Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alicja i Agata czy sa popularne

Polecane posty

Gość gość

Zawsze mówiłam, że nie nazwę córki Oliwia, Julia, Wiktoria, Nikola, albo Maja lub Lena, bo są dla mnie zbyt popularne, ale jeszcze 6 lat temu podobala mi się Lena i nawet nie była wtedy jeszcze popularna, nawet nie przewidywałam, że stanie sie tak rozchwytywana. Teraz jak juz jestem w ciazy mysle o Agacie lub Alicji, ale boje sie, ze za 2 lata bedzie podobnie i jak moja corka pojdzie do przedszkola, to bedzie 5 Ala w grupie. Moja siostra zaprowadza mala do przedszkola i na 15 dziewczynek są conajmniej 3-5 Majek, Lenek lub Amelek

Gość przyszla mama kwietniowa
Moja córka będzie Agata.

Gość gość
Głupia jesteś :o najlepiej wcale nie nazywaj dziecka i wołaj do niej CÓRKO :D napewno drugiej takiej nie będzie :p

Gość gość
ja mam córkę Alicję. Co prawda u nas nie ma Alicji (jedna 8latka tylko), ale z tego co widziałam w tabeli imion to alicja jest w pierwszej 15

Gość gość
Z Alicji robi się niezbyt ładna Ala. Ja jestem nieobiektywna bo mam na imię Agata - uwielbiam swoje imię :) znam może pięć osób o tym imieniu, ale właściwie wszystkie są w różnym wieku. Przez cala swoja edukację od podstawówki do studiów włącznie raz miałam w klasie imienniczkę, ale oprócz liceum to nigdy w szkole nie było drugiej Agaty. Wśród małych dziewczynek (przedszkole) poznałam jedną Agatkę, a jestem nauczycielem i poznaje dużo dzieci - w moim mieście prym niosą Julie - dwa lata temu w jednej grupie miałam 3 Julki.

Gość gość
Ja będę miała Alicję i mam to gdzieś czy popularne czy nie :P z pewnością mniej niż Julki, Nikolki, Maje, Lenki i Amelki.

Gość gość
Agata obrzydliwe :O Agata szmata, pierwsza mysl. Alicja sliczne, jak Alicja w krainie czarow. Delikatne, dziewczece, pasuje i do malej dziewczynki i do nastolatki i do doroslej kobiety. Chyba srednio popularne.

Gość gość
Ja mam na imię Agata i mimo, że mam już 28 lat to wszyscy mówią do mnie Agatka, Aguś itp. ;) Trochę to dziwne, ale lepsze te zdrobnienia, bo Agata brzmi tak nie sympatycznie moim zdaniem.

Gość gość
Ja znam Alicji 7, z czego 3 są po 40-stce, a pozostałe w wieku między 4 a 15 lat. Natomiast Agata to u nas popularne imię i na szybko przypomniałam sobie aż 16 Agatek w różnym wieku. Mieszkam w takiej większej wsi, więc nie ma tu aż tak dużo mieszkańców co dowodzi że imione te są popularne, mniej niż Patrycje, Leny i Julia, ale bardziej niż Klary i Michaliny :) u nas prym wiodą od lat Zuzanny i Jagody.

Gość kiosk ze swierszczykami
popularne to byly szlugi za komuny a ty dajesz dziecku tak na imie jak chcesz :classic_cool:

Gość gość
ojTo nie wiedziałam ze moje imię jest tak popularne, bo sama znam niewiele osób o tym imieniu (Agata). Gościu, (ty od Agaty - szmaty), jak masz na imię? Zaraz sie wymyśli równie żałosną rymowankę.

Gość gość
Moja córcia będzie miała na imię Alicja - po nieżyjącej już babc****iękne imię i u mnie raczej niespotykane.

Gość gość
Agata co noga zamiata :D Brzydkie imie. Agata i jej morda piegowata :D Alicja, Ala, Alusia jest piekne.

Gość gość
wszystkie agaty ktore znam maja cos z głowami

Gość gość
Alicja jest popularna, Agata nie i chyba nie będzie wpisz sobie najpopularniejsze imiona 2013 i masz cały ranking

Gość gość
Agata brzmi twardo i kojarzy mi się z niesympatyczną osoba. Alicja, Alutka, Alunia super- i dla małej dziewczynki i dla anstolatki, dla dorosłej babki a i do babci bedzie pasowac ;) Super imię Aczkolwiek ja córkę nazwę Kalinka. Znałam jedną jedyną Kalinę i jest tak fajna dziewczyna, że hej ;) No i do tego samo imię brzmi cudnie

Gość gość
Niezbyt fajne i niezbyt popularne ;)

Gość gość
Mnie się imię Agata bardzo podoba, nie znam dzieci o tym imieniu i tak swojej córce dam na imię.

Gość gość
Ja znak tylko kilka Agat: jedna to kobita po 50-ce, druga to 30-latka, trzecia to 20-tka a czwarta to 3 letnia dziewczynka - Agatka:) A Alicje to znam kilka doroslych po 30-60-ce. Oba imiona ladne, sama sie zastanawiam nad Alicja lub Oliwia(chcialabym Liliane lub Nel ale maz nie chce)

Gość gość
A ja mam 3 letnia Wiki i miesieczna Alicje, i mam gdzies czy te imiona sa popularne, moje wszystkie lalki nazywaly sie Wiki, moj brat, kiedy nie umial wypowiedziec mojego imienia tez nazywal mnie Wiki, i sentyment pozostal:) a Alicja zawsze byla zaraz po Wiki;)