Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dreczy mnie fakt mojego istnienia i kazdej formy zycia

Polecane posty

Gość gość

kazde zycie jest dla mnie okrutnym aktem nie potrafia ogarnac bezmiaru tego bestialstwa uwiezenia w swiadomym ciele ograniczonym bolem i starzeniem sie dlaczego wy tego nie widzicie? umre z szalenstwa😭

Gość Iguanaaa
Widzimy

Gość cichuteńko tu
Bóg jest miłością i sprawiedliwością Cała Biblia mówi o tym gdzie jest wina tam jest kara: - plagi egipskie, - potop, - zburzenie Sodomy i Gomory - itd W Biblii jest napisane, że "co im odpuścicie będzie odpuszczone a co im zatrzymacie - będzie zatrzymane" Jeśli człowiek się nie wyspowiada z każdego nawet najlżejszego grzechu będzie musiał po śmierci ponieść za to karę w czyśćcu do końca świata a przy grzechu śmiertelnym na wieczność w piekle

Gość gość
Idź spać fanatyczko, boga nie ma!

Gość Haha w piekle
To ci dopiero ! Ha!

Gość gość
Na razie nie masz wyboru. A tak naprawdę poradzę Ci coś: nie bluźnij. Nie krytykuj Siły Sprawczej, od której wszelkie stworzenie pochodzi

Gość cichuteńko tu
Gdyby nie było Boga to i by nie było Ciebie Stwórca wówczas by Cię nie stworzył

Gość gość
Nie stworzył mnie bóg tylko rodzice, przez ciebie zastanawiam się teraz w jakiej pozycji zostałem poczęty. :O

Gość gość
nie potrafie za pozno jestem na skraju samobojstwa chce usnac i o tym nie myslec tylko sen daje mi ukojenie zycie, moje mysli sa straszne

Gość cichuteńko tu
Na/w/r/ó/ć się. To jedyna droga do prawdziwego szczęścia. Póki żyjemy Bóg przebaczy nam wszystko o ile Go poprosimy o przebaczenie. J/e/z/u/s Z/m/a/r/twychwstał dla nas. Dla Ciebie i dla mnie. Nie po to byśmy mieli depresje i żyli w gniewie On podnosi ze wszystkiego i na zawsze. Po to Bóg nas Stworzył. Z miłości i do miłości - do wiecznego Raju. Po to mamy wieczną d/u/szę.

Gość gość
Nadajesz z jakiegoś klasztoru?

Gość gość
jak moge uwierzyc w cos w co nie wierze? przeciez to...niemozliwe

Gość Ktoś 4545
Nawracajcie sie a mi dajcie spokój :D

Gość cichuteńko tu
nie nadaje z serca niedawno się nawróciłam i chce mi się tańczyć i śpiewać :) nie mam dołów mam radość d/u/szy i spokój serca nigdy tak nie miałam a bardzo długo byłam daleko od Boga

Gość gość
''jak moge uwierzyc w cos w co nie wierze? przeciez to...niemozliwe'' Wiara to wielka łaska. Nie jest Tobie dana. Jeszcze...

Gość cichuteńko tu
zobaczcie na youtub: Ocalona z piekła - Anna Golędzinowaska - super modelka nawróciła się albo Gloria Polo na youtub wrzućcie: artur poddasze wyjdzie odc 1 - zobaczcie zobaczcie jakie cuda Bóg czyni a ile lat ludzie potrafią chodzić w czarnej depresji bez Boga życie bez Boga to jest piekło

Gość gość
Autor sam nie wie, czego chce. A taką wiedzę i refleksję może przynieść - niestety - jakieś bardzo traumatyczne przeżycie, np. własna choroba

Gość cichuteńko tu
zgadzam się

Gość gość
nie przekonuja mnie takie swiadectwa rozni ludzie roznie mowia niektorzy opowiadaja o spotkaniach z ufo trzeciego stopnia, inni pamietaja swoja reinkarnacje niby komu i dlaczego mialabym wierzyc

Gość cichuteńko tu
Zobacz świadectwo: artur na poddaszu naprawdę jest mocne gość również nie wierzył tak samo jak ja kiedyś i Ty a ten gość nie dość że się nawrócił to zostawił wszystkie swoje biznesy a wcześniej robił przekręty dla bogatych :) zobacz to na youtube

Gość gość
''zobaczcie na youtub: Ocalona z piekła - Anna Golędzinowaska - super modelka nawróciła się albo Gloria Polo '' A ja proponuję obejrzeć "Pasję". W ciszy i samotności. Proponuję zaprzyjaźnić się z kimś mądrym i nie nahalnym. Z filozofem, teologiem, literatem. Trzeba obcować z mądrymi ludźmi, którzy znajdą chwilę czasu dla nas, prowadzić ciekawe rozmowy. Mozna zacząć od młodzieżowej wspólnoty parafialnej, mozna zacząć w klubie dyskusyjnym. Ludzie gubią się, bo nie sięgają po najprostszą receptę jaką jest bezpośredni kontakt zdrugim człowiekiem

Gość cichuteńko tu
Proponuję przeczytać książkę "Pasja" Katarzyny Emmerlich albo w necie znaleźć za free w pdf całą - bo "Pasja" to tylko jej fragment.

Gość cichuteńko tu
Katarzyna Emmerlich spisała wszystkie swoje objawienia od Raju, które widziała do Wniebowzięcia NMP Robi wrażenie. Polecam.

Gość gość
Autor jeszcze nie jest na tym etapie. najpierw musi doznać łaski

Gość gość
Proponuje przeczytać ukrywaną przez setki lat księge Henocha i wyciągnąć wnioski. PRECZ FANATYCZKO!

Gość cichuteńko tu
fakt powinniśmy się za niego i takich ludzi modlić

Gość cichuteńko tu
o.. to gdzie tę księgę Henoha ukrywali ? W podziemiach :)

Gość cichuteńko tu
Chyba została wyryta na kamieniu bo od czasów Henocha żadna księga by wytrzymała :) Henoch żył przed potopem. Dobranoc.

Gość gość
Dzięki temu linkowi z yt o Arturze zaczął się mój powrót do Boda, a dodam , że byłam już na granicy ateizmu.

Gość gość
Boga *