś dużego człnka mąż trzymał mnie za biodra bym nie cofała się z członków.Obcy wkońcu wbił do końca ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy a mąz z podniecenia się spóścił ciepła spermą w duzej ilości ja za nim miałam orrgazm tez z podniecenia i od tej ciaplej spermy.Facet dość szybko skończył.Lecz poszliśmy sie umyć i gdy stanał meżowi potem facetowi powtórka.Facet przyjął pozycję meża i weszłam na jego członka a mąż wchodził analnie.Był to maraton bo miałam dwa orgazmy a myślałam ze nie skończą nie mogli miec wytrysku a pały twarde do końca pomimo że miali wytrysk razem.