Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mój mąż mniej zarabia ode mnie

Polecane posty

i czasami mnie to męczy...

Gość gość
Pogoń dziada i lumpa.

zarabia 2800 ....i nie jest lumpem a wykształconym specjalista w swojej dziedzinie

Gość gość
po prostu, jak każda kobieta, masz naturę k****-materialistki w genach. I chociaż możesz zaprzeczać, nawet przed samą sobą, to właśnie takie myśli są tego wyrazem

po czym tak sądzisz?

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz ile zarabia twój mąż??? bez sensu ten temat.

wyjaśnię: mój mąż zarabia mniej , nie przeszkadza mi to wogóle to on często narzeka na ta sytuację i mnie to juz męczy bo ilez mozna zapewniać że mi to nie przeszkadza. a co do kwoty ile on zarabia , nie chcę aby ktos myslał ze jest lumpem tylko tyle.Weszłam tu pierwszy raz , poczytałam i chciałam sie wygadac bo nie mam nikogo innego jak mój mąż ale rzeczywiscie moze to bezsensu.

Gość piknapanienka
ja tez zarabiam wiecej , w ostatnim roku mialam 150 tys a on 145 tys , I sie smialam ze go przeskoczylam

Gość gość
faceci, ci którzy maja choc troche ambicji zawsze sa zniesmaczeni tym ze ich kobieta zarabia wiecej od nich. ale własciwie nie wiem czego oczekujesz od nas? jak cie to meczy to sobie zmien prace na mniej płatną, czego na pewno nie zrobisz, albo przestan narzekac. a facet niech sie z tym pogodzi i niech nie jojczy. lepiej ze jest tak niz jakbys miala nie zarabiac wcale.

Gość gość
co takiego robicie i ile zarabiacie? mozecie powiedziec, przeciez wszystko jest anonim.

Miedzy Nami jest drastyczna różnica która go paraliżuje. w moim domu temat pieniedzy nie jest tematem do zartu niestety

ok nie będę biadolić ale jak mam go zapewnić ze go kocham i nie wyszłam za niego dla pieniędzy!!jak się poznaliśmy oboje byliśmy biedni, mieliśmy zdezelowany samochód a na obiad jedliśmy dzień w dzień naleśniki.Ja nie mam do niego siły. Nie, nie zwolnię się , lubię swoja pracę i zresztą nie mam innego fachu w ręku.

Gość D25D
chyba nic nie poradzisz. może zapytaj meza czy widzi w tej sytuacji jakies rozwiazanie, tak zeby było dobrze. co masz sie zwolnic z pracy tylko dlatego ze zarabiasz wiecej? bezsensu.

Gość blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
D25D chociaż jeden miły komentarz, dziękuję

Gość gość
A gdzie pracujesz? Gdzie pracuje Twój mąż?

a to ma jakieś znaczenie? ja w finansach a o nim nie będę pisać zbyt mała branża i trochę się obawiam pisać o nim , zresztą pewnie by sobie tego nie życzył. w każdym bądź razie jest specjalistą w swoim zawodzie i nie można nim być bez mgr. i ukończenia konkretnego kierunku na studiach.Teraz jest w trakcie doktoratu i jestem z niego bardzo dumna a on i tak patrzy na pieniądze.

Gość gość
mój mąż zarabia sporo... A ja zarabiałam marne grosze mimo dobrego wykształcenia :( Najczęściej kobiety moją gorzej na rynku pracy niż mężczyźni. Twój mąż powinien się cieszyć, ale to chyba ujma na jego dumie. Ja ostatnio zrezygnowałam z pracy, mój mąż stwierdził, że jak mam użerać się w tej pracy (atmosfera tragiczna) i za tak marne grosze, to lepiej żebym w domu siedziała... Oczywiście szukam innej pracy, ale wiadomo jak jest. Nigdy więcej tyrania za tak śmieszne pieniądze!!! Jeszcze rok w tej firmie i zapewne w psychiatryku bym wylądowała :(

dopóki nie odejdę z firmy nie zaznam spokoju w tym temacie, smutny wniosek

Gość gość
Niech znajdzie sobie lepszą pracę albo niech przestanie marudzić. Powinno go ciszyć, że ma taką zdolną żonę, a ten jędzy :(

mój też, ale nie mamy z tym problemu mi to nie przeszkadza, on też nie jest jakimś szowinistą, żeby mu to robiło jakąś różnicę

zazdroszczę

zawsze uważałam, że najgorszą cechą faceta jest jego niepewność siebie, niedowartościowanie, kompleksy mój zna swoją wartość i nie utożsamia jej z wysokością comiesięcznego przelewu

Gość autorka12345678
mój mąż zna swoją wartość i niestety oboje uważamy że jego wykształcenie i specjalizacja jaką posiada nie jest doceniana , on zajmuję się bardzo ważnymi projektami, które mają decyzyjność wielkiej wagi, także nie mów mi o wartości i niepewności bo akurat jego zawód bez konkretnego kierunku nie może wykonywać każdy a nasze państwo wyceniło ją na poziomie 2 300 zł także nie oceniaj tak drastycznie bo aż mnie serce bol