Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinnam schudnąć by nosić rozmiar S

Polecane posty

Gość gość

Aktualnie ważę 70 kg przy 165 cm. 15 kg starczy?

Gość gość
Jeżeli stracisz na wadzę 15 kg niekoniecznie będziesz nosiłam wymarzony rozmiar. Podaj raczej wymiary, jakie masz

Gość gość
A jakie masz wymiary? S to rozmiarek dla nastolatek i chudych chłopco-kobiet (?) bo gdzie miejsce na cycki w koszuli o rozmiarze S?

Gość gość
powyżej rozmiaru S to nie kobieta

Gość gość
Płaska deska bez tyłka? :D 36, 38 to już M. Pooglądaj sobie strony erotyczne jak zdrowe kobiety wyglądają, nie ma tam wychudzonych chłopczyc ;)

Gość gość
ja mam 165 i waze 45 kg - rozmiar S. Moja koleżanka ma tyle samo wzrostu -165 i waży 53 - nosi M . ;)

Gość gość
s to do ok 55-57kg,m to tak 59-63/64. powyżej 65 to juz l, bo choć w mkę się mieścisz,to xle wygląda.

Gość gość
strony erotyczne/ mówicie o tych dziuniach bez ud i z powieksoznymi cyckami/ boże ludzie jacy wy jeszcze naiwini

Gość gość
aha i teraz tak naprawdę wszytsko od przyjętej w sklepie rozmiarówki zalezy. np w orsayu rozmiarówka jest dziwna i jak niektóre rzeczy co w innych sklepach mają l, tutaj są m.

Gość gość
Zależy to jeszcze od wzrostu tępa pało :D Dziwne, bo ważę 55kg i nie mieszczę się w S, ale ja mam kobiece wymiary, duże cycki itp.

Gość gość
abyś nosiła rozmiar S przy wzroście 165 cm powinnaś schudnąć do 40-45 kg :D ja mam 166 cm, wazę 51 kg i bynajmniej nie noszę S 70kg to bardzo dużo , schudnij dla zdrowia :)

Gość gość
zgadzam się z 16:54 - ja jestem chuda bardzo, złośliwi powiedzieliby anorektyczka, ale na brak biustu nie narzekam i mam szerokie biodra (jednym słowem kobiece kształty można mieć nie będąc kaszalotem :D ) i też nie mieszczę się w koszulki S -mam w biuście 90 cm ... owszem można na siłę, ale po co opinające nosić? abyś nosiła S musisz być deską, a to już nie zależy od wzrostu a od budowy ciała

Gość gość
No u Chińczyków wszystko jest małe, ale to nie znaczy, że kobieta kupująca XS na targu wygląda dobrze :D bo w lepszym sklepie ubrałaby M, z resztą jak coś kosztuje to nie ma tam rozmiaru 32.....

Gość gość
Bzdury. Nie patrzcie na kg a na ilosc miesni, gestosc kosci, wielkosc biustu etc. Mam 59 kg przy 164 i mieszcze sie w s / xs...

Gość gość
Sam rozmiar "S" niewiele mówi. Ja przy wadze 55 kg i wzroście 163 często nosiłam S. Teraz ważę 62 i koszula S w cyckach się nie dopina, no ale wychodzi na to, że te S wtedy mogłabyś nosić. Mam bluzę XS i wciąż ją nosze, a inną M i jest za mała, więc te wytyczne kierowane na samą literkę mają mały sens.

Gość gość
dziewczyny bierze sie pod uwage tez wzrost, bardzo wysoka dziewczyna chuda noszac s bedzie dziwnie wygladac, trzeba poprostu duzo mierzyc ciuchow

Gość gość
to krowa grube k***y nie wp*****lać, a biegać!

Gość gość
no ja biegam, chudne, fajnie sie czuje, zaraz bede miec rozmiar S

Gość gość
taaa, moja koleżanka ma 175, waży 52 kg i udaje że nosi rozmiar spodni 32 albo 34.. a tak naprawdę ma 36 albo 38..

Gość gość
Po co coś takiego udawać ? :) ja tam nawet wolę kupić większe spodnie, żeby było wygodniej.

Gość gość
Ja mam 32 lata, wzrost 165 cm i ważę 59 kg i noszę S/M (36/38) wierzcie lub nie mam dziecko ćwiczę dużo

Gość gość
Do gość z 17:06: Ma jakieś 13 kg niedowagi, więc jest to bardzo prawdopodobne, że ma taki malutki rozmiar. I pewnie tak jest.

Gość gość
Oj dziunie nie mogą pojąć, że rozmiar nie zależy wyłącznie od wagi. Tak, ćwiczcie, będziecie miały mięśnie na ramionach, płaskie piersi i zero pupy (co niektórym intensywne treningi naprawdę nie służą).....

Gość ja mam 168cm
i S noszę przy wadze 53-58 ponizej to juz XS , a powyzej M

Gość gość
05.04.14 nie ma. Bo ma BUDOWĘ nadal dość szeroką, kość. nie ma szans żeby w miednicy weszła w taki rozmiar, nie ma takiego wąskiego tyłka.