Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam małe pytanie. Jako, że bardzo dobrze znam swój organizm i jedną ciążę 6 lat temu już przeszłam zaczęłam się zastanawiać mocno nad tym co się ze mną dzieje. Od 3 dni boli mnie brzuch i jajniki Byłam pewna, że minie kilka godzin) i jak zawsze (zawsze przy takim silnym bólu brzucha to było max 6 godzin ) dostanę @. Nie śledzę swojego kalendarzyka menstruacyjnego. Chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko i postanowiliśmy , że jak zajdę w ciążę to dobrze. Przez 2 lata nic. Kompletnie. Od 3 dni boli mnie strasznie brzuch - w okolicy jajników a piersi bolą niemiłosiernie nawet przy chodzeniu. Zrobiłam wczoraj test z moczu- oczywiście spierniczyłam bo najpierw w południe wypiłam 500 ml wody a godzinę później zachcialo mi sie testu. Wynik oczywiście negatywny. Ale dziś zaczęłam się zastanawiać kiedy ja miałam @ i wyszło mi, że następny powinien być 10,11.04. Czyli owu była jakieś 10 dni temu.Nie zastanawiałabym się nad tym gdyby nie takie dziwne objawy. Jeszcze teściowa wczoraj na mnie spojrzała i pyta - dobrze się czujesz? I to było to spojrzenie-pewnie jest w ciąży.

Gość zolnierze z Westerplatte
tesciowa? no to jej pogratuluj :)

Gość hmmmhmmmiii
kurcze a może bete jedz zrob

Gość gość
Zapytała tak sobie. Co było dziwne bo siedziałyśmy i piłyśmy kawę. A ona tak wypaliła nagle. Aż mnie zamurowało. Ale nie o teściową tu chodzi :)

Gość gość
a temp. mam 37,2C