Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje okropne wlosy

Polecane posty

Gość gość

Jakieś propozycje fryzur na kręconych włosach? Da sie coś zrobic żeby nie były tak bardzo kręcone tylko falowane i nie puszyly sie? No i żeby nie kręciły sie od góry tylko na końcach bez użycia prostownicy? Chce z nią skończyć ale wyglądam fatalnie :c

Gość gość
Propozycje?

Gość gość
Też mam kręcone włosy i: 1. Zmieniłam ich kolor na ciemny brąz- obecnie loczki ciekawiej się prezentują, a widać, że mam zielone oczy i ładną, jasną karnacje- naturalnie jestem ciemną blondynką, oczywiście kolor dobieramy indywidualnie. 2. Zmieniłam fryzurę, na taką, która super się układa. Włosy mam gęste i po prostu ścięłam je do ramion. Nic nie muszę szczególnego robić: zawsze dobrze wyglądają. 3. Używam kosmetyków do pielęgnacji loków Nivea- bardzo polecam. 4. Pozwalam, by po myciu suszyły się same. 5. Do fryzury trzeba dobrać nawet makijaż. Używam chłodnego, jasnego różu, delikatnej szminki i brwi reguluję na nieco cieńsze. Podkreślam mocno oprawę oczu. Jaki masz kolor włosów, typ urody? Może coś doradzę

Gość gość
Mam ciemna karnacje, przez co gęste kręcone włosy, szybko sie opalam, ogromne usta i wielkie brązowe oczy. Wszyscy mi je chwala, usta i włosy tez, mówią ze mam w sobie coś z mulatki, ale obecnie nie jestem jakoś opalona. I ja chce te włosy tak jakby wygładzić, żebym wyglądała w nich równie dobrze, albo chociaz w połowie tak dobrze jak w prostych. Nie lubie krótkich stojących włosów , które kreca sie od samej głowy. Są ladne ale nie pasują mi. Zresztą spróbuj sobie wyobrazić

Gość gość
Aa i włosy brazowe

Gość gość
Wg mnie, to Ty piękna jesteś. Możesz spróbować jaśniejszych refleksów (ale z tym do fryzjera). Dobrym zabiegiem jest też przerzedzenie włosów, u mnie kosztuje tyle co zwykłe ścięcie, a wydaje się, że włosów jest mniej, nie puszą sie tak Robiłam to 2 lata temu i fajnie wyszło. Zabieg podobny do cieniowania

Gość gość
co to jest to przerzedzenie? Na czym polega? Muszę dodać ze mam 14 lat dopiero