Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elviska79

Petting a ciąża

Polecane posty

Gość elviska79

Bardzo się martwię, czy mogę byc w ciąży. Bardzo nie chciałabym teraz byc. Jutro mam termin dostania miesiączki, ale wydaje mi się, że może mi się spóźnic dwa dni, bo cykle trwają 35 - 40 dni. Około dwa tygodnie temu, w czasie moich dni płodnych ( na podstawie zmiany śluzu) uprawiałam z chłopakiem petting. Wytrysk nasienia nastąpił na dolną częśc uda właściwie tuz nad kolanem.Byliśmy dośc ostrożni. Obmyliśmy ręce, a ja obmyłam moją nogę. Wiem jednak, że później, maksymalnie pół godziny dotknęłam się w tamtym miejscu. Może jakaś niewidoczna ilośc plemników mogła umknąc naszej uwadze i dostac się w tamte okolice, w co wątpię, bo naprawdę uważaliśmy, a nawet jeśli to niby ciąża jest praktycznie niemożliwa, z tego co wyczytałam. Ale nie wiem czy świruję, czy co... piersi powiększyły mi się jakieś 5 dni temu, wtedy też miałam wysyp krostek na twarzy. Mam takie czerwone sutki, Piersi są powiększone, ale obrzmiałe tylko po boku. Nie wiem, nie obserwowałam dokładnie cykli. Mam biegunkę, mdłości i źle się dzisiaj czuję, brak apetytu. Mierzyłam nawet temeperaturę w pochwie, ale to teraz wieczorem, pierwszy raz w życiu i jest 37,4 więc ciężko na tej podstawie coś stwierdzic. Bardzo proszę o pomoc. Wiem, że internet niewiele pomoże, ale może któraś doświadczona wie coś na ten temat?

Gość elviska79
Odpowie mi ktos prosze