Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mollyolli

Gdzie lepiej zamieszkac w Grecji w Hiszpani czy we Wloszech

Polecane posty

Gość Mollyolli

Z mężem szukamy swojego miejsca. Interesuje mnie Wloski i Hiszpanski. Jednak strasznie podoba mi się Grecja. Gdzie żyje się najlepiej ?

Gość gość
ty to maciek, akurat w d***e byles i gowno widziales wiec sie nie wypowiadaj to, ze gdzies sie bylo na wakacjach nie oznacza, ze ma sie pojecie o tym jak sie w danym miejscu zyje na codzien

Gość sanute
I można być biedakiem mieszkajacycm na bogatej Polnocy i bogaczem z Poludnia. Mity i powielane truizmy trzeba z umiarem powtarzac.

Gość gość
tak jak mowila, w d***e byles i gowno widziales, ale najwiecej masz do powiedzenia "nie znam to sie wypowiem" - motto macka b.

Gość gość
Toskania

Gość gość
W Hiszpanii. Najmniej imigrantów socjalnych z Afryki.

Gość gość
Grecja ! Byłam tam nie raz ale że kocham jeść to to Włochy też tam bywam bo mój narzeczony jest włochem ale pod względem ogólnym to nie są to dobre kraje do zamieszkania wiec polecam szczerze Francje ! Jest cudowna , ludzie wspaniali , jedzenie wyśmienite , i dobrze się tam żyje !

Gość gość
Mowisz w min.jez.angielskim? Masz kase na osiedlenie? Masz orientacje w zwyczajach,itd,itp czy tak wszystko jedno dokad pojedziesz tym palcem po mapie?

Gość gość
Też chciałbym wyjechać. Najlepiej do Grecji i wieść tam skromne życie. Jeść te zdrowe pyszności, oddychać zdrowym powietrzem, cieszyć się słońcem, morzem, górami, zielenią.. Te kwiaty, wąskie uliczki, kolorowe domki. Ich kraj jest tak piękny, a oni sami żyją powoli, bez pośpiechu, bez wyścigu.. To raj na ziemi, tylko mieć pomysł jeszcze trzeba na zdobycie kasy.

Gość gość
A co z praca?macie jakieś zawody, za co byście się utrzymywali,warto rozpatrzyc wybranie kraju pod tym wzgledem. Czy macie pieniądze na dom czy chcecie wynajmować. Byłam w samej Hiszpani(Barcelona i okolice), na majorce, w grecji, co prawda tylko na wakacjach ale wizualnie bardziej podobała mi się Grecja, te białe domki,wąskie uliczki,kawiarenki, bardziej klimatycznie do mieszkania. Włochy znam tylko z komedii romantycznych wiec nie wiem. Za to lubię kuchnie włoska, bardziej niż grecka śródziemnomorska.