Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jesteście takie zawistne? Powód to tylko anonimowośc?

Polecane posty

Gość gość

Bo wydaje mi się że gdybyście tu miały podawać wszytskie dane do napisania posta to połowy by ich nie było.

Gość gość
Druga sprawa większośc z was co pisze te durne tematy o sraczkach itd na pewno sama się starała o dziecko i świrowałyście jak długo nie szło bo szczerze w to wątpie że dałyście radę za 1 razem

Gość gość
Połowy? 80% jak nie więcej.

Gość gośćautorka
Przykre to bo siedze tu juz dobrych kilka lat i to co się tu dzieje to aż strach myśleć, to chyba prawda że piszą to małolaty bo się bawią nie wierze poprostu że porządne kobiety mające rodziny dzieci tak by się zachowywały a swoją drogą jeżeli to małolaty to takie teksty.... co się dzieje na tym świecie.

Obawiam się, że to anonimowość właśnie. Po drugie internet dotarł "pod strzechy". Póki był zjawiskiem w miarę elitarnym - działo się nieco lepiej. Teraz stał się medium powszechnym, znakomita większość narodu ma dostęp - to i widzimy pełen przekrój społeczny. Dla mnie doświadczenie bardzo pouczające. Wiele się dowiedziałam o życiu obserwując to forum. Zaczynam mieć wrażenie, że do tej pory żyłam pod kloszem - wszyscy w miarę grzeczni i kulturalni. A tu społeczeństwo jest niemiłe ;O

Gość gość
moim zdaniem piszą tu w wiekszości nastolatki, ktorym sie nudzi i maja wielką rqadochę że komuś dogadaja. Pisza tez sfrustrowane życiem baby, niekochane, niespełnione...nieszczęsliwe. Jeżeli one sa matkami to współczuje ich dzieciom i to bardzo. A w większości jest tak, że w realu by pysk sie bały otworzyć.

Gość gośćautorka
ciekawa jestem czy taki administrator kafeteri miałby dostęp do IP nawet tych wypowiedzi gości

Gość gość
Oczywiście, że. Są bany na IP oprócz tych na nick :)

Gość gość
ponawiam dzisiaj między innymi dyskusja o kupie w parku. Już się tym zajmę i zgłoszę co trzeba do admina.

Gość gość
Baby są wredne.