Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi zle teraz

Zaszlam w niechciana ciaze... Mysle o aborcji

Polecane posty

Gość gość
"autorko Ty skufiala zabojczynio!!!!!! Szkoda ze ciebie matka nie zabila tylko urodzila. Zaslugiwalas w takim razie na to samo!!!!!" :D Ot, obronczyni zycia, ktora ma prawo decydowac kto ma zyc a kto nie :D A jak z tego zarodka, ktorego tak bronisz zaciekle, wyrosnie ginekologo usuwajacy ciaze to co mu powiesz? "Szkoda, ze ciebie matka nie wyskrobala", co? :D

Gość gość
Kiedy czytam wypowiedzi Kochanki Franka to mam ochotę przyłożyć gowniarze w ten głupi łeb!!!

Gość gość
Jak mozna zyc ze swiadomoscia ze sie zabilo niewinne dzieciatko. Przeciez dziecko die nie pchalo na swiat tylko ty pustsku je zrobilas.A ze nie planowalas to gowno kogos obchodzi,trzeba bylo sie nie ******.Zadna antykoncepcja nie daje 100 proc.pewnosci nawet to pisze na prezerwatywach.Jak wspolrzyjesz to licz sie z ciaza,a nie pierdul ze nie planowalas!

Gość gość
Kochanka Franka zapewne sama usunela.

Gość gość
Będziesz weterynarzem, hmm? Mój pies wkurza mnie maksymalnie, fajnie było kiedy go kupiłam, dużo radości, ale teraz tylko komplikuje mi życie. Nie mogę wyjść na cały dzień poza dom, nie mogę wyjechać nawet na tydzień na wakacje, a on ma dopiero 6 miesięcy! Uśpić go czy może oddać komuś? Schroniska pękają w szwach, może lepiej uśpić?

Gość gość
Kochanka Franka to jakaś dziewczę dla której otrzymanie dyplomu ukończenia studiów jest adekwatne do prawa udzielania autorytatywnych rad na Forum. Brakuje jednak dziewuszce zasad moralnych, których żadna szkoła nie nabije w mózgownice. Regarding that "dog as a gate for paradise" hahaha, talking about deep disonanse in your beliefs.... Bunch of crap! What paradise would you be referring to?

Gość gość
usuń- nie ma nic gorszego jak sfrustrowana matka, która w niedalekiej przyszłości będzie obwiniała dziecko, że zmarnowało jej życie i nie moze robić tego co kocha. Nie chcialaś zakładac rodziny, więc tego nie rób. Tylko nie zachodź ponownie w ciążę, bo to już bedzie świadczyło o twojej głupocie i lekceważeniu życia ludzkiego.

Gość gość
Ty kurfo!!!!!! zabijesz wlasne dziecko?a gdzie twoje sumienie? wez lepiej linke i sie powies. Skoro chcesz zabic dziecko to zabij i siebie, Nie nawidze takich szmat co usuwaja dzieci bo "chca skonczyc studia" !!!!! Ty szmaciarro!!!! Trzeba bylo nie dawac doopy. I ty chcesz byc weterynarzem? Przyjdzie ktos do ciebie z ciezarna suczka i co? zabijesz szczeniaki ????Ty zryty saganie!!! Morderczyni!!!!!!!!!

Gość gość
takie francee co zabijaja dzieci juz nigdy wiecej nie powinny zachodzic w ciaze!!!!!! Trezba byc szmata zeby robic cos takiego.

Gość gość
myslisz szmato? nie przeceniaj sie. myslec to trzeba bylo za nim ngi rozp******ilas. Ps. szkoda ze Twoja matka nie pomyslalla o aborcji jak zaszla w ciaze z toba

Gość gość
Nie ma co myslec kochana, trzeba usunac -- decyzje tak naprawde juz podjelas. Sama wiesz ze nia ma sensu zrabac sobie zycia z powodu niechcianego dziecka. Twoje jest wiecej warte. NIe daj sie oglupic katolikom i podejmij decyzje ktora jest wlasciwa dla ciebie. Pozdrawiam.

Gość gość
Glupia p***a na ******ie gotowa a na dziecko nie. Ty zabijesz dziecko ,a ciebie sumienie! Wyrodna suko!

Gość gość
Oj nie wiesz co robisz.. jak usunięci to bedzie najgorsza decyzja twojego zycia. Jak możesz mówić ze masz serce i kochać zwierzęta a nie kochać własnego dziecka. Ja tez sie długo starałam i niestety nie mialam tej szansy donosic. To jest straszny bol ale możesz sie dopiero o tym przekonać jak usuniesz. Takie rzeczy nie dzieją sie bez przyczyny, zabezpieczalas sie i sie stalo.nie sądzisz ze to cud i to dziecko powinno sie pojawić na tym swiecie. Od poczatku jak czytam twoje wypowiedzi próbujesz sie sama usprawiedliwic przed nami choroba, a wiec jak teraz sie tym próbujesz obronic jest pewne ze bedziesz zalowac, a nie pomyślałam o tym, ze jestes chora i ze przyjdzie czas ze bedziesz potrzebowala pomocy, nie mowie ze teraz tylko za 15 czy 20 lat rodzice nie beda w stanie ci pomoc i wtedy co? Wtedy najbardziej pomoglo by ci dziecko, wlasnie to dziecko. Nic nie dzieje sie bez powodu uwierzyli mi. Zrobisz jak zechcesz.

Gość gość
no, koniecznie musisz urodzić to dziecko żeby się miał kto Toba zajmowac na starość, to że i sobie i dziecku życie zmarnujesz nie ma najmniejszego znaczenia, to że teraz wszystkie najświętsze obrończynie płodu obiecują CI złote góry żebyś tylko urodziła, ale jak urodzisz to pies z kulawa nogą w tym kraju CI nie pomoże, no i nie zapomnij że to TWOJA WINA że pani x, y, z od nie wiadomo ilu lat w ciąże zajść nie może, ale o adopcji nie pomysli....

Gość gość
wyrodna suka!!!!!!!! oby cie sumienie zzarlo!!!!!!!

Gość gość
Usuń i nikomu nic niemow i będzie dobrze

Gość tui teraz
jestescie porabani to jej sprawa jesli chce to niech usunie miliony kobiet to robia a pisza potem jakie to swiete nie sa zenada