Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najszczęśliwwsza na świecie

Oto jak stałam się najszczęśliwsza na świecie :)

Polecane posty

Dostrzegam tylko to co dobre, pozbyłam się toksycznych osób z otoczenia (w sumie 4 osoby) nowi znajomi nowe tematy do rozmów nowa pasja nowy biznes flirt z 4 mężczyznami :) i jak tu nie być szczęśliwą? młoda/w miarę zdrowa/dość bogata/ładna (skoro podobam się przystojnym:) ) +++ zanim ktoś mi pociśnie dodam,że wiele wycierpiałam do tego momentu :) nawet miałam 2 próby samobójcze, na szczęście nieudane wyszłam z ciężkiej depresji i teraz mogę pomagać innym stanąć na nogi tak jak pomogłam sobie :)

Gość gość
spróbuj być szczęśliwa bez aprobaty i zobaczysz co się stanie

Gość gość
przeslij mi kase na aparat orto to tez bede szczesliwa

jeszcze jeden sposób - dawanie ludziom z siebie :) gdy dajesz ot tak bezinteresownie to nawet się nie spodziewasz a będą CI oddawać i nawet z nawiązką :) ostatnio dałam biednemu 2 zł a potem na ulicy znalazłam 5zł ustąpiłam starszemu panu miejsce w autobusie, a potem stanęłam i mi jakiś inny pan ustąpił jeszcze lepsze miejsce co mnie bardzo zaskoczyło :D przygarnęłam bezdomnego psa :)

Gość gość
toksycznosc to choroba

10:13 naucz się DAWAĆ a nie tylko BRAĆ :) prosić, żądąć, oczekiwać...to Was gubi :) kiedy zaczniecie żyć BEZINTERESOWNIE to dobro do Was przyjdzie ;)

Gość gość
w czym moglabys pomoc ludziom skoro jeszcze do niedawna sama potrzebowalas pomocy...flirt z 4 facetami znajdz sobie jednego bedziesz o wiele szczesliwsza :)

Gość gość
Daję z siebie ile mogę. Zapisałam się do banku szpiku, oddaję honorowo krew od 18'rż. Wczoraj z narzeczonym poszliśmy do stacji krwiodastwa, on oddał osocze a ja standardowo chciałam oddać krew (0Rh-) jednak sześliwie okazało się, że mam bardzo wysoki poziom płytek i oddałam dwie donacje płytek dla dziecka w trakcie chemioterapii. Spędziłam na tym prawie dwie godziny. Zachęcam bardzo do tego, spotkałam się też z wielkim zainteresowaniem dwóch młodych mężczyzn będących na stanowiskach obok ;)

Gość gość
Jednak na aparat nie zarobię oddając krew. Z pracą i studiami nie jest łatwo a w miarę upływu czasu widzę, że zęby z dolnego łuku bardzo nachodzą na siebie i się krzywią.

Gość narzyczona bez ogona
Szkoda,że aparaty nie są refundowane, a jakieś menele zarzygane i dzieci uchodźców są dobrze dofinansowywane z naszych podatków

Gość gość
c***a jestes szczęsliwa,wmawiasz sobie jakies pierdoły a tak na prawdę jesteś rozchwiana emocjonalnie,kiedyś wmawiałas sobie że jestes nie szczęsliwa tak jak teraz wmawiasz że nagle jesteę szcześliwa,a tak na prawde jestes yebnięta i to zdrowo

Gość cichuteńko tu
cieszę się z Twojego szczęścia :) Super. Nawrócenie daje to szczęście :)

Gość gość
Zbliżają się wybory do europarlmentu i będę szczęśliwa jak najwięcej głosów zgarną kandydaci spoza bandy czworga

Dziękuję :) jestem częściowo nawrócona, to znaczy bardzo wierzę w Boga i Jezusa i modlę się, staram się być dobrym człowiekiem, ale nie chodzę do kościoła...jednak faktycznie w 2014 nastąpiła we mnie bardzo głęboka duchowa przemiana :)

Gość gość
Cieszę się :) We mnie również. Nic bez Boga. On jest postawą wszystkiego czyli życia naszego.