Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

dreczy mnie fakt mojego istnienia i kazdej formy zycia

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

kazde zycie jest dla mnie okrutnym aktem nie potrafia ogarnac bezmiaru tego bestialstwa uwiezenia w swiadomym ciele ograniczonym bolem i starzeniem sie dlaczego wy tego nie widzicie? umre z szalenstwa馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Iguanaaa
Widzimy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
B贸g jest mi艂o艣ci膮 i sprawiedliwo艣ci膮 Ca艂a Biblia m贸wi o tym gdzie jest wina tam jest kara: - plagi egipskie, - potop, - zburzenie Sodomy i Gomory - itd W Biblii jest napisane, 偶e "co im odpu艣cicie b臋dzie odpuszczone a co im zatrzymacie - b臋dzie zatrzymane" Je艣li cz艂owiek si臋 nie wyspowiada z ka偶dego nawet najl偶ejszego grzechu b臋dzie musia艂 po 艣mierci ponie艣膰 za to kar臋 w czy艣膰cu do ko艅ca 艣wiata a przy grzechu 艣miertelnym na wieczno艣膰 w piekle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Id藕 spa膰 fanatyczko, boga nie ma!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Haha w piekle
To ci dopiero ! Ha!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na razie nie masz wyboru. A tak naprawd臋 poradz臋 Ci co艣: nie blu藕nij. Nie krytykuj Si艂y Sprawczej, od kt贸rej wszelkie stworzenie pochodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
Gdyby nie by艂o Boga to i by nie by艂o Ciebie Stw贸rca w贸wczas by Ci臋 nie stworzy艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie stworzy艂 mnie b贸g tylko rodzice, przez ciebie zastanawiam si臋 teraz w jakiej pozycji zosta艂em pocz臋ty. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie potrafie za pozno jestem na skraju samobojstwa chce usnac i o tym nie myslec tylko sen daje mi ukojenie zycie, moje mysli sa straszne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
Na/w/r/贸/膰 si臋. To jedyna droga do prawdziwego szcz臋艣cia. P贸ki 偶yjemy B贸g przebaczy nam wszystko o ile Go poprosimy o przebaczenie. J/e/z/u/s Z/m/a/r/twychwsta艂 dla nas. Dla Ciebie i dla mnie. Nie po to by艣my mieli depresje i 偶yli w gniewie On podnosi ze wszystkiego i na zawsze. Po to B贸g nas Stworzy艂. Z mi艂o艣ci i do mi艂o艣ci - do wiecznego Raju. Po to mamy wieczn膮 d/u/sz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nadajesz z jakiego艣 klasztoru?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak moge uwierzyc w cos w co nie wierze? przeciez to...niemozliwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kto艣 4545
Nawracajcie sie a mi dajcie spok贸j :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
nie nadaje z serca niedawno si臋 nawr贸ci艂am i chce mi si臋 ta艅czy膰 i 艣piewa膰 :) nie mam do艂贸w mam rado艣膰 d/u/szy i spok贸j serca nigdy tak nie mia艂am a bardzo d艂ugo by艂am daleko od Boga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
''jak moge uwierzyc w cos w co nie wierze? przeciez to...niemozliwe'' Wiara to wielka 艂aska. Nie jest Tobie dana. Jeszcze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
zobaczcie na youtub: Ocalona z piek艂a - Anna Gol臋dzinowaska - super modelka nawr贸ci艂a si臋 albo Gloria Polo na youtub wrzu膰cie: artur poddasze wyjdzie odc 1 - zobaczcie zobaczcie jakie cuda B贸g czyni a ile lat ludzie potrafi膮 chodzi膰 w czarnej depresji bez Boga 偶ycie bez Boga to jest piek艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autor sam nie wie, czego chce. A tak膮 wiedz臋 i refleksj臋 mo偶e przynie艣膰 - niestety - jakie艣 bardzo traumatyczne prze偶ycie, np. w艂asna choroba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
zgadzam si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie przekonuja mnie takie swiadectwa rozni ludzie roznie mowia niektorzy opowiadaja o spotkaniach z ufo trzeciego stopnia, inni pamietaja swoja reinkarnacje niby komu i dlaczego mialabym wierzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
Zobacz 艣wiadectwo: artur na poddaszu naprawd臋 jest mocne go艣膰 r贸wnie偶 nie wierzy艂 tak samo jak ja kiedy艣 i Ty a ten go艣膰 nie do艣膰 偶e si臋 nawr贸ci艂 to zostawi艂 wszystkie swoje biznesy a wcze艣niej robi艂 przekr臋ty dla bogatych :) zobacz to na youtube

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
''zobaczcie na youtub: Ocalona z piek艂a - Anna Gol臋dzinowaska - super modelka nawr贸ci艂a si臋 albo Gloria Polo '' A ja proponuj臋 obejrze膰 "Pasj臋". W ciszy i samotno艣ci. Proponuj臋 zaprzyja藕ni膰 si臋 z kim艣 m膮drym i nie nahalnym. Z filozofem, teologiem, literatem. Trzeba obcowa膰 z m膮drymi lud藕mi, kt贸rzy znajd膮 chwil臋 czasu dla nas, prowadzi膰 ciekawe rozmowy. Mozna zacz膮膰 od m艂odzie偶owej wsp贸lnoty parafialnej, mozna zacz膮膰 w klubie dyskusyjnym. Ludzie gubi膮 si臋, bo nie si臋gaj膮 po najprostsz膮 recept臋 jak膮 jest bezpo艣redni kontakt zdrugim cz艂owiekiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
Proponuj臋 przeczyta膰 ksi膮偶k臋 "Pasja" Katarzyny Emmerlich albo w necie znale藕膰 za free w pdf ca艂膮 - bo "Pasja" to tylko jej fragment.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
Katarzyna Emmerlich spisa艂a wszystkie swoje objawienia od Raju, kt贸re widzia艂a do Wniebowzi臋cia NMP Robi wra偶enie. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autor jeszcze nie jest na tym etapie. najpierw musi dozna膰 艂aski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Proponuje przeczyta膰 ukrywan膮 przez setki lat ksi臋ge Henocha i wyci膮gn膮膰 wnioski. PRECZ FANATYCZKO!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
fakt powinni艣my si臋 za niego i takich ludzi modli膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
o.. to gdzie t臋 ksi臋g臋 Henoha ukrywali ? W podziemiach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cichute艅ko tu
Chyba zosta艂a wyryta na kamieniu bo od czas贸w Henocha 偶adna ksi臋ga by wytrzyma艂a :) Henoch 偶y艂 przed potopem. Dobranoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki temu linkowi z yt o Arturze zacz膮艂 si臋 m贸j powr贸t do Boda, a dodam , 偶e by艂am ju偶 na granicy ateizmu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Boga *

Udost臋pnij ten post