Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natinkaa

ALE JEST MI PRZYKRO :(

Polecane posty

Gość natinkaa

strasznie mi źle:(( pare dni temu umawiałam sie z facetem ze sie spotkamy w ten wekeend, ewentualnie da mi znac czy bedzie mógł w piatek....rozmawialismy we wtorek i od tego dni cisza z jego strony, ja równiez nie pisałam, nie dawa la znac czy przyjedzie itp. miał byc na jakim s szkoleniu, powiedział ze jak nie w piątek to napewno w sobote....jestem wsciekła, nie dał mi znac do tego czasu ani co do dzisiejszego dni ani jutrzejszego. mieszkamy od siebie bardzo daleko, wiec raczej przyjazdowe niespodzianki nie wchodza w gre. napisałam mu smsa przed chwilą "dziekuje ze dałes mi znac czy dzis bedziesz czy tez nie" Jest mi potwornie źle, przykro , smutno gdzy ja głupia czekam itp a on nawet znac nie da. to nie jest pierwszy raz!!! ja wiem ze on dużo pracuje , az za dużo, ale na smsa chyba go stac. sama nie wiem co mam robic, czasami mam tego wszystkiego dosc i jego bawienie sie moim czasem mnie dobija:(

Gość gość
niezły typek z niego:(

Gość gość
Znam to z własnego doświadczenia. Jeśli ktoś nie ma dla ciebie czasu to nie warto marnować swojego czasu dla tego kogoś.

a najgorsze jest to ze co chwile jest na fb:) haha a w stosunku do mnie cisza...i nawet nie wiem o co chodzi. nie bede mu nic pisała bo to chyba nie ma sensu, taka huśtawka....napisałam mu tylko na fb: dobrze wiedziec ze chociaz zyjesz po tylu dniach ciszy.