Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalniee

trzy negatywne testy czy to jednak ciaza?!

Polecane posty

Gość normalniee

2 tygodnie spoznia mi sie miesiaczka a trzy testy pokazaly ze nie jestem w ciazy.. co robic? czy to moze byc jednak ciaza? ..

Gość gość
a myslisz, że brak miesiączki oznacza jedynie ciążę?

Gość normalniee
nie,wiem ze moga to byc zaburzenia hormonalne etc ale wspolzylam bez zabezpieczenia mimo iz nie doszedl we mnie to robilismy to 2 razy pod rzad... i mam objawy takie jak pol jajnikow/podbrzusza. a..i mam bialy,gesty śluz i jest go sporo..

Gość gość
to zrob bete z krwi i bedziesz wiedziała

Gość normalniee
i bol piersi. a jak takie badanie wyglada? wynik dostane od razu? zostanie to gdzies zapisane? nie chce miec ewentalnej ciazy "w aktach"

Gość gość
pobiora ci krew tak jak przy robieniu morfologii itp.. to czy wynik bedzie od razu to juz zalezy od przychodni, pojdziesz, zapłacisz ( u mnie to koszt 25zł) i po sprawie,

Gość normalniee
a czy ten wynik bedzie gdzies "zapisany"? mam 16 lat i jakbym kiedys byla tam z mama nie chce zeby wiedziala ;p

Gość gość
16 lat i seks bez zabezpieczenia- a mózgu czasami używasz?

Gość normalniee
mysle ze przyszedles tu po to zeby odpowiedziec na moje pytanie a nie mi je zadawac. wiec?

Gość normalniee
jak powiem ze za miesiac skoncze 17,zadowoli cie to?;)

Gość gość
a ciebie zadowoli, jak w wieku 17 lat zostaniesz matka, bo jesteś za głupia żeby o zabezpieczeniu pomyśleć?

Gość gość
moze gdzies w systemie maja zapisane kto akie robił wyniki bo u mnie zawsze cos tam do komputera wklepuja, ale raczej małop prawdopodobe by twoja mama dowiedziała sie ze robiłas bete, idz moze do prywatnej przychodni (u mnie taka jest gdzie przyjmuje tylko lekarz medycyny pracy) ktora robi wyniki i tam na pewno nikt sie nie dowie, powodzenia zycze

Gość normalniee
mieszkam na takim zadupiu,ze... :/ kurcze juz sama nie wiem co robic. mam jeszcze jednoo pytanie.. bo piersi bola mnoe caly czas, a podbrzusze/jajniki tylko od czasu do czasu ,rwie mnoe tak pare razy na dzien.. przez noc sluzu nie mialam juz takiego gestego bialego galarerowego a mialam tylko mialam wilgotne majtki...czy to moga byc objawy czegos innego niz ciaza? np jakies zaburzenia hormonalne czy cos

Gość gość
Mialam tak samo jak Ty ale @ dostalam. Przesunelo mi sie wszystko przez stres :)

Gość normalniee
nie wydaje mi się żebym miała jakaś specjalnie stresującą sytuacje, jedynie teraz kiedy nie mam pewności czy @ się pojawi, i czy nie będę chodzić "z brzuchem".... sama już nie wiem co robić, chciałam iść do ginekologa ale jednak cały czas mam nadzieję ,że obudzę się i będzie czerwono na majteczkach i ciągle to odwlekam... :-) no ale kurcze,te trzy testy musiały coś znaczyć,no..

Gość gość
mi test pokazal dwie kreski dopiero w 8 tygodniu ciazy, to bylo 10 tygodni okolo od stosunku wczesniejsze testy nic nie pokazywaly

Gość normalniee
ha, no i @ przyszla :)) dziękuję za gratulacje ale mama jednak nie zostane :) pjona za chamstwo :))