Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Czy sa tu jeszcze wolni panowie tak kolo 30stki?

Gość gość
sa, mr grey, ale nie jestesmy pewni co do tego czy to nie pryszczaty nastolatek ktory sobie robi jaja.

Gość gość
koło 40stki jest chetny ,co ty na to

Gość gość
Kolo 40 czyli ile lat? Jaka praca? Bo ja mam dobra

Gość gośćm8
A jaka to dobra?

Gość gość
Murzyna sobie znajdź. Murzyn zrobi swoje. Polacy wolą oglądnąć sobie niemiecką Bundesligę z dobrym piwem w łapce niż posuwać 30 letnie prukwy.

Gość gość
Autorko ja nie mam dziewczyny i jestem facetem kolo 30. To mój mail playmygame100@gmail.com Ile masz lat?

Gość gość
Mam 27 i nie jestem prukwem hahaha

Gość gość
Polacy wolą świeże i jędrne 17tki

Gość gość
Do ******** wolą, a one są cwane, za darmo nie chcą.

Gość MrRight
kolejny temat na poziomie jak widze. Sa mezczyzni okolo 30tki. ale napisz cos wiecej o sobie czym sie interesuje , jak wygladasz i skad jestes? Podaj jakis gg lub email do latwiejszego kontaktu.

Gość gość
Mieszkam kolo londynu. Pracuje w biurze ksiegowym i ucze sie ma ksiegowa. Duzo wolnego czasu poswiecam na nauke, bo te lwalifikacje tego wymagaja. W wolnym czasie lubie wypady za miasto, fitness i dobre jedzenie. Szukam kogos na poziomie, z ambicjami, inteligentnego i o dobrym sercu. Zostaw namiary na siebie to sie odezwe.

Gość gość
Widze ze Mr Grey aka Mr Right aka gosc juz wparowal na watek hahahaha zwal sobie konia jelopie 🖐️

Gość Mr Right
Nie jestem Mr Grey. Brzmi ciekawie autorko, ale z racji tych wszytkich troli na kafe, prponuje rozmowe w zaciszu :) oto moj mail mrright@interia.pl zapraszam;)

Gość Zenia Lafirynda
Daj spokój, tutaj same c**y siedzą. Przeciez to babskie forum.

Gość Super gość na Kafeterii
Po co Ci chlopak? Toz to same klopoty...

Gość gość
nierozumiem po co sie wypowiadacie na temat do ktorego nic nie wnosicie. Skoro Pani szuka faceta widocznie przymyslala za i przeciw. jest inteligetna, pracuje w ksiegowosci, niech szuka. Skarb mozna znalezc wszedzie. Powodzenia autorko.

Gość gość
jak umiesz gotować i sprzątać to cię mogę przygarnąć warunkowo, chociaż osobiście gustuję w młodszych dziewczynach

Gość gość
jak nie masz, to sobie urodź

Gość gość
Prostaki

Gość gość
Ja tez nie mam. Zdesperowana nie jestem, ale mily pan w okolicach 40-stki by nie zaszkodzil.

Gość gość
żebrzecie, aż przykro patrzeć, co to za problem znaleźć i omotać mężczyznę, dla kobiety żaden, wiec kim jesteście? samotne kocie mamy? zdziwaczałe psie paniusie? piękne inaczej? zramolałe fanki nastoletnich wokalistów pop? nieuświadomione lesbijki chcące spełnić marzenia rodziców o wnukach? bambini w rajstopach uczepione maminej spódnicy?

Gość gość
"Podaj jakis gg lub email do latwiejszego kontaktu." - Znowu ten sam debil przesiaduje na tym forum. Zawsze pyta o email lub gg i autorko uwazaj na niego bo on szuka kucharki i sprzatczki o czym niejednokrotnie pisal spod wielu nickow. A ma ich wiele. Tutaj jest jako Mr Right, w innym topiku jako zalogowany Mr Grey, spod innych niezalogowanych byl AdwokatBiedakow, facet z klasa, Aparat007, gosciu001 czy jakos tak. Bardzo latwo go rozpoznac po desperacji z jaka szuka sobie dziewczyny. Zadna go nie chce, bo kto by chcial taka lajze? Oczywiscie bedzie sie wszystkiego wypieral, ale uwierz mi, to on. :)

Gość MrRIght
@ ość "Podaj jakis gg lub email do latwiejszego kontaktu." - Znowu ten sam debil przesiaduje na tym forum. Zawsze pyta o email lub gg i autorko uwazaj na niego bo on szuka kucharki i sprzatczki o czym niejednokrotnie pisal spod wielu nickow. A ma ich wiele. Tutaj jest jako Mr Right, w innym topiku jako zalogowany Mr Grey, spod innych niezalogowanych byl AdwokatBiedakow, facet z klasa, Aparat007, gosciu001 czy jakos tak. Bardzo latwo go rozpoznac po desperacji z jaka szuka sobie dziewczyny. Zadna go nie chce, bo kto by chcial taka lajze? Oczywiscie bedzie sie wszystkiego wypieral, ale uwierz mi, to on. usmiech.gif - ahhahahahahahahahahahahahahahahahahah dawno sie tak nie usmialem.

Laleczko, jeżeli masz ochotę na niezobowiązujące spotkania to zapraszam na kawę :)