Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitka 2014

czy to ciąża??poważne pytania

Polecane posty

Gość anitka 2014

witajcie,wiem że nie jesteście w stanie powiedzieć mi czy jestem w ciazy czy tez nie ale moze ktoras z was miala podobne objawy do moich..więc liczę na pomoc i poradę: ostatni okres mialam 3 marca,wspolzylam bez zabezpieczenia(do końca) 14,15, 16, 22, 23 i 30 marca..cykle mam ok 33-34 dniowe, od 27 marca jestem ciągle śpiąca, zmęczona...i strasznie senna, pobolewa mnie głowa, bardzo dużo piję(czuję suchość w gardle), przez co co chwila latam do wc..od 3 dni mam stan podgorączkowy,tz. ok 37,3, jestem troche rozdrażniona, nic mi się nie chce, najchętniej bym leżała całe dnie...mam wysoki rytm pracy serca bo wali mi ok 90-100,piersi mnie nie bolą, brzuch też nie..ale od kilku dni dokucza mi dziwny ból po lewej stronie pod piersią,takie jakby kucie..jest to na wysokości żołądka,tak wysoko...aha i tydzień temu robiłam morfologię i badanie moczu i ciężar właściwy moczu miałam w 1,030 czyli górną granicę normy...lekarka pytała mnie czy wszystko w porządku ze sprawami ginekologicznymi(ale jest ok...z miesiąc temu mialam robione usg dopochwowe). czy którąś z was wiązałaby te objawy z ciążą czy raczej ze zbliżającym się okresem..?? według moich obliczeń okres powinnam dostać jutro bądź w niedzielę... oczywiscie nie chciałąbym go dostac bo marzymy z męzem o dziecku ale nie chce się nastawiać...po prostu chciałabym zapytac was o moje objawy i o wasze piewsze we wczesnej ciązy....bede bardzo wdzieczna za pomoc.

Gość gość
ja też na początku ciąży czułam się jakbym była w ciąży, byłam osłabiona, senna-brałam rutinoscorbin,miałam mleczne wdniste upławy-zaczęłam zakładać lactovaginal na noc.Miałam nabrzmiałe i tkliwe piersi,ale test wyszedł dopiero w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
chciałam napisać "jakbym była chora"

Gość gość
nasikaj na klawiaturę, za chwilę przeprowadzę ci online test ciążowy