Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana jola

Moje życie runęło

Polecane posty

Gość gość
wyrazy wspolczucia

no tak, jak sie nie myśli za młodu, to potem można się juz tylko modlić o cud chyba

Gość gość
Wcześniej też był takim chamem?

Gość załamana jola
Tego mu już nie jestem w stanie wybaczyć, już wiem, że on się nie zmieni. Jest jedynakiem i zawsze miał wszystko. Bardziej się boje o to, że to on zażąda rozwodu i dzieci, tylko po to żeby mi zrobić na złość.

Gość gość
mieszkanie od twoich rodziców więc jest twoje. ja bym w**********a jego rzeczy i zamknęła/zastawiła drzwi xD

Gość załamana jola
Jest to nasze wspólne mieszkanie, bo rodzice je przepisali nam, a nie tylko mi. A i tak nie mamy intercyzy.

Gość enalber
kochana nie ma na co czekać, musisz zmienic wkoncu swoje zycie , swoje i swoich dzieci, jak one maja byc szczesliwe , skoro ty ich matka jestes zalamana? skoro nie potrafi zachowywac sie jak mąz i ojciec , tylko w glowie mu ku>rwy, to niech nie wraca do domu! mieszkanie jest ppo twoich rodzicach , wywal dziada! szkoda nerwów, jestes kobietą i kazda zasluguje na szczęście! poza ty masz 2 wspaniałych dzieci ! i mowi ci to mloda kobieta , która ma za soba nie udany związek i dziecko i raz tylko facet mnie skrzywdził , wyrzucilam za drzwi!

Gość gość
jest agresja slowna,boję się,ze dojdzie do fizycznej takiego gnoja stać na wszystko wywal łachy i nie wpuszczaj go,a jak będzie wywalać drzwi,zadzwoń na Policję,niech go zabierają musisz być stanowcza i konsekwentna

nie może go wywalić z jego mieszkania domniemana zdrada to żaden powód, ani dla policji, ani nawet dla sądu mieszkanie jest wspólne, facet ma tam prawo mieszkać

Gość załamana jola
Wczoraj wrócił o wpół do drugiej w nocy, ale go nie wpuściłam do mieszkania, udawałam, że śpię. Były z nim 3 inne osoby, było słychać głos jego kolegi i dwóch kobiet. Wszyscy byli na rauszu. Parę razy zadzwonił do drzwi i poszli sobie. Ja celowo zostawiłam swój klucz od wewnątrz. Później przyszedł już sam o 4 rano i zaczął się dobijać więc mu otworzyłam bo bałam się że pobudzi sąsiadów. Wcale się nie odzywał. wstał po 12 w południe zrobił sobie jeść i powiedział, że zabiera dzieci do babci. MIchałek miał temperature to mu nie pozwoliłam go zabrać wziął tylko Agatkę i godzinę temu zadzwoniłam do teściowej, dlaczego są tam tak długo. Powiedziała, że Agatka zostanie u nich na noc. Boje się że on coś kombinuje niedobrego. bo od ślubu nigdy sam nie zostawał u matki na noc.

Gość gość
Ale z ciebie kretynka,dobrze ci tak za własną głupotę! Naiwniara

Gość załamana jola
Ludzie pomóżcie mi. Dzwoniłam już z 1000razy i wcale nie odbierają telefonu. Co mam robić!

Gość Raspberry swirl
Czego się obawiasz? Jeszcze nie jest tak późno. Pewnie się obraził i chce Cię zdenerwować.

Gość gość
moze pojedz po dziecko

Gość załamana jola
Mam jechać teraz z chorym synkiem on już i tak śpi. A nie mam go z kim zostawić. Czemu oni nie odbierają tego telefonu. Ja zaraz chyba zwariuje.

Gość Raspberry swirl
Spokojnie, pewnie się mści za to, że mu nie otworzyłaś w nocy.

Gość akimka
Ewa zajmij się swoją doopą .Stara raszplo . Siedzisz z jakimś starym palantem i to zonatym Głupia suko czytaj równiez ze zrozumieniem .SPADAJ. Autorko jest mi Ciebie bardzo żal .Trzymaj sie kochana.

Gość gość
To musi byc prowo bo nikt nie jest tak glupi by przepisac golodupcowi mieszkanie i do tego bez intercyzy. Jakby byla troche inteligentna to by wniosla o zabezpieczenie alimentow na dzieci,wezwala policje jesli by dlugo nie wracali ze porwal dziecko, napisala wniosek o przeniesienie sprawy do innego miasta ze wzgledu na nepotyzm i mataczenie tesciowej no i wezwala policje jesli on z d******* przyszedl nad ranem. To jemu powinno byc wstyd a ty glupia martwisz sie o sasiadow. Oni nie przezyja zycia za ciebie. Ponizasz sie przed dziecmi zamiast budowac szacunek. Masz mentalnosc scierki... jesli to prawda...

Gość akimka
Przedzwoń na policję i wszystko opowiedz

Gość załamana jola
Zadzwoniłam, opowiedziałam i pan mi powiedział, że nie wiedzi powodu wszczynania postępowania bo nie ma znamion przestępstwa, zapytał czy ojciec ma ograniczone prawa rodzicielskie, a skoro nie ma to dlaczego dziecko nie może przebywać z ojcem u babci. Dodał, że jak chce zgłosić oficjane zawiadomienie to mam to zrobić osobiście.

Gość gość
a nie masz nikogo po swojej stronie??? jego rodzicow,swojich rodzicow... kogokolwiek powinnas nagrywac kazdy jego fauszywy ruch,wszystko-co mowi, jeszcze prowokowac zeby mowil jaknajwiecej jak bedziesz nagrywala, a potem przedstawic wszystko w sadzie jak dojdzie do rozwodu-a dojdzie jesli trzeba to naglosnilabym sprawe I skierowala do sadu najwyzszego nic zlego nie robisz wiec nie kul ogona, musisz miec dobrze obmyslony plan przeciwko niemu

Gość gość
wszelkie nagrania kopiuj zeby nie byl w stanie ich zniszczyc....

Gość gość
tesciowa prawnik to jeszcze nie jest przesadzone ze Ci zabierze dzieci! wlasnie dlatego zostanie odsunieta od sprawy! nie sadze zeby zbarali Ci dzieci! a jesli zrobia to to jedno z nim jedno z Toba! ale co za ojciec wraca do domu n******* ? i to jeszcze w towarzystwie jak jego dziecko jest chore i ma temperature ? ;/