Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie jeszcze polska karte sim albo konto w polskim banku?

Polecane posty

Gość gość

Mam wciaz konto w mbanku ale nie korzystam z niego od 2 lat, mam drugi telefon z polska karta sim i numerem, ktory mam od 10 lat i na ktory wciaz czasem pisza/dzwonia moi polscy znajomi/rodzina. Ale czy warto to trzymac...? Mieszkam za granica od 5 lat, tu planuje zalozyc rodzine i nie wroce do Polski..

Gość gość
Nie, nie man ......dlaczego bym miala miec.......jest Skype. .....I bank godzina ja mieszkam. Stockholm

Gość gość
pracuje w Arabii Saudyjskiej, tam nie ma polskich bankow 🖐️

Gość gość
Tez mieszkam w stockholm ie. Nie mam polskiego konta za to karte sim tak. Bywa ze wyjezdzam na 2 tyg. do pl. wtedy zmieniam numer na polski. Jest to dla mnie wygodniejsze i tańsze.

Gość exdebillmobilny
Ja odwrotnie, konto mam i sie przydaje, natomiast karta juz nie dziala niestety.

Gość sambamama
jak wyjezdzalam z Polski to telefony komorkowe nie byly jeszcze popularne wiec nie mam :)

Gość gość
Nie mam konta w banku w Polsce ale polska karte SIM mam caly czas ta sama. Niezmiennie ten sam numer od 2006 roku z Heyah. Doladowuje jak jestem w Polsce a waznosc konta mam zawsze na spory czas przed. Mama mi pisze na ten numer a ja jej odpisuje z angielskiej karty

Gość gość
Mam konto, karty nie.

Gość gość
Mam konto w bzwbk, mam tam trochę pieniędzy i wpływy z wynajmu mieszkania tam wpływają. Konto jest darmowe nie mam karty do niego i nawet dostałem ofertę kredytu (nie potrzebuję go). Kartę sim też mam. Używam jak jadę do polski. Mam telefon na dwie karty i jest mi wygodniej mieć polską kartę w Polsce.

Gość gość
Nie mam. 9 lat mieszkam za granica i od tego samego czasu nie mam ani tego, ani tego...

Gość gość
Nie mam nic ani konta w Polsce , ani sim karty :p

Gość gość
Żadnej karty nie mam, konta też nie. mam w Polsce pieniądze na koncie rodziców,ot tak żeby było na przyjazdy do Polski, jakieś 5000 zł'jeszcze się chyba ostało. lecę na wielkanoc to pewnie zejdzie.

Gość gość
Mieszkam w bkk, mam konto w polskim banku. Czemu mam nie mieć? No chyba że ktoś nie ma dochodów w Polsce, to inna sprawa.

Gość gość
Mieszkam w Szwajcarii mam Polska kartę sim, poniewaz taniej jest pisac SMS na polski numer, Szwajcarii nie jest w unii, zreszta jak jeżdzę do Pl to polski numer tez sie przydaje 🖐️