Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jola

Moje życie runęło

Polecane posty

Gość załamana jola

Od jakiegośczasu mąż unika mnie w łóżku, nie chce ze mną współżyć. Dzisiaj powiedział mi to prosto w twarz przy tobie mi już nie staje. Potem zadzwonił do kolegi i umówił się na d***** zrobił to w mojej obecności kiedy ja płatałam. Teraz go nie ma. Nie wiem co mam zrobić.

Gość gość
Kopnac go w doope

Gość Elcia1991
:( co za k***sisko,.... Kochana a macie dzieci??

Gość Jakie to przykre
Jak długo jesteście razem, macie dzieci? Może facet lubi zmiany? Powinniście pójść do psychologa.Gdzieś musi tkwić przyczyna,że tak się zachowuje mężczyzna?

Gość gość
Jesteśmy ze sobą 2 miesiące i mamy trójkę dzieci :(

Gość małgen
to koniec

Gość gość
Ma chora prostatę Jest gejem ktory do tej pory sie ukrywał Jest chamem do potęgi entej Wybierz sobie odpowiedz .

Natychmiast bym go wywaliła z domu! Za kogo on się uważa??? Nie pozwól na takie zachowanie.Spakuj jego manele i niech spada na drzewo😠 Zrób to jeszcze dziś! Tam gdzie poszedł, niech zostanie na zawsze i niech mu stanie język kołem!

Gość załamana jola
jesteśmy 4 lata po ślubie i mamy dwoje dzieci, mieszkamy we wspólnym mieszkaniu, które zostawili mi moi rodzice.

Gość sweetnat81
a ile masz lat? W ogóle dobrze, że ci tak powiedział, bo dzięki temu dowiedziałaś się, jakim jest ch..jem. Teraz możesz go bez wyrzutów sumienia kopnąć w d**ę.

Gość gość
Nie twoje zycie runelo, tylko nadszedl czas aby uwolnic sie od chama i prostaka i wejsc w nowy, lepszy etap egzystencji ;-)

Gość sweetnat81
i w ogóle, nic na razie nie rób. Olej dziada, zignoruj... przemyśl sobie wszystko na spokojnie.. pomyśl ile ty jesteś warta - nie daj się stłamsić!

Gość gość
Twoje mieszkanie,więc wystaw mu walki za drzwi, rozwiedz sie i znajdz kogos kto Cie bedzie kochał i szanował

Gość gość
A mieszkanie jest przepisane na Ciebie czy na was wspólnie? Rany jaki palant!! Ja bym mu z całej siły dała w pysk i kazała mu się wynosić z domu..teraz jak wyszedł i go nie ma to wes zamknij drzwi i go nie wpuszczaj niech zjeżdża..jest żałosny..

Gość Jakie to przykre
To bardzo przykre gdy mąż jest taki obcesowy! Nie możesz przecież sobie pozwolić żeby mąż tak Cie poniżał.Porozmawiaj z nim.Jeżeli nie zmieni się, pozostaje rozwód.Niech wyniesie się z domu, bo to nie jest zycie

Gość gość
Wymienic zamki i spakowac jego bambetle pobierznie txn w czarne worki na smieci i wystawic przed drzwi. Zadnych przeprosin czy wybaczen.

Gość gość
gupi palant

Gość gość
Posłuchaj rad osób które Ci odpisały.NIE WPUSZCZAJ go do domu! Niech zostanie tam gdzie poszedł.😡

Gość załamana jola
Mam 26 lat, nie pracuje, przerwałam studia, bo byłam w ciąży, on pracuje i co zrobie bez zawodu, pracy tylko z liceum?

Gość gość
mieszkanie jest Twoje??? dzieci nie ma szans Ci odebrac takze tym sie nie martw

Gość gość
no jesli uzalezniona od niego to ciezko bedzie, wspolczuje ci

No właśnie i masz problem.Bez wykształcenia,pracy i dwoje dzieci, dlatego facet czuje się pewnie i Ciebie poniża😠. W tej sytuacji trudno cokolwiek doradzić.Może pomogą Twoi rodzice?

Gość Taki_jeden_964
Życie jej runęło bo facet nie chce z nią współżyć. xxx Chyba nie wiesz co znaczą poważne problemy.

Gość gość
szukaj pracy

Gość załamana jola
nie mogę od niego odejść, bo boję się ze zabierze mi dzieci, bo jego mama jest prawnikiem i sąd jemu przyzna opieke nad dziećmi,

Gość gość
o kurde prawnik, teściowa okropna!!!teściowe do bani!!!!!!!!

Gość gość
Módl się o uzdrowienie i wsparcie, ratowanie Waszego małżeństw, zakładam, że łączy Was Sakrament, musicie pracować nad sobą, nad miłością, przypomnieć sobie jak było na początku