Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w ciagu roku przelecialam waszych mezow

Polecane posty

Gość gość
Ale że autorkę? Ona chyba zajęta jest bardzo, czasu na wszystkich nie ma...

Gość gość
gość Kijem moze nie tyka,ale czym innym to napewno i skladnia w niczym mu nie przeszkadza. . . uświadom sobie ze niektorzy faceci lubia tylko mądre i inteligentne kobiety a nie takie pustostany jak ty, nawet tego nie jestes w stanie zrozumiec:)ale skoro twoje życie kreci sie wylacznie wokolo bzykania co chwile z innym to nie ma sie co dziwic.Tytul posta i pierwsza wypowiedz mówi wiele;)

Gość gość
Z jednym to pisalam tu na forum hahaha . . eee no to rzeczywiście super musi byc z niego facet skoro siedzi na babskim forum:):):)

Gość gość
Och ja nie lubię tłumów - wiesz od razu mam duszności... i te, jak tam, wapory...

Gość gość
Aha i jeszcze jedno,nie wiem czy masz świadomość ale to nie ty ich przeleciałas lecz oni Ciebie...to ty jesteś szmata i nie wiem czym tu sie chwalić bo d****arstwo i dawanie doooopy to nie jest wyczyn...znssz,przysłowie "jak suka nie da,to pies nie wezmie"? pozdrawiam:)

Gość gość
Jak pies nie będzie chętny to suka nic nie zdziała:) ale takich chętnych psów jest multum,bo w domu z żonką nuuudaaaa:)

Gość gość
Przecież ci mężowie to pobożne życzenia autorki. Można to tylko zabić śmiechem, kto by tam brał na serio taką dziecinadę. Każda matka zna te opowieści dziwnej treści.

Gość gość
No ale odpowiedz sobie czy fajnie byc taka laska ktora kazdy juz mial i roochal?

Gość gość
To ja autorka Widze ze bardzo sie przejelyscie. Malo ufacie mezom. Temat dla jaj a wy kwa kwa:) pozdro brzydule

Gość gość
Pytanie jakim trzeba być facetem żeby taką przelecieć:D i jaki musi być zdesperowaną,że woli taką niż żonę:)

Gość gość
Ja na szczęście nie mam meza:)wiec to nie o mnie,ale zastanawiałam sie jak mozna byc taka latwa laska....

Gość gość
hue hue autorka zbiera ochlapy, czyli takich byle jakich , co to nawet wlasne zony juz ich tknac nie chca... Jakby byli takimi kogutami, to by im zony dawaly- widac sa beznadziejni - ale k. nie moze wybrzydzac:).

Gość gość
Ja myślę, że to musi być facet jak z obrazka... równie nieprawdziwy :)

Gość gość
Do niej chodzą faceci akrobatek:D

Gość gość
Suka nie da pies nie weźmie. Pewnie się nieźle starała, żeby ktokolwiek ją puknął :D darmowy zlew

Gość gość
Hej autorko, jak to temat dla jaj?? Mąż już uprzedzony, czeka w blokach startowych, a ty co? Dawaj no tu d.... i to migiem.

Gość gość
to masz sie z czego cieszyc i podpuszczac:) ludzi