Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szef ciągle dzwoni!!!

Polecane posty

Gość gość

Wcześniej byłem zatrudniony na umowę zlecenie, a teraz po 2 miesiącach mam wreszcie umowę o pracę. Do pracy chodzę na popołudnia, a mój kierownik 8-16, do godziny 14:00 mam swój czas, wiadomo jak to jest: zakupy, sprawy na mieście, spotkania towarzyskie, hobby. Szef dzwoni do mnie codziennie np. między 09:00-11:00, czasem raz, czasem dwa, trzy. W dzień wolny też dzwoni (on wtedy pracuje, bo ma weekend wolne, a ja w sob i ndz pracuję) i tylko oraz przeprosił, że dzwoni w dzień wolny, potem już nie przepraszał. Ostatnio byłem na siłowni i stwierdziłem, że nie odbiorę, bo a) nie chcę przerywać ćwiczeń b) jestem zdyszany. W pracy usłyszałem: dlaczego nie odbieram tel i pewnie zrobiłem to specjalnie, na odpowiedź, że też mam swoje sprawy i nie mogę być 24h na dobę pod tel i proszę dzwonić w godzinach pracy usłyszałem sarkastyczne "zapamiętam sobie". Już nawet nie chcę sobie wyobrażać jak będzie wyglądał mój urlop. Co robić z takim delikwentem?

Gość gość
wyłączać tel, to przecież nie jest telefon służbowy. Ewentualnie zadzwonić do niego w niedzielę o 7 rano z głupim pytaniem :D

Gość gość
Dodam jeszcze, że nie mam tel służbowego tylko dzwoni do mnie na prywatny.

Gość cichuteńko tu
chyba ten szef nie ma życia prywatnego

Gość gość
wykorzystuje to, że sam jest w pracy, co go obchodzi, że ktoś zaczyna pracę kiedy on idzie do domu

Gość cichuteńko tu
kiedyś gdy pracowałem w pracowni projektowej w katowicach szef wydzwaniał nawet o 5 rano i budził swoich pracowników. nie masz służbowego? tym lepiej dla ciebie powiedz, że zepsuł ci się aparat

Gość mloda nastka
O ile dostaniesz w ogole urlop :D:classic_cool: Zeby nie zrobil z Ciebie, Swą sekretareczke i nie kazał Ci odbierać telefonów :classic_cool:

Gość gość
jestem pracownikiem państwowej placówki edukacyjnej i podlegamy pod dyrektora szkoły mieszczącej się dwie ulice dalej więc to nie jest tak, że kierownik jest moim panem i władcą

Gość cichuteńko tu
ja bym nie odbierał przed czy po pracy ale oddzwaniał w trakcie pracy służbowo

Gość cichuteńko tu
oddzwaniałbym w trakcie pracy służbowo w godz. od 14 do 16